Şimdi Ara

Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.531
Cevap
388
Favori
524.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunun fiyatı çok iyi 7,95 TL Koska fıstıklı helva 500 gr. Bizim burada Carrefour olmadığı için faydalanamıyorum. Normalde fiyatı 14-15 TL bandında olan bir ürün.

www.carrefoursa.com
    Koska Fıstıklı Helva Paket 500 g #30090806 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/d/koska-fistikli-helva-paket-500-g

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tropicana ürünlerinden 10 tl lik alışveriş yapana cinemaximum bileti hediye olarak gördüm tepe natilius şubesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: hueber

tropicana ürünlerinden 10 tl lik alışveriş yapana cinemaximum bileti hediye olarak gördüm tepe natilius şubesinde

Justsnap uygulamasıyla evet. Onun yerine 15 TL'lik kruvasan alıp hem Spalding top hem de sinema bileti kazanabilirsiniz. Bilgi için özel mesaj gönderebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Şunun fiyatı çok iyi 7,95 TL Koska fıstıklı helva 500 gr. Bizim burada Carrefour olmadığı için faydalanamıyorum. Normalde fiyatı 14-15 TL bandında olan bir ürün.

www.carrefoursa.com
    Koska Fıstıklı Helva Paket 500 g #30090806 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/d/koska-fistikli-helva-paket-500-g

Şu an 15 tl hocam

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Kısmet artık hocam. Alan arkadaşlara afiyet olsun
  • Basket topu geldi

• Salomon ayakkabılar 150 liraydı aldım bir tane.
  • beylikdüzü marmara parkın yanındaki real hipermarketlerin yerine carrefour açılmış. açılışa özel bazı indirimleri var. ama pek uygun bulduğum indirim görmedim.

gene de haber vereyim dedim.

bu da internetten bulabildiğim facebook sayfası:

https://www.facebook.com/CarrefourSAMarmaraPark/
  • carrefour'dan gıda hariç birşey almayın, üründe sorun çıkarsa çok başınız ağrır. ben seg tablet aldım, bozuk çıktı, yarım saat içinde geri götürdüm. iade almayız, işine gelmiyorsa hakem heyetine git çektiler.
    sattığı ürünün arkasında durmayan ciddiyetsiz bir firma. kendini komando zanneden, tehditkar bakışlar fırlatan göbekli güvenlikleri de cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blekwolf -- 22 Haziran 2017; 14:25:29 >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    kardeşim eline sağlık, ben bu konuyu takip ediyorum !
    münferit konulara takılma, bu konu ilgilenebildiğin kadar böyle dursun

tekrar tşkler eline sağlık
  • Ben de konuyu takip ediyorum

Emeğinize sağlık

• Carrefour'da, Migros'daki Hediyem kart gibi ön ödemeli kart var mı ? Varsa içine istediğimiz tutarda para yükleyebiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnold3528

Salomon ayakkabılar 150 liraydı aldım bir tane.

link varmı acaba.
  • Neomarin carreforda 1 adet 6s plus 16gb var teşhirde fiyatı 2200 tl. Almak isteyen acele etsin. Apple store türkiye garantisini ekledim resim. 22 ekim 2017

10-15 dk daha burdayım al diyen varsa haber etsin. Çıkacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 23 Haziran 2017; 18:5:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

23-26 Haziran arasında süper marketlerinde ve internet sitesinde geçerli (en alttaki yazıda fırsat ürünü internette geçerli değil diyor bu arada) broşür.

Yarın yağma yapacağım şeyler görüyorum, teşekkürler.

• Nétwork kullanıcısına yanıt
    hocam ben uygun bir şey göremedim buradaki ürünlerde. siz hangisini beğendiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strongergo

Akmina stoklayacaktım hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: strongergo

Akmina stoklayacaktım hocam.

Usta sadece süpermarketinde ve internetinde (çalışmasa da) geçerli uyarayım dedim.

Süpermarkete gittim zaten hocam ama 330 ml olan petlerde indirim düşmüyor, camlarda sorun yok. Yine yarım yamalak carrefour işleri.

Kapakları yeşil ve kırmızı olarak değişmiş sanırım, barkodları da farklı herhalde. Her yerde beyaz kapak var onlarda da indirim düşmüyor.

• quote:

23-26 Haziran arasında süper marketlerinde ve internet sitesinde geçerli (en alttaki yazıda fırsat ürünü internette geçerli değil diyor bu arada) broşür.

Kabin boy valiz alınır mı? orta kalitede sert plastik valizler 100 liradan aşağı bulunmuyor

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.