Şimdi Ara

Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.547
Cevap
388
Favori
526.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

quote:

quote:

quote:

broüşürdeki hiçbi indirim yok. çay kahve paşabahçe. carfur klasiği

Hangisi yok göremedim?

yazdım ya hocam çay kahve ve paşabahçe

Broşürdeki indirimlerin tamamı internette görünüyor markette nasıl durum bilemiyorum. Siz 'her zamanki kampanyaları' demek istiyorsanız doğrudur ama diğer konuda paylaşılan broşürle ilgisi yok ki bunun.

hocam 25. yıl broüşürü paylaşıldı ordaki hiç bir indirim web de yok şu anda onu demek istiyorum.

Bende gözüküyor, sepette de indirimli fiyatı gözüküyor. Sepetteki ürünleri yeni sekmede açıp sepeti silip tekrar ekleyin düzelebilir. Başka ne yapılabilir bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

broüşürdeki hiçbi indirim yok. çay kahve paşabahçe. carfur klasiği

Hangisi yok göremedim?

yazdım ya hocam çay kahve ve paşabahçe

Broşürdeki indirimlerin tamamı internette görünüyor markette nasıl durum bilemiyorum. Siz 'her zamanki kampanyaları' demek istiyorsanız doğrudur ama diğer konuda paylaşılan broşürle ilgisi yok ki bunun.

hocam 25. yıl broüşürü paylaşıldı ordaki hiç bir indirim web de yok şu anda onu demek istiyorum.

Bende gözüküyor, sepette de indirimli fiyatı gözüküyor. Sepetteki ürünleri yeni sekmede açıp sepeti silip tekrar ekleyin düzelebilir. Başka ne yapılabilir bilmiyorum.

hocam bebnim yazdığım sırada yoktu şimdi baktım indirimler yansımış

• Hafta sonu fırsatları;
    www.carrefoursa.com
    Hafta Sonu Fırsatları | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/tr/hafta-sonu-firsatlari/c/9005

• Az önce gördüm Mangonun fiyatı 3 TL idi.
  • www.carrefoursa.com
    CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/interneteozel

Carrefoursa.com'a özel inidirimler var. Kaydadeğer gördüklerim;

Oyuncaklarda 2 al 1 öde

Seçili spor ürünlerinde %50 indirim

• Dün led ampul, organik yumurta ve paşabahçe kase siparişi verdim online mağazadan. Led ampuller ve organik yumurta bitmiş siparişin hepsini iptal edelim mi diyorlar. Bu mübarek cuma günü ağzımı bozmamak için zor tuttum. Tepki gösterince ertelediler siparişi. Şu ana kadar hiçbir kampanya ürünlerini teslim etmedi bunlar.

• internetten sipariş versem mağazadan teslim alabilir miyim?
  • Arkadaşlar bu Carrefour marka ürünler de 40 liraya 8 lira puan kampanyası Carrefour'un mini marketlerinde de geçerli midir ?

• Dün Fiskobirlik fındık ezmesini 9.90’a aldım.16.90’dan dusmus gorunuyordu.Her yerde var mı bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carrefour'dan sakin internet alışverişi yapmayın pişman olursunuz Ekim 2017'de yaptığım iadenin ücretini 5 aydır geri alamadım.En son alışverişimde de stoklarında olmayan ürünü fatura ettiler simdi de onu ödeyip paramı geri almaya çalışacağım 2 olayda da biz iadenizi yaptık dediler banka ise öyle bir iade gözükmüyor dedi harcama itirazı yaptım birine aylardır bekliyorum şimdi diğerine de itiraz edicem tam dolandırıcılar uzak durun ama mağazalarından alışveriş yapabilirsiniz hicbir sorun yasamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sene Carrefour dan çok ekmek yiyecez gibi.... Buaraya notumuzu alalım...
  • cikolatalarda 10/2 iyi... milka 2. 50% indirimliler dahil mi acaba??
    kitaplarda 25% indirim + 30/6 çok iyi... tabii bindirim yapmadilarsa..

onun dışında çok iyi fiyat göremedim.. migros geçen insertte daha iyiydi.. yenisine de bakıp iyice karsilastiririz..

bir de cifin verdiği su duzenleyiciyi merak ediyorum.. alıp bagaja atsam mi acaba?? :))

var mı gözünüze çarpan, şu çok iyi kaçırmayın diyebileceğiniz bir şeyler??
  • 3 al bir öde başka kampanyalarla birleşiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 aralık günü seg 7100T 7 kg 1000 devir çamaşır makinesini 450 TL ye aldım sonra stokta yok dediler ortalığı birbirine kattım desem yeridir. Orayı ara burayı ara ve teslimatı yaptılar kargo ile eve teslim. Teşekkürler Carrefoursa :)
  • www.carrefoursa.com

• Hafta sonu kampanyası (lüks çikolatalarda da 3 al 2 öde var sanırım, hiperlerde geçerlidir ama diğer şubeleri bilmiyorum);
    www.carrefoursa.com

8-14 şubat arası tablet çikolatalarda 10tlye 2 tl puan kampanyası da var. Milkalarda 2.ye %50 indirim olduğu için onda geçerli değil sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 9 Şubat 2018; 0:21:14 >

• ''8 - 14 Şubat tarihleri arasında CarrefourSa Kart ile Tablet Çikolata Çeşitlerinde 10 TL ve üzeri alışverişlerde 2 TL Puan Hediye'' yazıyor peki diyelim 30 tl'lik aldık 6 Tl puan mı hediye olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: satem

''8 - 14 Şubat tarihleri arasında CarrefourSa Kart ile Tablet Çikolata Çeşitlerinde 10 TL ve üzeri alışverişlerde 2 TL Puan Hediye'' yazıyor peki diyelim 30 tl'lik aldık 6 Tl puan mı hediye olacak?

Katalog sayfa 21de belirttiğine göre sadece 1 kez yararlanılıyor. Kullanım alanı da sınırlı (sigara,tl yükleme vs yok yani).

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Diğerlerinde geçerli değil,bu sabah denedim.Sadece hiperlerde...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.