Şimdi Ara

Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.531
Cevap
388
Favori
524.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi pazarlar, belki ihtiyacı olan vardır.

Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu
    Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu

• Ptesi görmüştüm Park Afyon Carrefour’da. Nescafe Gold 200 gr+90 gr Damak Antep fıstıklı çikolata ikisi bir arada paket. 20,82 TL’ye düşmüştü. Son kullanım tarihi Eylül 2018. Son kullanım yaklaştığı için indirmişler fiyatı. Aynı ürün Şok’ta 26,90 tl idi. Yine çok tüketenler için iyi fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalancı üç kağıtçı carrefour çaylarda indirim vardı 17 sine nkadar geçerli express e gittim bizde geçerli değil hiperlerde geçerli dediler ist anadolu yakasındaki hipere gittik indirim yok dediler halbuki broşürlerinde var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    dolandırıcı karıfur indirim yaptım sanıyor dün 4 lü dardanel tonu (80gr x4 ) yunustan 10.90 tl aldım ayrıca alışveriş limitide yokk !!
  • Bircok sehir magazasindan sonra kapanma sirasi yozgata gelmis yonetemiyor yurutemiyorlardi galiba sabanci hepsini kapatacak bu gidisle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sile S kullanıcısına yanıt
    Dün ben de patates, soğan felan aldım. Reyonda 0,99tl yazıyordu kilosu. Eve gelince fark ettim, normal fiyatı 1,99tl den geçmiş. Ufak tefek birşey olsa gidip iade ederdim.

• Ben pek bir şey göremedim ama yine de kontrol edilebilir (muhtemelen hepsi hiperlerde de geçerli süperleri bilmiyorum);
    www.carrefoursa.com
    Hafta Sonu Fırsatları | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/tr/hafta-sonu-firsatlari/c/9005

• quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

Bircok sehir magazasindan sonra kapanma sirasi yozgata gelmis yonetemiyor yurutemiyorlardi galiba sabanci hepsini kapatacak bu gidisle.

birçok şehirde online alışverişi getirdi, acaba internetten satış modeline mi kayıyor komple?
  • 40 tl ve üzeri alışverişlerdeki fırsat ürünleri için aşağıdaki resimlere dikkat ediniz.
    Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) KonusuMigros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) KonusuMigros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu

• carefour'da fırsat diye birşey olmaz. carefour'da ancak tuzak olur. bazı temel ürünlerin fiyatını accık indirip gel gel yaparlar, sepeti doldurtup kitlerler. hele elektronik ürün alırsanız ve sorun çıkarsa vay halinize. sinir hastası olmak isteyen carefour'dan elektronik ürün alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerryyyy

carefour'da fırsat diye birşey olmaz. carefour'da ancak tuzak olur. bazı temel ürünlerin fiyatını accık indirip gel gel yaparlar, sepeti doldurtup kitlerler. hele elektronik ürün alırsanız ve sorun çıkarsa vay halinize. sinir hastası olmak isteyen carefour'dan elektronik ürün alsın

Fırsat olabilir diye açtım, diğer söylediklerinize katılıyorum.

• Sadece bu ay olmayacakmış;
    25. yılımıza özel her ayın 25’inde onlarca üründe geçerli indirim fırsatı CarrefourSA’larda!
    25 Ocak fırsatı: Samsung buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinelerinde %25’i kadar TL puan hediye sadece CarrefourSA Hiper’lerde!
    https://forum.donanimhaber.com/carrefour-25-ocakta-25-yila-ozel-firsatlar--131022367-2

• Bugüne özel olan fırsatlar, muhtemelen tamamı hiperlerde de geçerli diğer mağaza tiplerinde de geçerli olabilir;
    www.carrefoursa.com
    Online Market | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/tr/25-yil-firsatlari/c/9033

• broüşürdeki hiçbi indirim yok. çay kahve paşabahçe. carfur klasiği
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

broüşürdeki hiçbi indirim yok. çay kahve paşabahçe. carfur klasiği

Hangisi yok göremedim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

quote:

Hangisi yok göremedim?

yazdım ya hocam çay kahve ve paşabahçe
  • Başlığı carrefour hiperlerde adı fırsat olan gerçekte fırsat olmayan fırsatlar diye değiştirmek lazım,

Süperlerde zaten yaptıkları kampanyaların çoğu geçersiz !!!!
  • quote:

quote:

quote:

Hangisi yok göremedim?

Broşürdeki indirimlerin tamamı internette görünüyor markette nasıl durum bilemiyorum. Siz 'her zamanki kampanyaları' demek istiyorsanız doğrudur ama diğer konuda paylaşılan broşürle ilgisi yok ki bunun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangisi yok göremedim?

Broşürdeki indirimlerin tamamı internette görünüyor markette nasıl durum bilemiyorum. Siz 'her zamanki kampanyaları' demek istiyorsanız doğrudur ama diğer konuda paylaşılan broşürle ilgisi yok ki bunun.

hocam 25. yıl broüşürü paylaşıldı ordaki hiç bir indirim web de yok şu anda onu demek istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.