< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu (95. sayfa)
-
-
CarrefourSA 30TL KOD ALMA
https://zubizu.com/detail?id=27827&type=3
-Carrefour kampanyasına katılın.
-Dream yazıp o kampanyaya katılın.
-Bana özel kısmında sayfayı aşağı kaydırıp yenileyin ilk katıldığınız kampanyada artık Kod Alma yazacak ona tıklayın ve 30tl kodu alın.
55TL tutarda sorunsuz kullanıldı bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Nisan 2023; 1:3:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kampanyanın ekran görünümünü atabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16.04.2023
-
Dream nereye yazılıyor yazacak bir yer yok ki ?
-
Muhtemelen size özel kampanya
-
yeni katalogwww.carrefourkatalog.comCarrefourSA - 24 Nisan - 3 Mayıs - Sayfa 1https://www.carrefourkatalog.com/24-nisan-3-mayis/page/1
65 Mb boyutlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 24 Nisan 2023; 23:14:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Avokado tanesi ₺9,9
-
Arkadaşlar elinize emeğinize sağlık. Fibabank faizsiz taksit ile Carrefourdan Altus bulaşık makinesi alma niyetim var. Beyaz eşya için extra indim zamanı oluyor mu? Tecrübenize ihtiyacım var. 🙏
Peros ürünlerinde %25 katalog indirimi varken 10 kilogramlık ürünlerde %44 indirim var.
Peros 10 KG Renkliler için ve Peros 10 KG Beyazlar için olan ürünler %44 indirim ile 117,54 TL (kg fiyatı 11,75 TL).
-
Hindistan cevizi 9.9 Tl
Taze fasulye 20 lira,migrosta 45 lira
Badem salatalık 15 lira,migrosta 20 lira.
-
İkisi de yerli mi hocam? Genelde ithal olanlar pahalı oluyor yerli somona göre.. Ayrıca somon balığı ufak ise yağsız ve lezzetsiz oluyor. Ucuz olanlar genelde ufak ve yerlidir. Pahalı olanlar ithal ve iridir.
-
ithal olanın kilosu 500 tl civarı zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
somon balığının yenme sebebi lezzeti mi? yararlı olan balık, norveç'in buz gibi sularında yağlanmış, çeşitli yararlı yağ asitleri açısından zengin olan balık.
Lezzet olayını geçeli çok oluyor hayvansal protein girsin vücuda yeter
güvenilir ürünlerle, omega 3 ve omega 6 takviyesi yapılabilir. tabi pahalıdır. ekonomi düzelince (umarım düzelme 21 gün sonra başlayacak) en güzellerini yeriz.
İthal olanı biraz soğan ve limon takviyesiyle fırında lezzetli buluyorum. Hem kokusu az hem de hazırlaması kolay. Kılçık derdi de yok :)
Bayağıdır alamıyoruz tabi orası ayrı :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 26 Nisan 2023; 13:29:12 >
-
3 yanımız deniz, biz balık yiyemiyoruz. başka söze gerek yok bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X