Şimdi Ara

CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
12
Favori
47.168
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdiden bi düzgün diş doktoruda ayarlayın 🤦‍♂️
  • Arkadaşlar mağzada 360 gramlık tablarone carrefoursa kart ile tanesi 25 e düşüyor. 4 tanesini 50 liraya alabliyorsunuz (yani 1400 gr) mağzaya bakmakta fayda var.
  • Carrefourdan miniden aldım en ucuzu değil 4 tane aynı çikolatadan almak gerekiyormuş 2 adet alırsanız onları düşmüyor maalesef 4 e tamamlamak gerekiyor..

• Yıllık stoğumuzu tamamladık :)
    Yüzde 20 bedavalı 72gr Ülker çikolata 3.95
    60 gr olanı ise daha pahalı 4.25’e satıyorlar.

CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık)
  • Bu toblerone 360g lıklar neden tüm carrefourlarda yok acaba? İki tane carrefourdan alışveriş yaptım bugün ikisinde de yoktu. Kalmadı da değil onlardan gelmiyor en büyük 100g lıklar var dediler.

• ozgurkys kullanıcısına yanıt

Hocam bazılarında adet eksikliği var onlar fişte nasıl yansıdı acaba..?

• Twonokta kullanıcısına yanıt
    Milkaları happycenterdan aldım.
  • CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık)
    ankara hosdere'de 360grlik bol var... 8 taneye 100 TL verdim
    cikolata sevmeyen biri olarak gaza getirdiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 29 Aralık 2020; 17:18:34 >
  • karfur gurmelerde geçerlimi ,8 de kapanıyor yetişirsem alayım😋
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Akşam iş çıkışı onun fıstıklısından (adet 2
    50 TL) 20 adet aldım. 25 TL ye. 20 tane ile sınırlıdır vb yazıları koydukları için akşam tosla kart işe yaramadı.
  • CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık)

Son 3 toble kalmış. Dedim nasıl olacak. Bir alana bir bedava yapın öyle olmuyor dedi çalışan. Boynum bükük kasaya geldim. Kasada bir tane bırakmışlar. Gözlerim karardı bir anda 😎 Gürcan sen prefitorolleri kap hesabı fırladım 3 taneyi aldım ve mutlu son 😛 haber veren arkadaşa teşekkürler.

• Gurmelerde kampanya geçerli mi arkadaşlar?
  • bizim buradaki carrefour'da baya az kalmış, tarihleri yakın olanlarda var arada hep. seçe seçe en erken 08/2021 olarak aşağıdakileri buldum. tosla ile 80e aldım

4 toblerone 100g

4 damak gece

4 damak antep

4 ülker antep

4 ülker dolu dolu fındıklı

migros'da toblerone 360g 22.90 yalnız 100g toblerone pahalı kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 29 Aralık 2020; 17:30:22 >
  • Kampanya genel. Yerel marketler Rammar ve Happy centerde Milka ve Toblerone çeşitleri 4.95 tl. Marketyo ile birleştirip alabilirsiniz.

Carrefoursa da takılı kalmayın.
  • Ortaklar dan Aydın a gittim. Bikaç isim de vardı. Carfurdan da bikac çiko, Nivea deo(çek kazan için) alır, tosla ile kombolarim dedim. Bir sıcak fırsatçınin yapmayacağı en büyük hatalardan birini yaptığımı, büyük bir keder ve üzüntüyle fark ettim. Tosla kartları evde unutmuştum. O an dünyam yıkıldı. Böyle olunca hiç alışveriş yapasım gelmedi. Sonra, neyse nakit sıkıntısı var zaten, çikolata da yemeyiver bu ay dedim. Kendimi böyle teselli edip, diğer işlerimi yapıp geri döndüm.Alanlara afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 29 Aralık 2020; 17:59:40 >
  • kampanya bitti mi ne oldu siteden kaldırdılar ?

• Benim de siparişlerim 16:30 gibi geldi 1 saat gecikmeli.

Söyledikleri gibi stokta kalmayan 65gr Ülker Antep Fıstıklı Beyaz yerine 77gr dikdörtgen olanından yollamışlar 3 TL fark ile. (Hoş o parayı da getiren adama vermeyi unuttum, o da hatırlatmayı unutmuş, ya banka hesabı gönderecek ben havale yapıcam ya da yarın uğrayacakmış)

SKT'ler Milka Beyaz hariç, en yakını Haziran 2021. Sadece Milka Beyazın SKT'si geçmiş, Kasım 2020 yazıyor. Bilemedim iade mi etsem.

Kampanyayı paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. Gönül isterdi oturduğum yerde yakında Carrefour olsun, gidip mağzadan 20 TL Tosla iadesi ile alalım ama sağlık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: FerreT

kampanya bitti mi ne oldu siteden kaldırdılar ?

Evet kaldırmışlar, muhtemelen stokları tükettiler. Ancak mağazalarda raflarda kalan stoklar vardır. Yakınınızda mağaza varsa bir gidip bakın isterseniz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.