bütün çikolataları uçurmuşlar siteden |
CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık) (12. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: muhalif13
Kampanya genel. Yerel marketler Rammar ve Happy centerde Milka ve Toblerone çeşitleri 4.95 tl. Marketyo ile birleştirip alabilirsiniz.
Carrefoursa da takılı kalmayın.Evet kampanyayı muhtemelen marketler ya da market zincirleri yapmıyor, üreticiler yapıyor. Yoksa Yunus Market, X market, Z marketin falan Carrefour gibi aynı fiyattan aynı kampanyayı yapması çok zor.
Carrefour'u kaçıranlar yerel marketlere de bakabilirler.
-
Carrefoursa Mini den 20 adet Damak Antep Fıstıklı 65g 77,50TL TOSLA ile alındı görev tamam :))
20tl tosla dan iade gelecek
57,50 TL / 20 adet dersek = 2,875TL yapar ki bu fiyat yanıyor... :)
-
bende 80 tl ye yakın bir alışveriş yaptım, haber veren arkadaşa teşekkür ederim, malatyadan tek şubede tosla kart olduğu için alamdım, 20 tl indirim olmadı yine 16 çikolata için çok güzel fiyat :) inşAllah 3-4 ay gider bana
4 toblerono 26,90
4 milka fındıklı 19,90
4 milka beyaz 19,90
4 tane eti fıstıklı 12,90
-
Çikolatacılar dolar 10₺ gibi zam yaptı. Protesto edip almıyorum. Hele damak. Buono çok ilerletti işi. Hele Bolçi’ye ürettirdikleri süper.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçerli ben aldım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi de carfur 'da fiyatla buono 'dan ucuza gelenler varquote:
Orijinalden alıntı: yigit+
Çikolatacılar dolar 10₺ gibi zam yaptı. Protesto edip almıyorum. Hele damak. Buono çok ilerletti işi. Hele Bolçi’ye ürettirdikleri süper.
herkes carrefoura abanıyor ama trendyol go ile happy center bölgesel acilen kontrol edin ilk defa kullanılacak hesap olmalı
toblerone 2,5 TL milka 2,5 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 29 Aralık 2020; 18:59:40 >
-
Carrefour'da 360gr toblerone yoktu. 100gr'lık aldık mecburen
Son 1-2 saatte toblerone alan oldu mu carrefoursadan.gittiğim mağaza merkezden mesaj geldiğini toblerone kasadan geçirmeyin dediklerini söyledi.eğer keyfi böyle bir şey yaptıysa şikayet edeceğim
Carrefour genel mudurluk kampanyayi bitirmis, bi saate gelecek olan online siparisim fatura asamasinda iken arayip gonderemeyeceklerini soyledirler.
Boyle sacma bi is olmaz, gunduz markete gidebilecegim halde online gelsin kafamiz rahat olur dedik ama hata yapmisiz.
quote:
Orijinalden alıntı: nuisance
Carrefour genel mudurluk kampanyayi bitirmis, bi saate gelecek olan online siparisim fatura asamasinda iken arayip gonderemeyeceklerini soyledirler.
Boyle sacma bi is olmaz, gunduz markete gidebilecegim halde online gelsin kafamiz rahat olur dedik ama hata yapmisiz.
Asla bir Migros, bir metro olamayacaklarını nasıl da belli ediyorlar. İnşallah şu dandik Fransızi Metro, Çağdaş falan satin alir
kayfur gurmeden stoğumuzu yaptık haber verenlere teşekkürler😋😋
her seyi bir irkciliga baglamayin arkadas ya.. adamlar cikolatada %50 indirim yapmis gelmis dandik fransiz diyor.. fransizlarla bu olayin ne alakasi var? fransa'da ceo ve yonetim kurulu toplanmis turkiye'deki cikolata kamkanyasini bitirelim demisler ve bitmis... bu kampanyayi baslatan da son veren de carrefour turkiye ve turkiye'deki cikolata firmalari...ve buradaki kampanyayi belirleyen turkler yani...
bu forumda surekli boyle cahil yorumlar gormekten biktim.. 2 sn dusunce ne kadar sacma sapan bir yorum yaptiginin farkina varir ama dusunme ihtiyaci duymuyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 29 Aralık 2020; 20:24:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: nuisance
20000 stok ne ara dolmuş ?
-
Stok bittigini sanmiyorum, kaldi ki stok bitse bile ben sabahtan siparisi vermis odememi pesin pesin yapmisim.
migros olsa boyle bi durumda o siparisi bir sekilde gonderirdi.
yeni yılla ilgili kampanya sadece gıda mı ? eveli gün carrefourda baya hareketli bir hengame vardı lakin 4-5 kilo vermişken kafamı çevirip hemen kasaya gittim
-
Burada okuyunca tosla kampanyasını hatırladım vay arkadaş tosla iadesini kaçırdık -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X