ne zaman bitiyor kampanya topblerone ve nestle beyaz damak kaç lira? |
CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık) (17. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: srcn1905
Beyler şimdi forum istanbul carrefoursa'dayım stok yeniliyorlar ve hala bir dünya stok var. 20 sınır koymuşlar nasıl aşacağız bu durumu? Çık gir yapsam olur mu?Aynı numaradan 20den fazla izin verilmiyormuş. Yakınlarınızın numarasıyla 20/20/20 vs olarak geçebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar nereden alıyoruz bunları ? (Online satış var mı ? )
Online Market uygulamasından olmuyor herhalde
Ayakkabıcıdan buluyoz 🤦♂️ -
quote:
Orijinalden alıntı: srcn1905Aynı numaradan 20den fazla izin verilmiyormuş. Yakınlarınızın numarasıyla 20/20/20 vs olarak geçebilirsiniz.
Alıntıları Gösterben 2 farklı mağazadan aynı üyelik numarası ile faydalandım.
Aferin çok faydalı bir mesaj attın
Adam gibi soruyorum, mağazalara özel mi yoksa online sipariş ile de faydalanabiliyor muyuz diye ama hep bi laf sokma çabaları
Uygulamada en fazla bir tane ekleyebiliyorum aynı çikolatadan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 30 Aralık 2020; 19:59:46 >
-
Bir arkadaşın yazdığı gibi Çağdaş marketlerde kampanya var. Ülker ve Eti'nin tablet (kare) çikolataların hepsinde var, hem de öyle 2 al 2 bedava değil, direkt %50 indirim yapmışlar. Etli süt./bitter ant. fıstıklı 3,15 - Ülker süt./bitter ant. fıstıklı 3,45, fındıklı vb. çeşitler 2,45 - diğerleri 2-2,15 TL civarında.
Ayrıca Mcvitties çikolatalı tam buğ. bisküvi 205 gr. büyük paket 3,95 TL, stok denk gelirseniz değerlendirin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanta -- 30 Aralık 2020; 20:30:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: erhan63ne zaman bitiyor kampanya topblerone ve nestle beyaz damak kaç lira?
Ciddi misiniz siz ya
Hem ilk sayfada kocaman fotoğraf var hem başlıkta yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMuratBende baktığımda dediğin tabloyu gördüm yalnız benim provizyonda indirimli tutarlar duruyor hala, aradım sordum "bir sorun var güncellenecek fazlası çekilse dahi sonradan düzelecek, olmazsa iade edersiniz" dedi, şuan siparişime baktığımda karman çorman olmuş fiyatlar 2 katına çıkmış falan.
Yukarıdaki arkadaşta sona erdi falan yazmış beni bağlamaz ki ben 29'un ilk saatlerinde siparişimi verdim, paramı ödedim, bana bunu getirmekle yükümlü.
Alıntıları Gösterhocam aynı olay bendede oldu. mh ' yı aradım sistemde sorun var dedi. düzelicek dedi. indirimli hali geçerli dedi. fakat birşey farkkettim. sanal kartta indirimli fiyatı çekmiş ama hala beklemede yazıyor ödemede. sizde de durum aynı mı acaba?
-
-
Bir şey olmaz ama sorumluluk almıyorum tabi ki -
Bende takıntılı adamım şimdi yerim bişey olcağı tutar. Masada şuanda o bana bakıyor ben ona bakıyorum kararsızım
pringles'ların birçoğunda ya tarih geçmiş ya da çok az kalmış zaten, 1 senede %300 zamlanınca vatandaş enayi değil, almıyor.
bu arada 360 gr toblerone gören oldu mu arkadaşlar?
-
Fransız hiç kalmadı burada,satıp gittiler,tek sahip Sabancı...Fransızın sadece isim hakkı var...
-
Bir şey olmaz
-
Adamsın kardeşim...Şu yaptığın büyük hizmet...
-
aman Allahım özür dilerim. 2 alana 2 bedava yazıyor fiyat yazmıyordu ondan sordum. sitesinden baktım 13.45 yazıyor. ama pahalı değilmi 7 liraya geliyor toblerone.
-
Resimlere bakılırsa çikolata fabrikaları üretiminin büyük kısmını DH üyelerine yapıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: riseof
Dün Düzce carrefourda fıstıklı çikolata bulamadığım için yunus marketten son kalan fotoğraftaki ürünleri almıştım bugün diğer yunus markette fıstıklı var mı diye gittim ve burda da fıstıklı kalmamış normal bitterden 4 kutu(daha fazlasına izin vermediler) daha aldım ve çıktım. Keşke carrefoura tekrar gitseymişim yeni stok girecekleri aklıma gelmedi. Ayrıca bu aldığıma yakın miktarda kardeşime aldım. Paylaşım yapan arkadaşa teşekkürler.Bitter aci gelmiyormu ? Eti ahenk bol sutlu bile aci geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X