|
CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık) (8. sayfa)
-
-
edit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurul -- 29 Aralık 2020; 10:8:47 > -
Sağolasın.
Sayende happy den rahat bir şekilde ürünleri aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: başar123
Tesadüfen denk geldim, devam ediyordur diye düşünüyorum.31 ine kadar devam ediyormuş. online da da geçiyor yazıyor ama denedim geçmedi.
https://www.instagram.com/p/CJVydGPM3Qd/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 29 Aralık 2020; 10:51:12 >
-
Sabah sabah 24 tane aldım. Kasiyerin de kampanyadan haberi yoktu. İlk normal fiyatı söyledi, indirim? Dedim, baktı a evet düşüyor dedi, bu yeni geldi herhalde dedi. Evet dedim 3 gün sürecek sen de faydalan :) -
Happy marketten sodexho ile yapıştırdım 20 milka 20 toblerone
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
online da banka kartı kabul etmiyormuş tosla ile ödeyemedim. chippinde aynı şekilde. tosla ile ödeyen var mı webden
-
Toblerone 360gr 24.95tl ye düşmüş 49.90tl ye 4 tane oluyor mağazada. -
-
Fena indirim değil 100 gr 3.47'ye geliyor ama sanırım Happy Center'a gidip 100 gr çeşitlerine bakacağım. Crunchy Almond, Beyaz vs var mı diye.
-
-
64 tane kaptim. -
Beyaz toblerone dahil mi kampanyaya?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen gün Ülker Golden (Altın çikolata) denemiştim. Tadı fena değildi kahve tadı almıştım. Bu sefer Eti Gold aldım bakalım bu nasıl çıkacak. Ülkerinkinden farklı olarak Eti'ninkinde antep fıstığı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notrinova -- 29 Aralık 2020; 11:25:34 > -
Carrefour onlineda veya markette göremedim. Umarım Happy'de vardır.
-
kasada uyugn fiyatlılar mı düşüyor yoksa hepisnde 4 er alsak sorun olmuyor mu
-
-
Arkadaşlar siparişe ek nasıl yapacağım yardımcı olabilir misiniz mobil uygulamadan bir türlü bulamadım -
1.75 lik Eti 34 gr sütlü çikolatalarda 4 al 2 öde haberiniz olsun
Çoluk çocuğa vermelik iyi.
87.5 Kr a gelir
www.carrefoursa.comEti Çikolata Keyfi Sütlü 34 g #30059202 | CarrefourSAhttps://www.carrefoursa.com/eti-cikolata-keyfi-sutlu-34-g-p-30059202
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X