< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık) (7. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: başar123
Ankara’da olanlar aynı kampanyayı bugün itibariyle Yunus markette yapmış. Sınırda yok 8 tane aldım.online sitesine baktım şimdi düşmüyor. acaba düne özel miydi bilginiz var mı
devam ediyorsa gideceğim . carrefour çok uzak
-
Fiziksel marketlerde de bedavaları en ucuzlarında mı düşüyor arkadaşlar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet,bu her yerde bu şekilde olur ve ayrı geçmek gerek.
-
en çok sevdiğiniz ürünü en fazla 12 adet ekleyin , eğer 60 tl sipariş tutarını geçiyorsa siparişi verin.
sonra bu siparişe ekleme yaparak hem tek kargo hemde fiyatı düşük olan ürün sorunundan kurtulun.
12 damak + 12 damak gece aldım önce , sonra 4.25 olan nestleleri ekledim , en sonada ülkerleri ilave ettim.
3 siparişi tek kargo (2.90 Tl.) ile hallettim
-
Her cikolata cesitinden 4 er adet alsak onlarin 2 tanesi bedavaya gelmiyor mu ? Yoksa sepetteki en uculari mi bedavaya getiriyor -
En ucuzu bedavaya gelir -
Birçok kombinasyon denedim, Toblerone sadece Milka ile birleşiyor. (Godiva denemedim)
O yüzden Toblerone alacaklar için, 8 Toblerone + 4 Milka ile ilk siparişlerini verip, ardından Siparişime Ek Yapmak İstiyorum seçeneği ile diğer siparişleri verip tek kargoda halledebilirsiniz.
-
Teşekkürler bende de bu yöntemi kullandım. Getirirler umarım.
8x Toblerone
4x Godiva Bitter
4x Damak
4x Milka Fındık
4x Karam Bitter
Toplam 120 TL gibi bir rakam tuttu.
-
Hocam bir müşteri en fazla 20 adet sınırı var sen 24 tane eklemişsin iptal olmaz mı?
Nerede yazıyor hocam? Ben görmedim öyle bir şey.
-
Hakkaten sabahın köründe ucuza çikilota almak için markete mi gitçeniz 🤦♂️ -
Asıl kampanya toblerone ve milka 4.95
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 29 Aralık 2020; 2:55:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam. Carrefour siparişleri iptal ettim.
Ben de siparişlerimi verdim. 20 adet sınırına ben de rastlamadım. Varsa da tek siparişte vardır ama tek siparişte 2'den fazla çikolata kombolayamıyorsunuz. O yüzden tavsiyem ilk siparişi 60 TL'ye tamamladıktan sonra, Siparişe Ek Yapmak İstiyorum diyerek, diğer istediğiniz çikolataları o şekilde alın. Ek siparişlerde fiyat olarak alt limit yok zaten, isterseniz 10 TL bile ek sipariş yapabiliyorsunuz.
Benim siparişlerim de şu şekilde;
8x Toblerone
8x Eti Karam Bitter
8x Ülker Antep Fıstıklı Beyaz
4x Milka Fındıklı
4x Milka Beyaz
4x Milka Sütlü Klasik
4x Nestle Damak Beyaz
4x Nestle Beyaz Klasik
4x Nestle Fındıklı
Toplam 197 TL tuttu. Ailecek 1 senelik çikolata alışverişimizi yapmış olduk
Annem Eti Karam Bitter seviyor, kardeşim Toblerone seviyor, babamla ben de beyaz çikolataları seviyoruz. Fındıklı ve fıstıklı da annem hariç hepimiz yiyoruz. Biranın, viskinin yanında güzel gidiyor. Yılbaşında ve 2021'de çikolata doyacaz Carrefour sayesinde Geçen gün de Pringles stoklamıştık Carrefour'dan.
Zaten Carrefour da olmasa İzmir'de hiçbir marketlerin online kampanyalarından faydalanamıyoruz
-
Yaşadığım şehri seçince kampanya gözükmüyor
Eklemek isteyince satışa kapalıdır diyor ve daha 1 ay önce yeni carefoursa açılmıştı ..
Gözümden düştü şuan
-
Bu indirim anlam verememekle birlikte cocukların bayıldığı şu supriz yımırtalarda düşüyo mu
Online sipariş veriyorsunuz da stok yok deyip iptal etmiyor mu adamlar?
niye gitmesin siz markete gitmiyormusunuz🤔🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çikolatalar kayboldu bir anda stokları çektiler herhalde görünmüyor , anasayfa yerine kategoriden girince görünüyor sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alt6nci -- 29 Aralık 2020; 9:34:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X