Şimdi Ara

Carrora sportive 226 mı mosso legarda 1824 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bisiklet almak istiyorum fakat bu modeller arasında kaldım sizce hangisi ve neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanirim butceniz 1800 civari ve kadin bisikleti bakiyorsunuz. Egik gidon olsun diyorsaniz butceyi 200 TL daha arttirip Merida crossway 20-V Lady dusunebilirsiniz.

butceniz artarsa Merida ama diger ikisi arasinda Mosso'nun vites aktarici ve vites kollari daha kaliteli. Carraro ise masasi daha iyi, gidonu ayarlanabilir gibi gorunuyor. ufak tefek farklar olmakla birlikte ayni bisiklet gibi hosunuza gideni alin.

Bu uc bisiklette yaklasik 15 Kg eger tasimaniz gerecekse (apartmana kat cikarma gibi) epey zorlayabilir.
  • Merida ...
  • 1917 kullanıcısına yanıt
    Evet kesinlikle dediğiniz gibi bir bisiklet bakıyorum bütçem 1800 civarı ama bu model daha iyi vermişken bunu almak daha mantıklı derseniz 200 300 daha arttırabilirim meridaya baktım hoşuma da gitti v fren olması sizce fark ettirir mi çok mosso hidrolikti ve meridalarda da çeşit çok sanırım 20v 40d 40v aralarındaki fark neye göre bunlardan hangisi önerirsiniz son olarak 2018 model ile 2017 model ile ciddi fiyat farkı var bu konuda hangisini önerirsiniz

• historiyst_45 kullanıcısına yanıt
    Peki hangi modelini tavsiye edersiniz

• ygslys0 Y kullanıcısına yanıt
    hidrolik frennin avantaji her turlu kosulda calismasi, yani ben yagmur camur dinlemem binerim diyorsan hidrolik fren tabiki. V fren yagmurda jantlarin islanmasindan dolayi performans kaybi yasiyor ama yagmurda surmeye alistiginda ona gore temkinli suruyorsun. Merida'da v yaziyorsa v fren d olani disk fren (hidrolik). Model numarasi yukseldikce kadro ayni kaliyor ama donanim degisiyor (arka aktarici, on aktarici, vites kollari gibi).
    Eger 2017 bulursan uygun fiyatli kacirma derim. cunku 2017'den kalan bisikletlerde epey pazarlik yapma sansin oluyor . 2017-2018 cok buyuk dramatik farklar icermez.

eger ikinci el dusunurseniz asagidaki bisiklet uzun suredir satilik 1500 TL-1600TL gibi el sikisabilirsiniz.Bende Orbea kullaniyorum cok memnunum tavsiye ederim.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-orbea-comfort-10-ispanyol-bayan-sehir-bisikleti-kusursuz-2-el-563050613/detay

Ayrica ikinci el dusunursen bunun gibi daha kaliteli kadroya sahip bisikletlerde iyi fiyata bulabilirsin.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-specialized-sirrus-sehir-bisikleti-558292863/detay

Bunun gibi 2013 kadro olmasina ragmen kadros aliminyumu daha kaliteli fiyatta pazarlik yapman gerekli. Cunku lastik degisimi vs gerekebilir. 2000 TL altina inerse dusunulebilir.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-cizik-bile-yok-specialized-sirrus-elite-pazarlik-payi-var-544192213/detay

n11'de gondermis oldugun kadro 42, digerleri 46 . 46 olan icin boy ve ic bacak boyuna gore karar vermeniz daha iyi olur. Yanilmiyorsam 46 kadro boy bisiklet icin 175cm boy civari icin uygun olabilir. Performans bisiklette satilan 2016 olmasina ragmen daha kaliteli kadro bilesenleri var. Performans bisiklete 2-3 defa ugramistim sahibi iyi birisi,bilgili ama ismini unuttum. Ararsan telefonda yardimci olur. Hatta pesin aliminda iyi fiyat verebilir. Ama kadro boyu buyuk gelmezse.
  • Ben kadro boyunu tamamen atlamışım performanstaki çok hoşuma gitmişti ama büyük olur gibi ben bakmaya devam edeyim yardımlar için çok teşekkürler

onemli degil. aklina takilan olursa sorabilirsin, eger bildigim birsey ise yardimci olurum.
  • Bende Mosso 1824 ile ilgileniyorum ama arastirmalarım sonucu ve yagmur camurda bisiklet kullanma gibi bir düşüncem olmadığından V frene karar kıldım. Zira hem bakım hem agirlik hemde 300 TL kadar farka 1821 yerine 1824 alabiliyorum. Ayrıca hidrolik fren o kadar elzem birsey olsa yol bisikletlerinde kullanilirdi diye düşünüyorum .
  • Hangi amaçla ve nerede kullancaksanız ona göre tavsiyede bulunayım ...
  • Genel olarak şehir içinde asfalt taşlık bazende arazide https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=133047576 Bu mesajı sizede sormak isterim düşünceleriniz almak açısından

• Sormayı unuttum çok önemli aslında bütçe nedir ?
  • En fazla 2000

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.