Şimdi Ara

* - Çarşamba Garanti Kupon! -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sao Paulo-Goias / MS 1
    1.25

Atletico Pr-Palmeiras / MS 2
    2.10

Barcelona Atle-Valladolid / MS 2
    2.30

Otelul Galati-F.C. Vaslui / MS 2
    2.30
    Banko

Fenerbahçe-Bursaspor / MS 1
    1.55

Tutar mı sizce ? Tutmazsa maç önerir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noofsayt -- 15 Mayıs 2012; 15:46:58 >

• Dostum artık birşeyleri anlayın ki iddaa da banko maç diye birşey yoktur, 1 tane bile banko yokken sen 5-6 tane ve yüksek oranlı istiyorsun Liglerde son haftalar olduğu için güvenilen takımlar güvenimizi boşa çıkartmadı ve son günlerde çoğu kişinin kazanması da bu yüzdendir.. 3 maç olsun 1 e 2 veren oran olsun gene de banko diye birşey yok, ben bu oyuna yıllarımı verdim ne bankolar gitti, ne yanlışlıkla bayiden oynayıp iptal ettiremediğim maçlar tuttu aklın almaz.. Kısacası 2-3 maç bulursan bile öp başının üstüne koy,gir misliyi bırak 5-6 maçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Dostum artık birşeyleri anlayın ki iddaa da banko maç diye birşey yoktur, 1 tane bile banko yokken sen 5-6 tane ve yüksek oranlı istiyorsun Liglerde son haftalar olduğu için güvenilen takımlar güvenimizi boşa çıkartmadı ve son günlerde çoğu kişinin kazanması da bu yüzdendir.. 3 maç olsun 1 e 2 veren oran olsun gene de banko diye birşey yok, ben bu oyuna yıllarımı verdim ne bankolar gitti, ne yanlışlıkla bayiden oynayıp iptal ettiremediğim maçlar tuttu aklın almaz.. Kısacası 2-3 maç bulursan bile öp başının üstüne koy,gir misliyi bırak 5-6 maçı

Misli vercek para yok kardeşim. Çok kazandırmasada olur ama ne zamandır hiçbirşey kazanamıyorum herkes 1.000 TL 500 TL gibi paraların peşinde ben 50 TL olsa yeter diyorum

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noofsayt -- 15 Mayıs 2012; 15:47:57 >
  • Yok mu biri ?
  • kardeşim bugün için genle kanı torinonun kazanacağı yönünde ama garanti diye bişey yok tabiki. iddadan oynuyorsan bukadar maçı birarada bilmek zor o yüzden mümkün olduğunca az maç yap riski azalt. aynı gün para kazanma gibi de bir derdin olmasın bugünden yarından maçlar olsun kuponunda. başka yerede yazdım face te süper tahmin yapan adamlar var özellikle sırp ve hırvatlar çok iyiler onların da tahminlerine bir göz at derim ben. birde mümkünse hiç oynamamak en güzeli illa oynucaksan iddadan değilde netten oyna o şekilde kazanma şansın daha fazla ve bu işin ilk ve tek kuralının sabır olduğunu asla unutma. ben çok büyük paralar kaybetikten sonra anladım ki sabredemeyen biri trilyonu da olsa kaybeder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muammer6038

kardeşim bugün için genle kanı torinonun kazanacağı yönünde ama garanti diye bişey yok tabiki. iddadan oynuyorsan bukadar maçı birarada bilmek zor o yüzden mümkün olduğunca az maç yap riski azalt. aynı gün para kazanma gibi de bir derdin olmasın bugünden yarından maçlar olsun kuponunda. başka yerede yazdım face te süper tahmin yapan adamlar var özellikle sırp ve hırvatlar çok iyiler onların da tahminlerine bir göz at derim ben. birde mümkünse hiç oynamamak en güzeli illa oynucaksan iddadan değilde netten oyna o şekilde kazanma şansın daha fazla ve bu işin ilk ve tek kuralının sabır olduğunu asla unutma. ben çok büyük paralar kaybetikten sonra anladım ki sabredemeyen biri trilyonu da olsa kaybeder.

Önerebileceğin maçlar var mı peki kardeşim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Mart Çarşamba Kuponum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak kardeş belki senin yazdıkların tutacak bunu bilemeyiz o yazdığın maçları yine de dene derim olurda tutarsa üzülme. torino 1, fram 1, herta maçı üst, dery city 2 benim önereceğim maçlar olur ama asla kupon yaparak zorlama şansını derim. tek oynama ihtimalin varsa oyna yoksa bırak oynama hiç, ligler bitmiş doğru dürüst maç kalmamış para iddaya gideceğine cebinde kalsın.
  • quote:

bak kardeş belki senin yazdıkların tutacak bunu bilemeyiz o yazdığın maçları yine de dene derim olurda tutarsa üzülme. torino 1, fram 1, herta maçı üst, dery city 2 benim önereceğim maçlar olur ama asla kupon yaparak zorlama şansını derim. tek oynama ihtimalin varsa oyna yoksa bırak oynama hiç, ligler bitmiş doğru dürüst maç kalmamış para iddaya gideceğine cebinde kalsın.

Haklısın kardeşim perşembe günü de oynıyıp bırakıyorum iddayı
  • kaybın var mı bilmem ama insan kaybettiğinin peşine düşünce inan neler gidiyor tecrübeyle sabit bunlar. bizi uyardılar dinlemedim şimdi keşke diyorum ama iş işten çoktan geçti. bu işten para kazanmak çok ama çok zor imkansız değil belki ama zor. yeni sezonu bekle kendi adına bi hesap aç netten olmadı başka birinin adına hesap aç o şekilde sabırlı bi şekilde git. tabi hiç bulaşmamak en iyisi bunu hep söylerim.
  • quote:

kaybın var mı bilmem ama insan kaybettiğinin peşine düşünce inan neler gidiyor tecrübeyle sabit bunlar. bizi uyardılar dinlemedim şimdi keşke diyorum ama iş işten çoktan geçti. bu işten para kazanmak çok ama çok zor imkansız değil belki ama zor. yeni sezonu bekle kendi adına bi hesap aç netten olmadı başka birinin adına hesap aç o şekilde sabırlı bi şekilde git. tabi hiç bulaşmamak en iyisi bunu hep söylerim.

peki, hangi siteyi önerirsiniz? bilyoner gibi yasal sitelermi yoksa gamesliga ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noofsayt

quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Dostum artık birşeyleri anlayın ki iddaa da banko maç diye birşey yoktur, 1 tane bile banko yokken sen 5-6 tane ve yüksek oranlı istiyorsun Liglerde son haftalar olduğu için güvenilen takımlar güvenimizi boşa çıkartmadı ve son günlerde çoğu kişinin kazanması da bu yüzdendir.. 3 maç olsun 1 e 2 veren oran olsun gene de banko diye birşey yok, ben bu oyuna yıllarımı verdim ne bankolar gitti, ne yanlışlıkla bayiden oynayıp iptal ettiremediğim maçlar tuttu aklın almaz.. Kısacası 2-3 maç bulursan bile öp başının üstüne koy,gir misliyi bırak 5-6 maçı

Misli vercek para yok kardeşim. Çok kazandırmasada olur ama ne zamandır hiçbirşey kazanamıyorum herkes 1.000 TL 500 TL gibi paraların peşinde ben 50 TL olsa yeter diyorum

Ne 50 TL'si kardeşim 2'ye 25-30 versin ona razıyım

• yasal sitelerin iddadan tek farkı bayiiye gitmeden aynı kuponu internet üzerinden yatırmanızdır o yüzden başka siteler bulun derim kendinize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.