Şimdi Ara

ÇARŞAMBA GÜNÜ ALINACAK LANCİA YPSİLON 0.9 BİLGİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Farkındaysaniz size bu paraya ne alayım diye sormadim. Kronik arıza, problem hakkında bilgisi olan var mı diye sordum. Öneriniz ile ilgili de kırmadan cevap verdim. Ancak görüyorum ki oldukça önyargılı ve piyasa bilgisi zayıf bir insansınız. 33 bin liraya bu yakıt tüketiminde otomatik ve bu donanımlara sahip 34bin kmde 2013 bir araç daha 2 aydır arıyorum ben goremedim çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm iyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Aracı aldıktan sonra detaylı bir inceleme paylaşacağım Allah izin verirse.

• arkadasimda vardi, titremw yapiyordu arac iki silindir olsugu icin. en son vites kutusu ile ilgili bir sorun oldu herhalde satildi sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drcaucasian D kullanıcısına yanıt
    Aracı denedim, titreme rahatsız etmedi beni açıkçası babama biraz fazla geldi ama. Vites kutusu aracın garantiden sıfırı ile 10 gün önce değişmiş birmotta:) teşekkür ederim tecrübe paylaşımı için:)

• harryhur kullanıcısına yanıt
    Ben otomobil experi ve piyasa uzmanı olduğumu söylemedim. siz fiyatı yazdıktan sonra fikrimi belirttim. biraz daha pazarlık yapabilirsiniz demek istedim. bu markanın delta gibi harika bir aracıyla bile arasında fazla bir fiyat farkı yok. biri c sınıfı diğeri a sınıfı. sen nasıl biliyorsan öyle yap. burası sanal alem herkes fikrini söyler. sana göre a sınıfı c den daha güzeldir o da senin fikrindir. zaten almışsın arabayı hayrını gör.
  • Teşekkür ederim. Ancak bu benim ilk aracım olacak ve şehir içi kullanacağım. Delta çok güzel bir araç ama benim için fazla büyük. Parkı kolay olması acemi olduğum için benim adıma önemli. Ayrıca araç b segmentinde.

• Beğendiyseniz, içinize sindiyse alın gitsin. Foruma kalsa elmanın sapı, üzümün çöpü o arabayı aldırmazlar. Şimdiden hayırlı olsun.

• Teşekkür ederim. Alacağım gibi bakalim inşallah pişman olmamı gerektirecek bir sorun ile karşılaşmam çünkü tip olarak çok beğeniyorum aracı.

• harryhur kullanıcısına yanıt
    o zaman güzel seçim. keşke konuyu açtığınız da şehir içi kullanım amaçlı şirin bir araç arıyordum ypsilon aldım deseydiniz daha açıklayıcı, amacına hizmet eden bir fikir belirtirdim. bende maksat olarak sizi yargılamak, ticaretinize laf söylemek için yazmadım. biraz daha farkla daha rahat edebileceğiniz seçenekleri söyledim ki sizi düşündüğüm için. şimdi güzel anlaştık. hayırlı olsun.
  • Düşünceli yorumlarınız ve yardım isteğinize müteşekkirim. Haklısınız sanırım biraz daha bilgi versem daha doğru yorum elde edebilirdim. Tekrar teşekkürler fikriniz için:)

• Hocam neden 1.3 mjet düşünmediniz, daha mı pahalı?

• Aracı yaklaşık 1 yıl kullandım. 0.9 motor çift silindir olduğu için biraz sesli çalışıyor. Yakıt tüketimi istanbul şehir içi trafikte 6,5 lt seviyelerinde geziyor. Uzun yolda ise 5 litre civarına düşüyor. Motor 0.9 olmasına rağmen inanılmaz atak ve yanılmıyorsam 88 beygir güce sahipti, ki kasa hafif olduğu için çekiş mükemmeldi.

2 defa uzun yol yaptım. 180 km hızı çok rahat gördüm.

Yarı otomatik şanzımanı vites geçişlerini erken yapıyor. En olumsuz özelliği bu kesinlikle. Erken vites geçişleri zaten titreşimli çalışan motoru daha fazla titretiyordu.

İç malzeme kalitesi C segment seviyelerinde. Yumuşak plastik kullanılmış ve kadife benzeri koltuk döşemeleri üst sınıf algısı veriyor. Arka diz mesafesi şaşırtıcı derecede geniş.

O fiyatlara düşük km'li bir otomobil bulmak imkansız. Fiyat çok iyi. Ben kaçırmayın derim.

Bu arada sağ ön kapı camım kırılmıştı. 1 hafta yenisinin gelmesini bekledim maalesef. Yedek parça bulunuyor tabi ama biraz beklemek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 19 Nisan 2017; 1:0:50 >

• sorrento kullanıcısına yanıt
    Aracın 7bin tl hasar kaydı çıktı bende şaşırdım 2 parça boya nasıl 7bin tl olur diye.
    Meğer arabanın alttan kazası varmış amortisör, kuleler vb. değişmiş ben de üzülerek vazgeçtim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.