Şimdi Ara

ÇARŞAMBA GÜNÜ ALINACAK LANCİA YPSİLON 0.9 BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracı çarşamba günü alacağım. Kapora verdim.
    Son defa sizlere sorayım dedim var mı bilgisi olan kronik arıza vb hakkında.

• Tek bildiğim Lancia'nın Türkiye'den çekileceği.
  • Cok şirin bi arac kısmet olur da alirsan inceleme bekleriz
  • Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    Zaten lanciadan pek bir beklentim yok. Fiat servisleri ilgileniyor motoru da fiatla aynı ben sadece kronik arızası var mı eksi bilmediğim bir kısım varmı onu merak ediyorum. Araç çok uygun fiyatlı, az yakıyor tipi güzel modeli yüksek cezbediyor açıkçası.
  • Kac lira
  • 33 bin lira 34bin kmde yetkili servis bakımlı ful
  • 35 bin liraya c sınıfı dizel bravo bulunur bu küçük araba için 33 fazla değil mi? üstelik benzinli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 35 liraya dizel otomatik az kmli bravo varsa hemen alayim kazasiz.
  • babapars kullanıcısına yanıt
    Detayli olarak inceleme yapmayı düşünüyorum bir süre bindikten sonra. Zira ben pek veri bulamadım en azindan faydam olur alacaklara iyi yada kötü bilgi veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harryhur -- 17 Nisan 2017; 21:12:34 >
  • harryhur kullanıcısına yanıt
    40 civarına çıkıyorsanız facebook bravo garage grubuna ilan verin. geçen gün çok temiz kırmızı bir dualogic 43 e satıldı.
  • 43Bin ile 33 bin arasında 10 bin lira oynuyor. Öğrenciyim butcem o kadara el vermez maalesef.
  • 0.9 benzinli degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

40 civarına çıkıyorsanız facebook bravo garage grubuna ilan verin. geçen gün çok temiz kırmızı bir dualogic 43 e satıldı.

43 e çıksa adam emin ol bravo almazdı zaten.

Bi bitin şu kadar ekle şunu alcılar
  • Lancia sadece İtalya'da satılıyor artık parça sıkıntısı vs. olmaz ama satarken büyük sıkıntı yaşarsınız ülkenin %80-90 ı lancia diye bir markayı bilmiyor bile
  • En uyuz olduğum şey 10 daha koy şunu al.....

Sonu yok ki koy koy koy

Araç tip olarak fena değil hocam, gayet yakışıklı , güzel kız kaldırır yani
  • Şimdiden hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin :)

İçinden gelen sesi dinleyip, çevredekilerin ne dediğini önemsemeden araç alan sizin gibi insanları gördükçe mutlu oluyorum
  • arabanın bir tarzı duruşu var, hayırlı olsun. Piyasa arabası değil güzel tercih...
  • Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    Haha.. 2013'de çekildi.
    (ben de gittim 2014 de delta aldım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: harryhur

33 bin lira 34bin kmde yetkili servis bakımlı ful

güzel tercih. alırken zaten ucuza alıyorsunuz, satarken de öyy değer kaybetti, oyy ucuza gitti derdi olmaz.
    bu sene işler b*k müşteriler g*t gibi. yoksa deltanın yanına hanım için bi fi de ben düşünüyordum. ama olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 18 Nisan 2017; 10:50:38 >
  • canı ne isterse onu alsın. buraya konu açmış sormuş. o zaman her türlü fikir gelir. tahammülünüz yoksa çıkın gidin. A sınıfı, kuş yuvasından hallice, benzinli arabaya 33 bin lira veriyorum ne düşünüyorsunuz demiş. aynı paraya bravo gibi o grubun c sınıfını alabileceğini söyledik düşünmemiş. size ne oluyor? her yerden bir çıkıntılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 18 Nisan 2017; 13:10:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.