Bildirim
Cartoon Network[CN]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çizgi filmlerini diziler bölümünde tavsiye edebilirsin.Burası Anime/Manga bölümü. -
@Shinigami_L
Yav bir dur ezme kovma hemen çocuğu biz bir yol gösterelim hele mağdem gelmiş anime manga bölümüne bir çayımızı ikram edelim bir iki de anime önerelim öyle gitsin , önerilerimizi dikkatte alırsa kendiliğinden gelecek zaten tekrar o zaman da C.N filan demeyecek olayın özünü kavradığı için . -
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
@Shinigami_L
Yav bir dur ezme kovma hemen çocuğu biz bir yol gösterelim hele mağdem gelmiş anime manga bölümüne bir çayımızı ikram edelim bir iki de anime önerelim öyle gitsin , önerilerimizi dikkatte alırsa kendiliğinden gelecek zaten tekrar o zaman da C.N filan demeyecek olayın özünü kavradığı için .
@mai eskiden bu bölümde bi avatar faslı vardı ona uyuz oluyordum şimdi de cartoon network diye başlık görünce tutamadım kendimi kusura bakma.Yoksa en büyük gayemdir yeni animeciler kazandırmak foruma.Kusura bakma @Sıpayk kardeş gel seni anime yoluna döndürelim Hak yolu burasıdır.
-
Kusura bakmayın bu konuda bi bilgim olmadığı için a Anlatın bana öğretin :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X