Günümüzde geniş kitlelerin ilgisini çeken, başarı öyküsüne dönüşen, değeri artan her şeyin sinema filmine dönüşme şansı var.
Film haline getirilen blog sitelerinden sonra, şimdi de ünlü web sitesi sinema filmi oluyor.
The Social Network isimli bu acayip proje için, sıkı yönetmen David Fincher ile görüşülüyor. Yapım, facebook projesinin ortaya çıktığı günden bu yana yaşananları sergileyecek... {ALINTIDIR}
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Mutlaka giderim belki benim profilde kaynar arada
quote:
Orijinalden alıntı: Dabb Escobar
Mutlaka giderim belki benim profilde kaynar arada
OHA
quote:
Orijinalden alıntı: Bi50likdaha
OHA
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
Alıntıları Göster
quote:
...Film haline getirilen blog sitelerinden sonra...
Hangi blog sitesi film olmuş ki? Öldür.com mu
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
quote:
...Film haline getirilen blog sitelerinden sonra...
Valla aynı adamdan bahsediyoruz.Bnde şok yaşadım.Ama tabii David Fincher yaparsa izlenir kesinlikle... @dabbemre Valla sen yinede pek umutlanma derim bn @Frost_Nova Valla bnde bilmiyorum ki.Dediğim gibi alıntı yaptım
Nerde sıkıcı boğucu film var orada David Fincher eminim bu da öyle olacaktır. Fincher'ın tarzı bana göre değil
Zodiac, Fight Club, The Curious Case of Benjamin Button al birini vur ötekine, sadece Zodiac biraz hoşuma gitti gerçek bir hikayeden alıntı olması sebebiyle olsa gerek ama bu film de ağırdı.
Nerde sıkıcı boğucu film var orada David Fincher eminim bu da öyle olacaktır. Fincher'ın tarzı bana göre değil
Zodiac, Fight Club, The Curious Case of Benjamin Button al birini vur ötekine, sadece Zodiac biraz hoşuma gitti gerçek bir hikayeden alıntı olması sebebiyle olsa gerek ama bu film de ağırdı.
Ya tabi herkesin düşüncesi farklı ama çoğu kişi bayılır David Fincher filmlerine.Hele Fight Club artık efsane oldu bile denilebilir.Yani tam anlamıyla efsane deil ama ileride olabilir bana göre...
quote:
Orijinalden alıntı: Dark_Analytical_1905
quote:
Orjinalden alıntı: Frost_Nova
Ya tabi herkesin düşüncesi farklı ama çoğu kişi bayılır David Fincher filmlerine.Hele Fight Club artık efsane oldu bile denilebilir.Yani tam anlamıyla efsane deil ama ileride olabilir bana göre...
Alıntıları Göster
Ne göstericek filmde profillerimi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mark Renton
Ne göstericek filmde profillerimi ?
Alıntıları Göster
Ne kadar saçma bir şey
quote:
Orijinalden alıntı: RevivaL
Ne kadar saçma bir şey
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: onur*
Alıntıları Göster
Saçmalık
quote:
Orijinalden alıntı: Intruder
Saçmalık
Alıntıları Göster
kendinizle gurur duyun
quote:
Orijinalden alıntı: Intruder
Saçmalık
Alıntıları Göster
konu sıkıntısı insanlara neler yaptırıyor
quote:
Orijinalden alıntı: ares_turk
konu sıkıntısı insanlara neler yaptırıyor
Alıntıları Göster
merak ettim şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
Ameleler Normal insalar diye ayırırlar , sonra tanıtırlar bunları herhalde ;
Ameleler sadece kız için burdadırlar , '' Seven bilir ve ölür '' , '' yalnızım dostlarım '' gibi kişisel mesajlar yayınlarlar profillerinde , kişi listesinde genelde 400 kişi varsa 350si kızdır ve bu kızlardan annesi , kız kardeşleri , teyzeleri , halaları gibi yakın sülalesindeki bayanlar dışındaki kızları tanımaz , ama tanışmak amacıyla ekler , apachi sınıfına girenler de facebookta amele dediğimiz tabire uyar ... Fotolar kısmına genelde kafadan 45 derece açıyla 40-50 cm havadan kafalarının resmini çekerler bu profil resimleridir , diğer resimlerin tümü araba ile alakalı olur . Şahin arabaları vardır üstündeki yazıları çekerler sonra arabanın üstüne çıkıp kendilerini çekerler....
Böyle bir sınıflandırma olsa filmde fena olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: The Beatles
Facebookdaki insan türlerini incelerlerse ;
Ameleler Normal insalar diye ayırırlar , sonra tanıtırlar bunları herhalde ;
Ameleler sadece kız için burdadırlar , '' Seven bilir ve ölür '' , '' yalnızım dostlarım '' gibi kişisel mesajlar yayınlarlar profillerinde , kişi listesinde genelde 400 kişi varsa 350si kızdır ve bu kızlardan annesi , kız kardeşleri , teyzeleri , halaları gibi yakın sülalesindeki bayanlar dışındaki kızları tanımaz , ama tanışmak amacıyla ekler , apachi sınıfına girenler de facebookta amele dediğimiz tabire uyar ... Fotolar kısmına genelde kafadan 45 derece açıyla 40-50 cm havadan kafalarının resmini çekerler bu profil resimleridir , diğer resimlerin tümü araba ile alakalı olur . Şahin arabaları vardır üstündeki yazıları çekerler sonra arabanın üstüne çıkıp kendilerini çekerler....