Şimdi Ara

The Social Network (2010) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
7.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az para kazandı ya daha da para girmeli kasaya
  • Tam kız arkadaşla gidilcek film,sıkıcı bi konusu olacağına eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raimond -- 25 Haziran 2009; 13:08:08 >
  • Apaçilerin yaşamlarını da konu alsın bari
  • YUH
  • http://www.killwithme.com

Siteye girdikce katilin kurdugu duzenek, kurbana daha cok iskence yapiyor. Kisacasi ziyaretci sayisi ile dogru orantili iskence!
    Untraceable (2008)
    http://www.imdb.com/title/tt0880578/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 25 Haziran 2009; 13:38:47 >
  • Tutmaz aha buraya yazıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkyWrecker

Tutmaz aha buraya yazıyorum

Film bulamayan facebook bağımlıları öyle bir giderki

Ulan ne başarısı ilkokul arkadaşınızı bulun dediniz şimdi netlog oldu ne ayak.
  • Çok saçma bencede...

Amele production
  • wtf
  • Yorumlara acayip şaşırdım, nedir bu önyargı? David Fincher'ı yakıştıramayanlar var, niye karşı çıkıyorsunuz ki bu adam uzun metrajlı film yönetmenliği kadar belgesel ve klip konusunda da çalışmaları olan biri böyle bir filmi de haydi haydi çeker. Ve emin olun sizin burda yaptığınız saçmalıklardan daha iyi birşey çıkacaktır ortaya. Herkesin farklı işler yapma hakkı var hatta bu kişiler sanatçı ise farklı şeyler yapmaları lazım, bunda başarılı olup olmamaları önemli değil. Problem, yapılan bu işlere aşırı tepki veren kişilerden ötürü oluşuyor. Sözkonusu durum daha önce birçok kez yaşandı: Guy Ritchie, Darren Aronofsky, Metallica aklıma gelenler. Biraz anlayışlı olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 25 Haziran 2009; 17:10:26 >
  • Benimkisi önyargıdan ziyade şaşırmaydı aslında. Fincher'in filmlerinin tarzı belli. Bir internet sitesinden ne tarz bir hikaye çıkaracaklar merak ediyorum. Hele de Fincher yönetecekse senaryosu hikayesi de ona göre olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

Yorumlara acayip şaşırdım, nedir bu önyargı? David Fincher'ı yakıştıramayanlar var, niye karşı çıkıyorsunuz ki bu adam uzun metrajlı film yönetmenliği kadar belgesel ve klip konusunda da çalışmaları olan biri böyle bir filmi de haydi haydi çeker. Ve emin olun sizin burda yaptığınız saçmalıklardan daha iyi birşey çıkacaktır ortaya. Herkesin farklı işler yapma hakkı var hatta bu kişiler sanatçı ise farklı şeyler yapmaları lazım, bunda başarılı olup olmamaları önemli değil. Problem, yapılan bu işlere aşırı tepki veren kişilerden ötürü oluşuyor. Sözkonusu durum daha önce birçok kez yaşandı: Guy Ritchie, Darren Aronofsky, Metallica aklıma gelenler. Biraz anlayışlı olmalı.

Bi internet sitesinden nasıl bi film yapılarbilirki.Millet video paylaşıp duruyo o videolarımı oynatıcaklar filmde
    Bilmiyorum ama bana çok saçma geldi.

• Facebook'un .oku çıkmış, filmi çıkmış çok mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

Nerde sıkıcı boğucu film var orada David Fincher eminim bu da öyle olacaktır. Fincher'ın tarzı bana göre değil

Zodiac, Fight Club, The Curious Case of Benjamin Button al birini vur ötekine, sadece Zodiac biraz hoşuma gitti gerçek bir hikayeden alıntı olması sebebiyle olsa gerek ama bu film de ağırdı.

http://www.webhatti.com/garip-olaylar/177467-seri-katil-zodiac-killer.html

Fight Club sıkıcı ha ?

kesinlikle tarzı sana göre değil.

Bu gereksiz mesajı yazmandaki amaç ne?

• quote:

Orjinalden alıntı: Laises

quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

Yorumlara acayip şaşırdım, nedir bu önyargı? David Fincher'ı yakıştıramayanlar var, niye karşı çıkıyorsunuz ki bu adam uzun metrajlı film yönetmenliği kadar belgesel ve klip konusunda da çalışmaları olan biri böyle bir filmi de haydi haydi çeker. Ve emin olun sizin burda yaptığınız saçmalıklardan daha iyi birşey çıkacaktır ortaya. Herkesin farklı işler yapma hakkı var hatta bu kişiler sanatçı ise farklı şeyler yapmaları lazım, bunda başarılı olup olmamaları önemli değil. Problem, yapılan bu işlere aşırı tepki veren kişilerden ötürü oluşuyor. Sözkonusu durum daha önce birçok kez yaşandı: Guy Ritchie, Darren Aronofsky, Metallica aklıma gelenler. Biraz anlayışlı olmalı.

Bi internet sitesinden nasıl bi film yapılarbilirki.Millet video paylaşıp duruyo o videolarımı oynatıcaklar filmde
    Bilmiyorum ama bana çok saçma geldi.

Bırak nasılını yapanlar düşünsün. Eğer herkes her şeyi bilebilseydi hiçbir şeyin anlamı kalmazdı.

• İzlemem.
  • Kaynak nedir?
  • İlginç belki yaratıcı bir çalışma olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

http://www.killwithme.com

Siteye girdikce katilin kurdugu duzenek, kurbana daha cok iskence yapiyor. Kisacasi ziyaretci sayisi ile dogru orantili iskence!
    Untraceable (2008)
    http://www.imdb.com/title/tt0880578/

Siteden hiç bişi anlamadım federal fln bişiler diyor

• Gereksiz olur.
    Cidden Facebook'daki Face verdik b.ok'unu çıkardınız grubu gibi oldu bu iş. Abartıldı Facebook.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.