Şimdi Ara

The Social Network (2010) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
7.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gercekten konu sıkıntısı var galba. Izlersem iki sey icin izlerim 1-david fincher 2-harvard'ı dünya gözüyle gormek icin. Ha bi de fragmandaki creep coverı fena olmamış.
  • David Fincher varsa izlerim ama bu adamın bu tarz bi film çekmesi garip geldi
  • Bence kimse gitmez bu filme.Sadece facebook gibi bir site kurmak isteyenler belki gidebilir.Yani gişe rekoru falan kırılacağını sanmıyorum
  • Facebook, Facebook Filmini Sevmemiş.

New York Times, David Fincher’ın çekimleri tamamlanan, post prodüksiyonu devam eden ve Facebook’un kuruluş öyküsünü anlatan “The Social Network” hakkında yayınladığı dosyada ilginç bir gerçeği de ortaya çıkardı. Facebook’un sahibi Mark Zuckerberg başta olmak üzere filmde ismi geçen herkes kamuoyuna “Filmle ilgili hiçbir sorunları yokmuş” imajı verirken gerçeğin hiç de böyle olmadığı anlaşılıyor.

David Fincher ve prodüktörler senaryoyu oluşturup Facebook’un kapılarını çaldıklarında, mutsuz yüzler, senaryoya müdahale çabası ve telif istekleri ile karşılaşmışlar. Fincher tüm bu çıkması muhtemel sorunlardan senaryoyu “konuşma özgürlüğü” yasalarına uydurarak kurtulmuş. Filmin şimdilik bu müdahalelerden etkilenme ihtimali bulunmuyor. Filmin ilk gösterimi 24 Eylül’de New York Film Festivali’nde gerçekleştirilecek.

• Fragmanda fonda Creep'in garip bir coveri çalıyor. Ne alakaysa.
  • İlk eleştirilerin tamamı iyi yönde, D.Fincher yine şaşırtmamışa benziyor.

http://www.rottentomatoes.com/m/the-social-network/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 28 Eylül 2010; 11:07:11 >
  • fragman güzel
  • Ne kadar Facebook düşmanı varmış burada. Doğrudur Türkiye de hiçbir başarının desteklenmeyeceğini bir örnekle görüyoruz.
  • Bu filmi izleyecek olmamın tek etkili faktörü David Fincher'dır.
  • Az önce aklıma geldi, araştırdım düşmemiş hala internete.
  • ABD'de yeni gösterime girdi daha, kötü bir sürümü hariç düşmesini beklemeyin mümkünse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 3 Ekim 2010; 18:44:13 >
  • Yeni sezonda ciddi anlamda ilgimi çeken tek film "The Social Network"...
    Fincher'a ise güvenim tam...22 ekim'i bekliyoruz...
  • Film Metacritic te 40 inceleme sonunda 97 ortalama ile gidiyor.

http://www.metacritic.com/movie/the-social-network

İmdb puanı da 8.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 4 Ekim 2010; 16:37:34 >
  • Fincher'ın kötü film yaptığını göremeyeceğiz anlaşıldı.
  • İlginç vallaha meraktan ve David Fincher dolayısıyla gidip bir izlemek istiyorum. Bu ay Sinema dergisinde hakkında yazılan yazı hoşuma gitmişti. Bir izleyelim bakalım.
  • Ben Facebook destekli bir film sanıyordum. O nedenle reklam diye pek itibar etmemiştim. Lakin gördüm ki Mark Zuckerberg filmi protesto ediyormuş. Bunu öğrendiğim an ilgimi çekti. Gitmeyi planlıyorum şahsen.
  • IMDB genel puanı 8.5 ama "Top 1000 voters" puanı 6.7
  • B.ku çıktı işin.
    Sinemada izlemem bu filmi o kesin.
    Ama yönetmeni Fincher a olan sevgimden belki indirip izlerim.
    Yoksa zaman kaybı ve tamamen ekonomik kaygılarla yapılmış bi film
  • David Fincher dan dolayı merak ediyorum bu filmi
  • Yarın izleyip yorumumu yaparım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.