Şimdi Ara

The Social Network (2010) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
7.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Facebook kullanıcısı değilim bugun gittim filme , beklediğimden çok daha iyi çıktı . oyunculuk gayet iyi , konu sarıyo ve gayet zevkli bir şekilde yansıtılmış ,komik yerleride var, geçişler süper,bağlantılar iyi kurulmuş. Merak ediyodum filmi iyiki de gitmişim çok hoşuma gitti.En önemlisi bir olayın nasıl başladığını nasıl geliştiğini ve ne hale geldiğini çok açık anlatıyor. Sakın çok sıkıcıdır , bayar , bana ne bundan demeyin gidin derim ben çok zevk aldım filimden
  • Bende Facebook kullanmayan birisi olarak gittim filme ve çok hoşuma gitti.Tuhaf bir çekicilik ve bağlayıcılığı var filmin ve kurgusu,müzikleri oyunculukları çok kaliteli.Hikayeyi anlatırken çok fazla merak uyandırıyor ve zamanın nasıl geçtiğini unutturuyor insana,belki tamamen gerçek bir hikaye değil ama küçücük bir fikirden gelişme aşamasını izlemek çok keyifli bence sinemada gidilecek bir film olmuş izlemeyenlere ve gitmeyi düşünenlere tavsiye ediyorum.
  • Her yönden kaliteli olmasının nedeni yönetmen farkıdır, sırf bu yüzden merak ediyorum filmi, David Fincher
  • şahsım adına sadece David Fincher olduğu için gideceğim bu filme.
  • Film vizyona girmedi mi ya ? Hala film hakkında bi yorum göremedik.
  • DVDSCR çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinigami_L

Film vizyona girmedi mi ya ? Hala film hakkında bi yorum göremedik.

Üsttekiler ne anlamadım bizimkiler yorum sayılmıyormu?
  • Bende facebook kullanmıyorum ama film yorumlara bakılırsa güzel bi şey olmuş .
  • Düzgün altyazı hala yok sanırım
  • benimde merak ettiğim bi film.amerikan medyasında yapım aşamasındayken çok konuşulan bi film ayrıca.onun için 2 kat merak ediyorum düzgün bi versiyonu çıkarsa söyleyinde edinelim
  • Konusu pek sıra dışı olmasa da gerçekten mükemmel bir film olmuş.David Fincher gerçekten mükemmel bir iş çıkartmış.Çok güzel sahneler çekilmiş ve tabii ki müzikler harika olmuş.Tavsiye ediyorum herkese.
  • Az önce geldim filmden. David Fincher ismi bi filme gitmek için yeterlidir zaten. Bu kadar sığ bi konuyu, seyirciye mükemmel bir şekilde aktarmış. Gidin izleyin
  • alt yazı çıksa da izlesek
  • inglizce altyazı bulan var mı ? ben buldum bir tane ama ilk 20 dksının var. gerisi yok.
  • ayıptır ya. 1 haftadır çeviren yok filmi
  • abi birak çevirmeyi İNGİLİZCESİ yok!
  • Baya iyi yorumlar gelmiş film hakkında.
    David Fincher ın rolü çok büyük onu tartışmaya gerek yok zaten.
    Ama hala kararım aynı bu filmde para verip gitmicem.Düzgün versiyonu düşsün nete de indirip izleyelim.
  • Yabancı kaynaklı sitelerde harika yorumlar var, abartıp oscar a gider diyenler gördüm.
  • oscara falan gitmez içindeki saçma sapan firefox benim yerime tüm imageleri cacheliyor ohh film scriptleriyle
  • 8/10
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.