Şimdi Ara

The Social Network (2010) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
7.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mark Elliot Zuckerberg (d. 14 Mayıs 1984) sosyal paylaşım sitesi Facebook'un kurucusu Amerikalı girişimci.

Zuckerberg 2004 yılında Harvard Üniversitesi'nden girişimci arkadaşları ile Facebook'u kurarak dünyanın en genç zengini oldu. 2010 itibariyle kişisel serveti $4 milyar Amerikan dolarıdır.

Zuckerberg diş hekimi baba ve psikolog annesinin tek çocuğu olarak 1984'te dünyaya geldi. İlk programını 10 yaşındayken yazdı. Lisedeki başarılı notlarıyla ABD'nin en saygın üniversitelerinden Harvard'a girdi.

İlk yılında, okulun en yakışıklı ve en güzel öğrencilerinin seçildiği facemash.com sitesini kurdu. Sitede Hardvard'daki tüm öğrencilerin fotoğrafları vardı. Ancak fotoğrafları bulmak için, üniversitenin veri tabanına girmesi gerekmişti.

Veri tabanını hacklediği ortaya çıkan Zuckerberg, disipline verilince okulu bıraktı. Harvard'lı öğrencileri internet üzerinde buluşturmak için ikinci sitesi olan Facebook'u kurdu. Facebook, 18 ayda ABD'nin en büyük arkadaşlık sitelerinden biri haline gelince, yatırımcılarından ilgisini çekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

quote:

Orijinalden alıntı: a|i

quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

R5 çıkmış

thanks
    ama ben bulamadım ya neyse bi kaç güne eklenir

Google'da aratın yine bulamazsanız yardımcı olurum.

mamunda kullanıyorum ben ama bu film yok nedense anlamadım gitti.bulgarlar the social network ü izlemedimi yoksa haberlerimi yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

R5 çıkmış

thanks
    ama ben bulamadım ya neyse bi kaç güne eklenir

Google'da aratın yine bulamazsanız yardımcı olurum.

mamunda kullanıyorum ben ama bu film yok nedense anlamadım gitti.bulgarlar the social network ü izlemedimi yoksa haberlerimi yok

ben de aynı siteyi kullanıyorum ve aynı sorundan muzdaribim.Başka bir yerden yardımcı olabilecek varsa pm den ulaşırsa sevinirim

• 'National Board of Review' En İyileri Seçti!

The Social Network (2010)

Sinefillerin favorisi 'Sosyal Ağ'...

(3 Aralık 2010) Amerika’nın etkili sinema derneği 'National Board of Review'ün 110 'sağlam' üyesinin oylarıyla her yıl Oscar'dan önce dağıtılan ve Oscar'ın bir ön habercisi olarak görülen National Board of Review Ödülleri açıklandı...

1909'da kurulan ve 1929'dan beri ödül dağıtan derneğin isimleri gizli tutulan üyeleri sinefiller, akademisyenler, sinemacılar ve öğrencilerden oluşuyor. Derneğin bu yılki favorisi En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu (Jesse Eisenberg), En İyi Uyarlama Senaryo (Aaron Sorkin) ve En İyi Yönetmen (David Fincher) dallarında 4 ödül kazanan 'Sosyal Ağ'...

Derneğin En İyi Yabancı Film ödülünü ise Xavier Beauvois'nun yönettiği 'İnsanlar ve Tanrılar' aldı.

İşte 2010 National Board of Review Ödülleri:

En İyi Film
    Sosyal Ağ

En İyi Yabancı Film
    İnsanlar ve Tanrılar

En İyi Belgesel
    Waiting for "Superman"

En İyi Erkek Oyuncu
    Jesse Eisenberg, Sosyal Ağ

En İyi Kadın Oyuncu
    Lesley Manville, Another Year

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu
    Christian Bale, The Fighter

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
    Jacki Weaver, Animal Kingdom

En İyi Kadro
    Hırsızlar Şehri

En İyi Çıkış Yapan Oyuncu
    Jennifer Lawrence, Winter's Bone

En İyi Yönetmen
    David Fincher, Sosyal Ağ

En İyi Uyarlama Senaryo
    Aaron Sorkin, Sosyal Ağ

En İyi Özgün Senaryo
    Chris Sparling, Toprak Altında

En İyi Animasyon
    Oyuncak Hikayesi 3

En İyi Beş Yabancı Film
    I Am Love, Incendies, Life, Above All, Soul Kitchen, White Material

En İyi Beş Belgesel
    A Film Unfinished, Inside Job, Joan Rivers: A Piece of Work, Restrepo, The Tillman Story,

En İyi Beş Bağımsız Film
    Animal Kingdom, Buried, Fish Tank, The Ghost Writer, Greenberg, Let Me In, Monsters, Please Give, Somewhere, Youth in Revolt

kaynak :http://www.beyazperde.com/haber/16235/-National-Board-of-Review-En-Iyileri-Secti-

• Bluray düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Bluray düştü.

saol listeme ekledim bu arada sonunda mamundayada düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Bluray düştü.

Eyvallah
    Bakalım abarttıkları kadar güzelmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 15 Aralık 2010; 12:15:40 >
  • The Social Network 2010 BDRip XviD-iMBT de gelmiş.
  • Akşama izlerim yorum yaparım bakalım nasıl
  • Çok beğendim tavsiye ederim. Özellikle bilgisayarla arası iyi olanların daha çok hoşuna gidecek. :)
  • Izlemedim daha
  • The.Social.Network.2010.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD çıkmıştır.
  • David Fincher olduğu için hevesle izledim filmi. David Fincher tarzına uygun bir film değildi belki ama Fincher sanatını konuşturmuş. Film bence oldukça güzel. Oyuncu seçimleri, oyuncular, kurgu, hikaye...
    Bir kaç kez açıp izlenecek bir film değil belki ama şu anda dünyada milyonlarca insanın kullandığı bir oluşum olan facebook'un ne şekilde bugünlere geldiğini az da olsa öğrenmek güzel şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

The.Social.Network.2010.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD çıkmıştır.

haber için teşekkürler, dün edinmiştim bir tane ama beğenmedim bu işimi görecek
  • Film idare eder 6/10 veya 7/10. Facebook'un kurucusunun hayatını anlatan biyografik bir film.
  • Sıradan bir film.
    Söylenecek birşey yok.

6/10
  • sıradansa izlemim boşuna ...youtuba daki videoda bile sıkıcı geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Film idare eder 6/10 veya 7/10. Facebook'un kurucusunun hayatını anlatan biyografik bir film.

Hayatından ziyade facebook'un kuruluş öyküsü diyelim.
  • Filmden savaş sahneleri falanmı bekliyordu bazı arkadaşlar anlamadım, gayet güzeldi, verilmesi gerekeni vermiş. 9/10
  • Bence çok mükemmel ve ilham verici bir filmdi... Özellikle "ilişki durumu" özelliğinin akıla geldiği sahne beni nedense çok etkiledi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.