Film çok güzel ve ilham verici olmuş. İnsanın site kurup milyarder olası geliyor...
Aşırı hızlı dialoglar var uyuz oldum zaten filmi de beğenmedim 6/10.
1:20.:00 ile 1:24:00 arasında discoda çalan şarkının ismini bilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: gokmavı
Müzik bölümünde kilitlenen konunu gördümde bende o bölüm kürek takımının yarışına denk geliyor o yüzden sana yanlış şarkıyı attım. Aradığın bu,http://www.youtube.com/watch?v=8F4FDVfMb_M Dennis de Laat - Sound Of Violence
quote:
Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf
quote:
Orijinalden alıntı: gokmavı
Müzik bölümünde kilitlenen konunu gördümde bende o bölüm kürek takımının yarışına denk geliyor o yüzden sana yanlış şarkıyı attım. Aradığın bu,http://www.youtube.com/watch?v=8F4FDVfMb_M Dennis de Laat - Sound Of Violence
Dostum parçayı bulmuştum yinede sağol.
Film gerçekten çok güzelmiş izlemeden önce çok önyargılıydım daha filmi izlemeden kötülüyordum aman facebook reklamını yapıyolar işte falan diyordum ama geçen gün arkadaşlarında zorlamasıyla izledim ve gördümki cidden çok başarılı bir film olmuş benim ilk 10uma girer. İzledikten sonra insan gaza geliyor gerçekten
izleyelim bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetopus
Izlemedim daha
quote:
Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe
izleyelim bakalım
Mesaj yazmak için postunuz artsın diye mesaj yazmayın beyler izleyin öyle yorum yapın.
Bence 7 puanı hakeden bir film timberlake oyunculuğu güzeldi. Kızlar
Öğrenci kataloglarını hacklediği sahne muhteşemdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Caner_GnC
Öğrenci kataloglarını hacklediği sahne muhteşemdi.
Asıl o hoca soru sorduğunda nasıl söyledi hep yapmak istemişimdir öyle şey
Eduardo'nun Facebookta yayınladığı bir fotoğraf.
Fincher yardırmışÇok akıcı bir film olmuş,Beklediğimden çok çok daha iyi anlatım süper.Züker'e daha çok uyuz oluyorum artık
Bende bu kadar iyi beklemiyordum,cidden çok ama çok hoşuma gitti ama
en yakın arkadaşına felaket kazık atması beni çok kızdırdı
film güzeldi
I'm The CEO Bitch!
Konudaki tüm yorumları okudum 180 olmasa bile 150 derecelik bir dönüş var Genelde iki saatlik filmleri açmakta zorlanırım şimdi kim izleyecek gibilerinden bunda da öyle oldu ama hiç pişman olmadım zaman nasıl geçti anlamadım çok akıcı filmdi. Olaylar çok iyi işleniyor eğer aşırı önyargılı olmazsanız iyice kaptırıyorsunuz kendinizi. Oyuncularda çok iyiydi. Birkaç arkadaşın da dediği gibi insanın site kurup dolar milyarderi olası geliyor ama adam belli dâhi Filme puanım 9/10. Filmi merak edenlere tavsiye hiçbir yoruma aldırmadan izlesinler pişman olmazlar
Film aşmıştır arkadaşlar. Beğenmeyenleri, oscarı aldığında bu başlığa beklerim. çok eminim.oscarı alıcak. jesse eisenbergte en iyi oyuncu ödülünü alacak.
iniyo bakalım
Eduardo acaba ne kadar para aldı. O ikizler bile o kadar para aldıysa ona da iyi bir tazminat ödemişlerdir.
o kadar hızlı konuşuyor ki valla beynim paketlendi
aşırı zeki eleman ve bundan dolayı iletişim probelemi var
adamın umrunda değil para
Arkadaşlar şu soruma cevap verebilecek olan var mı ?
Filmin başlarında kız fotoğraflarını algoritma ile eşleştirme yapan bir site vardı. Onun mantığı neydi ? Sanki 2004'te vardı (ki vardı zaten de) hatırlıyorum böyle bir şey. AMA NEYDİ ? MANTIĞI NEYE DAYANIYORDU ?