Şimdi Ara

Gta5 the rockstar game services are unavailable hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
12.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Gta5 the rockstar game services are unavailable hatası!

ARKADAŞLAR BÖYLE BİR HATA ALIYORUM SİZCE YOĞUNLUKTAN MI YOKSA SORUN BENDEN Mİ KAYNAKLI.
    ÇÖZÜMÜ NEDİR?

• Yapay Zekanın Yanıtı

"The Rockstar Game Services Are Unavailable" Hatası

"The Rockstar Game Services Are Unavailable" hatası, Rockstar Games'in oyun hizmetlerinin şu anda erişilemediği anlamına gelir. Bu, çevrimiçi çok oyunculu oyunların oynanamaması, sosyal kulübe giriş yapılamaması ve içerik indirmelerinin durması gibi oyunla ilgili çeşitli sorunlara neden olabilir.

Hata şu nedenlerden kaynaklanabilir:

• Sunucu Bakımı: Rockstar Games, sunucularında planlı veya plansız bakım çalışmaları yapıyor olabilir.
    • Ağ Sorunları: Kullanıcıların cihazları ile Rockstar oyun sunucuları arasındaki internet bağlantısında bir sorun olabilir.
    • Yüksek Trafik: Oyun hizmetleri, özellikle yeni sürümler veya önemli güncellemeler sırasında yoğun trafik nedeniyle aşırı yüklenmiş olabilir.
    • Kontol Edinimi: Rockstar Games, hesabını geçici olarak askıya almış veya oturumunu kapatmış olabilir.

Hata mesajını alırsan yapman gerekenler:

• Rockstar Games Sunucu Durumu sayfasını kontrol et: Sunucu bakım çalışmaları olup olmadığını öğrenmek için burayı ziyaret edebilirsin.
    • İnternet bağlantını kontrol et: Cihazının internete bağlı olduğundan ve sorunlara neden olabilecek güvenlik duvarları veya yönlendirici ayarları olmadığından emin ol.
    • Oyunu yeniden başlat: Oyunu kapatıp tekrar açmak bazen sorunu çözebilir.
    • Hesabını kontrol et: Rockstar Games hesabına giriş yap ve askıya alınmadığından veya oturumunun kapatılmadığından emin ol.
    • Müşteri desteğine başvur: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse Rockstar Games müşteri desteğine başvurabilirsin.

Hatanın çözülmesi genellikle birkaç saat veya gün sürebilir. Sorun devam ederse Rockstar Games'in resmi sosyal medya hesaplarını veya topluluk forumlarını güncellemeler için takip edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşım ben açıcaktım teşekkür ederim bedava dediler zorla zor indirdik 90 küsür gb aynı hatayı bende alıyorum bi yerde CMDyle netsh winsock reset yazıp yeniden başlatın çözülür demişler yaptım olmadı....????? bilen birisi varsa yardımcı olurmusunuz nasip olursa bi online oynamak istiyoruz bahsi geçen 1.000.000 lira gelecek mi ? acaba
  • tam gta 5 konusuna yazacaktım ki bu konunun açıldığını gördüm herşeyi denedim ben de dns değiştirmeye kadar yok aynı hatada kalıyor malesefki
  • serverlarda ufak çaplı sorun var.
    Rockstar Games Customer Support
    https://support.rockstargames.com/servicestatus

• Oyun serverleri doldu. Bu hatanın sebebi bu. Bekliyorduk gerçi.
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum server kaynaklı sanıyorum.
  • Aynen bendede oluyo ama serverleden kaynaklı beleş olduğu için baya yoğunluk olmuş olmalı umarım yakında çözerler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League of Legends - GPU Error
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çözülmüş hayırlı olsun
  • Yine aynı durum söz konusu bu saatlerde serverlar otomatik olarak doluyor akşamları- akşamüstü saatleri açılıyor tekrar sorunu rockstar games'a bildirdim herhangi bir yanıt verirlerse sizleri de bilgilendiririm teşekkürler!
  • Rockstar Games'in yanıtı:
    Directly'den bir Rockstar Uzmanı, "Grand Theft Auto V - PC - Bağlanabilirlik" sorusu için bir cevaba sahiptir.

Yanıtlarını görüntülemek ve sohbete devam etmek için bu bağlantıyı tıklayın:
    rockstar-games.directly.com
    Rockstar Games - Grand Theft Auto V - PC - Connectivity | Directly
    https://rockstar-games.directly.com/p/5856ac1b-eca7-45ed-8a65-8588f8cf6110?et=2c99831872166e260172226090267d2e

Jay dedi ki: "Merhaba. Jay burada bir Rockstar oyuncusu, sana yardım etmek için burada.

Maalesef, şu anda bununla ilgili yaygın bir sorun var gibi görünüyor, çünkü diğer birçok oyuncu aynı şeyi bildiriyor, ancak bu Rockstar ekibine bildirildi. Şu anda yapılacak en iyi şey, bu konuda bir güncelleme için aşağıdaki bağlantılara göz atmaktır.
    https://support.rockstargames.com/servicestatus
    https://twitter.com/RockstarSupport

Bunun için üzgünüm"

Bu sorununuzu çözmezse, lütfen biletinizi e-posta ile veya
    https://support.rockstargames.com/dashboard
    adresinden yanıtlayın.

Uzmana veya biletinize 48 saat içinde yanıt vermezseniz, sorunun çözüldüğünü düşünürüz. Beklemek zorundayız canlar.. :)

• Bu nedir abi ? Çoksa oyuncu düzeltsinler , oyuncu çoksa kazandıkları para da katlanıyor , bizim suçumuz ne ayrıca ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.