Şimdi Ara

CAS F.Bahçe'nin cezasını indirecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UEFA Disiplin Kurulu tarafından Avrupa kupalarından 2 yıl men edilen F.Bahçe'nin Spor Tahkim Mahkemesi'ndeki (CAS) iki günlük savunması, dün sona erdi. Şimdi tüm gözler; CAS'ın 27-28 Ağustos tarihleri arasında vereceği karara çevrildi. Peki CAS'ın Sarı-Lacivertliler hakkındaki kanaati nasıl?

F.Bahçe'nin CAS için seçtiği hakem Ulrich Haas, duruşmadan sonra Sarı-lacivertli hukukçularla bir araya geldi. Bu zirvede; F.Bahçe'nin CAS'ta yaptığı savunmanın çok olumlu bir izlenim yarattığını ifade eden Haas, "2011-2012 sezonunda Avrupa kupalarına gidememe cezanız da dikkate alınarak 2 yıllık cezanız 1 seneye inebilir" şeklinde konuştu. Kalan 1 yıllık cezanın ise istenirse bu sezon istenirse gelecek sezon çekilebileceğini ifade etti.

Ulrich Haas'tan gelen haberden sonra F.Bahçeli yöneticiler yol haritasını hazırladı. Buna göre; Arsenal ile oynanan ilk maçı 3-0 kaybeden Sarı-Lacivertliler, İngiltere'deki maçı kazanmayı başarıp Devler Ligi'ne kalırsa; cezanın önümüzdeki sezon çekilmesi planlanıyor. Ancak Avrupa Ligi'ne gidilmesi durumunda, bu kulvardan elde edilecek gelirler Şampiyonlar Ligi'ne göre daha az olduğu için, cezanın bu sezon çekilme ihtimali sözkonusu.

Kaynak :http://spor.haber3.com/cas-f.bahcenin-cezasini-indirecek-haberi-2153637h.htm#ixzz2coHD4TVh

• Keşke kaldırsa. Ben 1 Seneye razıyım. CAS Gitmediğimiz 1 Seneyide değerlendirecek. 2 Yıl oluyor böylece.

Bu sene ligde şampiyon oluruz. Seneye direk gideriz CL'ye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • avukat emre bey de dedi mahkeme çok iyi geçmiş zaten,konuşmalar da bu sefer umut verici yöneticilerin
  • Hocam şampiyon olacağımıza gerçekten inanıyor musun
  • Ceza 1 seneye düşerse, cezayı bu sene çekelim seneye tertemiz bi sayfa açalım.
  • Hadi bakalım,eğer öyle olursa cezayı bu sene çekelim bitsin bence.
  • Insallah kaldrlır ama bundan onceki iki savunma için de aynı seyler soylenmişti sonuclar ağr oldu Ama CAS uefadan bağmsz Bekleyip gorecez.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım 1 yıla düşer ve onuda bu yıl çekeriz. Sonra tertemiz bir sayfa.
  • O zaman Aziz Yıldırım kesin hapse girecek demek yinede bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnatsum

O zaman Aziz Yıldırım kesin hapse girecek demek yinede bu.

Başkanlıktan falan ihrac soz konusu mu hocam lutfen bana evet de

• Ben 1 seneye razıyım da bize ceza gelirse bu sene gidecek miyiz gidemeyecek miyiz yöneticilerin dediklerine inanmıyorum artık ne deseler yalan oluyo. Eğer gidemeyeceksek iyi bu sene lige odaklanır seneye direk CLye gideriz ha seneyeden başlarsa ceza işler karışır seneye takımda kimse kalmayabilir.

• adamlar başımızdaki ersunu görünce Allah(c.c.)vurmuş bi de biz vurmayalım deyip cezayı kaldırır bence.
  • insallah yönetimin nadiren yaptıgı dogru işlerden biri gerçekleşir 1 yıla inerse ceza arsenali eleyecek skor !!!! şaka. bile gelse bu yıl la bu cezanın bitmesi süper olur. bu kadro yapısıyla şampiyon olmak ta kim yaparsa mucize ye imza atmış olur.

8 yabancı + 6/7 tane de yerli sezon sonu gönderilirse(şampiyon olunsun olunmasın ) de daha da bu foruma girip sizin kafanızı şişirmem söz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

quote:

Orijinalden alıntı: gnatsum

O zaman Aziz Yıldırım kesin hapse girecek demek yinede bu.

Başkanlıktan falan ihrac soz konusu mu hocam lutfen bana evet de

Sevmesemde son dönem özellikle hapse bir insanın girmesini istemem.İhraç edilsin o ayrı.
  • Haberden yola çıkarak, burada tartışılması gereken konu CAS'ın 2 veya 1 yıl ceza kararı verecek olması olmamalı. Asıl konuşulması gereken, ister 1 yıl ister 10 yıl ceza verilsin, bu lekenin kulübümüze yapıştırılacak olması. Asıl acı olanın ise bu kişilerin halen kulüpte görev alıyor olması.
  • cas cezayı indirir veya kaldırısa uefa nın tekrar yargılaması veya itiraz etmesi söz konusu olur mu ? çünkü uefa nın itibarı da o durumda yerle bir olacaktır, siz işi bilmiyorsunuz, işinizi düzgün yapın demek olur, uefa harbiden çatırdar.
  • 1 sene ceza kişilerin men edilmesi şuan en iyi senaryo
  • Tamamen iyi niyet üzerine yazılmış bir haber, cezanın inme kısmınına yorum yapmayayım eğer ceza gelirse ŞL ye kalırsa Fb bir sonraki sezon uygulanacakmışta.. Uefa ya devam ederlerse bu yıl çekilecekmiş.. Sanki Fb nin insifiyatinde gibi göstermişler..
  • benim anlamadığım böyle olacaksa bu nasıl ceza oluyor?adı üstüne ceza adamlar ne zaman oynamayacaksın derse o zaman oynamayacak.ben hiçbir cezayı seçmiyorum deme şansı varmı bu mantıkla.iyi olurdu öyle olsa.
  • arttırmazsa sükredin.bi de düşmesini mi bekliyorsunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.