Şimdi Ara

CAS Kararları Hakkında Bilgilendirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muskeder

yani "Fenerbahçe S.K şike yapmıştır." demenin bir cezası yok. ben bundan bunu anlıyorum ki olmayan bir şey için söylenmediğine göre ceza gerektiren bir durumda yok.
    ha konu farklıdır oraya gidip bunu dersek tabi ki kural dışıdır. bu sadece şikeyle alakalı bir durum değil. forum kurallarında konuyla alakasız mesaj yazmanın kural dışı olduğu zaten yazıyor.

Aynen hocam. Ben simdi boyle bir baslik acip yoneticileri test edicem. Bakalim ne yapacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından bir süreliğine kafamız rahat eder,
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Şike olayları başladığında kapatsaydınız o zaman.

Tamam bundan sonra sana sorarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: muribbi

quote:

yani "Fenerbahçe S.K şike yapmıştır." demenin bir cezası yok. ben bundan bunu anlıyorum ki olmayan bir şey için söylenmediğine göre ceza gerektiren bir durumda yok.
    ha konu farklıdır oraya gidip bunu dersek tabi ki kural dışıdır. bu sadece şikeyle alakalı bir durum değil. forum kurallarında konuyla alakasız mesaj yazmanın kural dışı olduğu zaten yazıyor.

Aynen hocam. Ben simdi boyle bir baslik acip yoneticileri test edicem. Bakalim ne yapacaklar.

Sonuna kadar zorlayın. zaten forumda üye olarak iyi birşey yapmayın, hep bir açık hata vesaire kollayın.

Başarılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Viskozite*

Spor hukukunun en üst makamı kararlarını bildirdi. Haliyle taraftarlar kendilerine uygulanan haksızlığı dile getirmek isteyebilirler. Ancak bazıları bu dile getirme olayını yanlış anlamış olacak ki FB kulübüne değil FBli taraftarlara hücum ediyor.

Fenerbahçeli taraftarlara şikeci diyenlere Madde 7 uygulanacaktır. Ben aralarında para toplayıp şike yapan taraftar görmedim, gören varsa o şikeci demeye devam etsin biz 15 gün veririz

Ek olarak, bölümlere konu açmayı bir süre kapattım. Ben ne kadar birbirimizi kırmaya gerek yok, tahrik edenleri alıntı yapmayın desem de şu an için forum buna hazır değil

ADALET BU DEĞİLDİR GÜZEL KARDEŞİM.Ne yazsam bildiğinizi okuyacağınız için bir şey yazmaya gerek yok.Fakat michaelsikkofield'in(blog yazarı olan) çok güzel bir lafını getirdin aklıma bu ülkede... diye başlayıp devam eden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

quote:

Sonuna kadar zorlayın. zaten forumda üye olarak iyi birşey yapmayın, hep bir açık hata vesaire kollayın.

Başarılar...

bak taraftara özel forumlarda üst konulardan birinde adam ne diyor
    "versinler kupayı ağlaya ağlaya bi hal oldular zaten" şimdi bu ve bunun gibi 10larca üye varken o senenin mağduru Trabzonspor taraftarı bu dakikadan sonra istediği şekilde konuşmaya hakkı var. ha bana göre doğru bir hareket olmaz ama hak mıdır? haktır.

• Sadece fenerbahçe bölümüne kapatın konuları. Diğer bölümlere hangi sebeple kapatıyorsunuz?
  • Aziz Yıldırım ve yancıları şike yapmıştır dersek ceza alirmiyiz?

• quote:

Teşbihte hata olmaz. Takımlara şikeci denilmesi (biz duygusal insanlarız) Aşkınıza birisinin demesine benzer, göz yummayalım.
    Hatanızdan döndüğünüz içinde tebrik ederim...

Müthiş sansür, dakikalardir gülüyorum bütün ofis bana bakıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

hemen silmiş adam bak ya .

kendi ağzınla yazıyorsun. en üst merci karar vermiş.

fenerbahçe şike yapmış . neyin kafasındasın birader ?

FB şike yapmamış demiyorum ki ben. FBli üyelere saldırılmaması gerektiğini söylüyorum. FB şike yapmıştır denir artık CAS onayladı, ama bunu adam gibi söylemek var çocuk gibi zevzeklik etmek var.

@ank_yer_6

Sanırım öyle bir özellik yok toptan kapanıyor. Birazdan açıcam gerçi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

hemen silmiş adam bak ya .

kendi ağzınla yazıyorsun. en üst merci karar vermiş.

fenerbahçe şike yapmış . neyin kafasındasın birader ?

FB şike yapmamış demiyorum ki ben. FBli üyelere saldırılmaması gerektiğini söylüyorum. FB şike yapmıştır denir artık CAS onayladı, ama bunu adam gibi söylemek var çocuk gibi zevzeklik etmek var.

@ank_yer_6

Sanırım öyle bir özellik yok toptan kapanıyor. Birazdan açıcam gerçi.

eeeee ben ne yazdım?
    Fener şike yaptı taraftarı da sahip çıktı . Yalan mı?
    Fener yönetimi ne kadar şike yaptıysa taraftarı da o kadar sahip çıktı , görmezden geldi.

• quote:

quote:

Adamlar diyo şike şike şampiyon olduk diye biz diyince suç?

Öyle diyeni şikayet et gerekeni yapalım Önemli olan ne denildiğinden çok nasıl denildiğidir, mesela:

"Fenerbahçe şike yapmış bir takımdır şampiyonluk TS'nin hakkıdır"---> Duruma göre(konuyla alakasızsa falan) en fazla mesaj silinir.

"Şikeci FB'nin kupayı vermesi lazım"---> 15 gün.

Örnekler zorlama oldu ama anladınız siz onu

"Fenerbahçe şike yapmış bir takımdır
    şampiyonluk TS'nin hakkıdır"

• Peki bize kupa konusunda, kupa sapı tarzı laflar söyleyenler kaç gün ceza aldı veya bundan sonra söyleyenler 15 gün alacaklar mı?
  • Tamam teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Peki bize kupa konusunda, kupa sapı tarzı laflar söyleyenler kaç gün ceza aldı veya bundan sonra söyleyenler 15 gün alacaklar mı?

Yazanlar aldı merak etme,gördüm biliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Başarılar...

bak taraftara özel forumlarda üst konulardan birinde adam ne diyor
    "versinler kupayı ağlaya ağlaya bi hal oldular zaten" şimdi bu ve bunun gibi 10larca üye varken o senenin mağduru Trabzonspor taraftarı bu dakikadan sonra istediği şekilde konuşmaya hakkı var. ha bana göre doğru bir hareket olmaz ama hak mıdır? haktır.

Kötüden iyi'ye örnek olmaz. O mesajlar hakkında işlem yapılmalı ama oda ayrı bir konu. Konuşurken cümleleri iyi seçmek de fayda var lakin hak hukuk ararken haksızlığa düşmeyelim.

• Konu acmanin kapatilmasi bir cozum degil ne yazik ki.Zihniyet meselesi bu her konuya alakasiz bile olsa sikeci lafini yazan birini konu acmayi kapatarak engelleyemezsin.

• hashus1099 kullanıcısına yanıt
    Anladık iş güç sahibisin.
  • Match Fixing diyebilirmiyiz peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Teşbihte hata olmaz. Takımlara şikeci denilmesi (biz duygusal insanlarız) Aşkınıza birisinin demesine benzer, göz yummayalım.
    Hatanızdan döndüğünüz içinde tebrik ederim...

Müthiş sansür, dakikalardir gülüyorum bütün ofis bana bakıyor.

Tam anlamışsın, elim gitti geldi aslında yazdım ama silme durumunda kaldım. sonra geçmiş güzel günleri düşündüm vs

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.