Şimdi Ara

CAS Kararları Hakkında Bilgilendirme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler No Desir çıkartmış masaya vurmuş.Adminlerden cevap bekleniyor.
  • Noir Désir'in yazdıklarına bende cevap bekliyorum, hadi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

Bugüne kadar hiç şikeci demedim.Ama bugünkü karardan sonra böyle yasaklar koymak saçma birşey.Kim hangi kafayla bunu düşünmüş şaşılacak birşey.Bu forumda böyle yasak koyacaksa futbolseverler nerde kendilerini ifade edecekler.

Allah aşkına gidin başka forumda kendinizi ifade edin siz ne olur

Ne saçmalıyorsun sen.

mantıklı düşünüyor
  • simdi kim gidecek uefa ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Bu hassasiyet gözlerimi yaşartıyor cidden.

Galatasaray taraftarı, cebinde parası olmayan adamlar tarafından ''dilenci'' olarak yaftalanırken bu kadar hassas mıydınız?
    Galatasaray taraftarı, uyduruk youtube videoları ile şikeden suçlanırken bu kadar hassas mıydınız?
    Galatasaray taraftarı, gözü dönmüş faşistler tarafından ''Fransız'' denerek aşağılanmaya çalışırken bu kadar hassas mıydınız?

Şimdi bunlar için ''şikayet edince biz gereğini yapıyoruz eki eki'' yazacağınız belli, başka bir şey söylemek aklınıza gelmez zaten. Söz konusu mesajlar şikayet edilmezse forumda kalıyor, şikayet edilirse mesaj siliniyor, çok yoğun baskı olursa göstermelik 4-7-15 gün ban uygulanıyor.

Oysa ki bir taraftara ''Fransız'' demek, ''Şikeci'' demekten çok daha büyük bir ayıptır. Birincisi bu ırkçılıktır, bunu yapan kişilere direkt sınırsız uzaklaştırılma verilidir.

Şimdi burada sizi rahatsız eden nedir? Taraftarın muhatabı kulüp değil yine taraftardır, dolayısıyla iki taraftar konuşurken birinin ötekine şikeci demesi, mevcut durumdan sonra gayet doğaldır.

Kaldı ki sizin burada ''şikeci denince üzülüyürlar :((('' dediğiniz adamların %80'i 1 sene önce Fenerbahçe yönetimini destekliyordu. Hatta ''şike şike'' espirisini yapan, ''bizi düşürmezler çünkü o zaman yayın gelirleri falan bozulur'' diye pişkin pişkin gövde yapan bile vardı.

• Hala olayı anlayamayan adamlar var yönetici arkadaş şikeci demeyin derken şunu kasdetmiş adamla tartışıyorsun şikeci lafını koyup gidiyorsun adamı tahrik ediyorsun şikeyi yapan o adam değil çünkü

Örnek vermek gerekirse anası babası olmayan çocuğa .iç demek gibi birşey anladınız umarım saygı değer Galatasaraylı arkadaşlar
  • Fenerbahcenin şike yaptigini belirtene artik ceza verilirse gercekten ayip edecek yonetim. Kimse zaten taraftara sikeci demiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Galatasaray taraftarı, cebinde parası olmayan adamlar tarafından ''dilenci'' olarak yaftalanırken bu kadar hassas mıydınız?
    Galatasaray taraftarı, uyduruk youtube videoları ile şikeden suçlanırken bu kadar hassas mıydınız?
    Galatasaray taraftarı, gözü dönmüş faşistler tarafından ''Fransız'' denerek aşağılanmaya çalışırken bu kadar hassas mıydınız?

Şimdi bunlar için ''şikayet edince biz gereğini yapıyoruz eki eki'' yazacağınız belli, başka bir şey söylemek aklınıza gelmez zaten. Söz konusu mesajlar şikayet edilmezse forumda kalıyor, şikayet edilirse mesaj siliniyor, çok yoğun baskı olursa göstermelik 4-7-15 gün ban uygulanıyor.

Oysa ki bir taraftara ''Fransız'' demek, ''Şikeci'' demekten çok daha büyük bir ayıptır. Birincisi bu ırkçılıktır, bunu yapan kişilere direkt sınırsız uzaklaştırılma verilidir.

Şimdi burada sizi rahatsız eden nedir? Taraftarın muhatabı kulüp değil yine taraftardır, dolayısıyla iki taraftar konuşurken birinin ötekine şikeci demesi, mevcut durumdan sonra gayet doğaldır.

Kaldı ki sizin burada ''şikeci denince üzülüyürlar :((('' dediğiniz adamların %80'i 1 sene önce Fenerbahçe yönetimini destekliyordu. Hatta ''şike şike'' espirisini yapan, ''bizi düşürmezler çünkü o zaman yayın gelirleri falan bozulur'' diye pişkin pişkin gövde yapan bile vardı.

Cevap verebilecek varsa buyursun.

+ olarak şikeyi taraftar yapmamışsa, GS'yi taraftar mı 6-0 yendi de iki laflarından biri sizi 6-0 yendik oluyor ? Aynı şeklilde kadıköyde taraftar mı yenemiyor Fenerbahçeyi de bizi 10 senedir yenemediniz diyorlar ? veya kupaları Taraftar mı alıyor da 29 senedir kupa alamadınız diye dalga geçtik burda ?

• FB'nin cezası onaylandı. Buna göre davranabilirsiniz. Ama davranışlar adam gibi değil de çocuk gibi zevzekçe olursa Madde 7 devreye girer.

Bir daha "Onaylanan bir şeye karışıyorsunuz" diyen olursa harbi camdan atliycam bunu anlamak bu kadar mı zor arkadaş
  • Yaklaşık 7 Yıldır forumu kullanıyorum , ilk defa bir yöneticinin konu açıp , şu konu hakkında bu şekilde konuşursanız ceza veririm dediğini görüyorum.

Enteresan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

Yaklaşık 7 Yıldır forumu kullanıyorum , ilk defa bir yöneticinin konu açıp , şu konu hakkında bu şekilde konuşursanız ceza veririm dediğini görüyorum.

Enteresan.

2004 den beri forumdayım 2 senedir tarafta özel bölümü çöp oldu bir bak sonra yöneticilere laf et adamın açtığı konu fener bölümüne ama kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

+ olarak şikeyi taraftar yapmamışsa, GS'yi taraftar mı 6-0 yendi de iki laflarından biri sizi 6-0 yendik oluyor ? Aynı şeklilde kadıköyde taraftar mı yenemiyor Fenerbahçeyi de bizi 10 senedir yenemediniz diyorlar ? veya kupaları Taraftar mı alıyor da 29 senedir kupa alamadınız diye dalga geçtik burda ?

Galatasaray taraftarı 2 senedir dalga geçmiyor mu bizimle feda feda diye biz diyince mi zorunuza gidiyor televizyonlara çıkan bizim başkanımız değildi

Şike mevzularına girmiyorum kanun değişti yakın da haberlerde görürsünüz sizde o zaman size de şikeci dendiği zaman anlarsınız bizi

fransız kelimesini şöyle açıklayacağım fener ceza aldı diye sevinen adamlar var paok un bile hakkı yendi diyen adamlar var gerisini sen düşün

Ayrıca yönetim e laf edicek en son takım sizsiniz bu forumda az konulara girip bakarsan yukar da saydığım 3 maddeyi daha iyi anlarsın adamları tahrik ediyor taraftarınız bizde yukarda ki 3 maddeyi size söylüyor bize feda diyorsunuz bizde dilenci diyoruz oldu mu siz demeseniz biz de demeyiz

Şikeci demek direk tahriktir küfür yemek isteyen varsa buyursun desin

Sen GS'lılardan en son hatırladığım kadarıyla nefret ediyor, GS'lı arkadaşlarınla görüşmüyordun. Bunu da açık açık forumda yazmıştın. Ne hikmetse nefret ediyorsun ama laf yetiştirmeden de duramıyorsun.. Her konuda alakalı alakasız GS'lılara laf sokuyorsun ama hala ceza almıyorsun, bir de burda insanlara ahkam kesiyorsun.

Al daha 10 dk. önce yine ne yazmış. Konu Bursa veya Salzburg
    Yav sinirlerimi bozuyorum bu foruma girince bursalıların tslilerin kayserinin derdini gs neden savunuyor bunu anlamıyorum düşene bir tekme atmak demek cezalıcam şimdi yazacaklarımdan o yüzden yazmıyorum iyi akşamlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_80284684/f_//tm.htm#80286218

@Viskozite
    Öncelikle böyle bir konuda bu şahsın objektif bir yorum yapmasını bekleyemezsiniz.
    Bu arkadaşın her konuda alakalı veya alakasız GS'lılara laf soktuğunu takip ediyorum. Mesajlarını şöyle bir incelerseniz zaten ne dediğimi anlayacaksınız. Artık kural dışı (çoğu öyle) her gördüğüm mesajını şikayet ediyorum. Umarım dikkate alırsınız.

• quote:

quote:

Yaklaşık 7 Yıldır forumu kullanıyorum , ilk defa bir yöneticinin konu açıp , şu konu hakkında bu şekilde konuşursanız ceza veririm dediğini görüyorum.

Enteresan.

2004 den beri forumdayım 2 senedir tarafta özel bölümü çöp oldu bir bak sonra yöneticilere laf et adamın açtığı konu fener bölümüne ama kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyor

Hocam yazdığından kelime anlamadım , şimdi söylediğime mi katıldın yoksa katılmadın mı :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Galatasaray taraftarı 2 senedir dalga geçmiyor mu bizimle feda feda diye biz diyince mi zorunuza gidiyor televizyonlara çıkan bizim başkanımız değildi

Şike mevzularına girmiyorum kanun değişti yakın da haberlerde görürsünüz sizde o zaman size de şikeci dendiği zaman anlarsınız bizi

fransız kelimesini şöyle açıklayacağım fener ceza aldı diye sevinen adamlar var paok un bile hakkı yendi diyen adamlar var gerisini sen düşün

Ayrıca yönetim e laf edicek en son takım sizsiniz bu forumda az konulara girip bakarsan yukar da saydığım 3 maddeyi daha iyi anlarsın adamları tahrik ediyor taraftarınız bizde yukarda ki 3 maddeyi size söylüyor bize feda diyorsunuz bizde dilenci diyoruz oldu mu siz demeseniz biz de demeyiz

Şikeci demek direk tahriktir küfür yemek isteyen varsa buyursun desin

canım sen feda olayında en son konuşacak kişilerdensin. dilenci gs bozuk yok diye pankart açan dedem miydi ?

GS li olsun FB li olsun forum modları kimleri koruduğunu bugun bir kere daha göstermiştir. bugunden sonra kimse çıkıp adil yönetim var zırvalarına girmesin.

• Bu forum çok saçmalayama başladı ..
  • quote:

quote:

quote:

Enteresan.

Hocam yazdığından kelime anlamadım , şimdi söylediğime mi katıldın yoksa katılmadın mı :)

Sana hem katılıyorum hem katılmıyorum hocam bak Bjk li bir arkadaş konu açıyor takım şöle diye pat Gs li bir arkadaş gelip biz daha iyiyiz en basit örnek bunu verdim 2 senedir yönetime büyük baskı var ben bile hergün mesaj atıyorumdur belki adamlar da bu uygulamaya gitti çok da güzel oldu

Neden güzel oldu ergen ergen adamlar gelicek alıntı yapıcak veya alakası olmayan bir konuya şikecisiniz vs.. diyerek en az 20 kişiyi tahrik edecek

• quote:

Hala cevap bekleniyor admilerden ..

• potur kullanıcısına yanıt
    Alakalı veya alakasız er yerde GS'lılara laf atıyorsun. Bu normal bir durummudur?

Neyse, burada münakaşa etmek istemiyorum. Sen yazdıkça ben şikayet edeceğim ve umarım birgün, birgün hakettiğin cezayı alırsın.
  • Ben diyorum ki, FB şike yapmıştır ve bu onaylanmıştır. Evet FB şike yapmış olan bir takımdır. Ama ekliyorum, diyorum ki FB taraftarına düzeysizce saldıranlar uyarı alacaktır. Sonra yine diyorum, adam gibi yazamayıp zevzeklik edenler de uyarı alacaktır. Muhtemelen yorum yazanların yarısı okumuyor bile, 1-2 kişi ne demiş bakıp ona benzer şeyler yazıp gidiyor. Sonrası malum zaten, "Fblileri kayırıyorlar, FBlileri koruyorlar, bize gelince bu hassasiyet yok.." İftira atanın eli kırılmıyor ya, salla sallayabilirsen. Ben gerektiğinde kendi renktaşlarımı da korurum hiçkimse merak etmesin, bazıları beni yıllardır burada sanıyor olsa gerek fi tarihinden alıntılarla geliyor. Hatırlatırım, 3 aydır burada yetkiliyim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Essayon

Alakalı veya alakasız er yerde GS'lılara laf atıyorsun. Bu normal bir durummudur?

Neyse, burada münakaşa etmek istemiyorum. Sen yazdıkça ben şikayet edeceğim ve umarım birgün, birgün hakettiğin cezayı alırsın.

Münakaşa edecek bir şey yok kendi kendine bana gıcık olmuşun ne dersem zoruna gidiyor önce aynaya bakacaksınız sonra bana laf edeceksiniz alakalı alakasız her konu da yorum vs.. atmıyorum bunu yapan sizsiniz forumda bjk li fb li adam kalmadı girmeyen bir sürü insan tanıyorum sayenizde bıktık sizden cidden diyorum her konuya girip boş boş tartışmalar çıkaran grup sizdeğilmişşiniz gibi gelmiş bana laf ediyorsun benim attığım yorumlara dikkat ederken üstte ne yazmışlar ve hangi takımlılar bir dikkat et sonra beni anlarsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.