Şimdi Ara

Case 4 U ve Hepsiburada Hileci Kurnazlık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hepsiburadaya zor bela ürün eklettim. her gün çok satıyordum bu üründen. Tam 1 Ay sonra bir sabah kalktım Hepsiburada da çok sattığım ürünlerin başlığına Case 4 U ekleyip tarafımca satılması yasaklanmış. Bende ticket açıp yaptıkları hainliğin sebebini sordum. Stratejik kararmış kategori ile görüşün dediler. Telefonunu mailini verin dedim o zaman bilgi paylaşamıyoruz dediler. Bu kadar kurnaz hileci bir e ticaret firması görmedim. Neyse daha sonra derin bir araştırma yaptığımda Atı alan Üsküdarı geçmiş. Case 4 u Firması ile kategori yöneticileri kendi aralarında pasta oluşturmuş rüşvet ile hile ile en çok hangi ürün gidiyorsa case 4 u firması üzerinden getirtip bu karı beraber bölüşüyorlar. Mağaza sahiplerinin orda bir ürünü çok satınca hemen case 4 u üzerinden getirtip Markasını Case 4 U olarak değiştirip diğer mağazalara satışa kapatıyorlar. Siz siz olun sakın hepsiburada ile ticaret yapmayın. 3 KURUŞ kazanacaksınız diye sattığınız ürünlerden komisyon haricinde bir sürü hizmet bedeli kargo bedeli gibi kafalarına göre para kesiyorlar. 5 tl bir üründen kazanacaksınız sanıyorsunuz ama üstüne 5 tl cepten veriyorsunuz. Çok zarar eden firmalar var bedava mal verip batıyorlar kim kazanıyor? HEPSİBURADA Kurnazı.. BUNLARA DUR DİYİN UZAK DURUN. DİĞER PLATFORMLAR ADİLDİR.

ATTIKLARI CEVAP :

Merhaba, Kategorinizin aldığı stratejik bir karar sebebiyle bu ürünlerin marketplace firmaları için satışı yasaklanmıştır. Detaylı bilgi için kategori sorumlunuz ile görüşmenizi rica ederiz. İyi çalışmalar,

• hepsiburada üzerinden ben de ürün satışı yapıyorum.
    belirttiğiniz ürünün linkini alabilir miyim?
    selam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Case4u kol saati kullanıyorum. Adınıza kötü olmuş büyük şirketlerle uğraşmak kolay değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. o kullandığınız case 4 u değil eminönünden alınmış markasız kaçak saatler üstüne yapıştırıyorlar o kadar. telefon kategorisi yöneticilerine baya yedirmişler halen araştırıyorum elimde somut deliller oluşana kadar araştırıp sonra büyük konularda paylaşacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.