arkadaşlar bu case ler in hangileri daha değerli hangilerinden ne item düşüyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler..
burning caseler en degerlileridir.Burning red caselerini 250k dan alabilirim
Caseler 3 çeşittir: 1. Red Case 2. White Case 3. Blue Case Red Case'ler en değerli kutulardır. Ondan sonra White Case'ler, en değersizleri de Blue Case'lerdir. Her case grubu kendi içerisinde 3 gruba ayrılır. a. Burning b. Flowing c. Glowing Mesela Red Case'leri ele alalım; Burning Red Case en değerli kutudur. Ondan sonra Flowing Red Case, En değersizleri de Glowing Red Case'lerdir. Aynı şey White ve Blue Case'ler için de geçerlidir.
Burning = Silah verir. Flowing = kıyafet. Glowing = takı. (Açılması kolay kolay pek tavsiye edilmez)
Geçen gece uykusuzluk ve sinir üzerine, 2 tane gold bar, 3 tane silver bar, zor bela kastığım 6mil bu kasalara harcadım işe yarar bir halt vermedi. Pts 3800, o sinirlede charları silip birdaha oyuna elimi sürmeyeceğim diye yemin ettim. Sabah olduğunda tekrar bilgisayarın başına geçip oyunu açtım, bütün pişmanlığımla yeni char kasıyorum.... Diyeceğim o ki. Siz siz olun kasalara fazla kafa takmayın, itemlerinizi diğer oyunculardan almaya gayret edin... Sayğılar
bence siz siz olun bu kasaları npc ye satın =) hem zamandan tasarruf hemde pot parası çıkartırsınız.. flowing red ler kolay alıcı bulur hatta çoğunlukla "WTB > flowing red case" yazılarını görebilirsiniz(en azından benim zamanımda öyleydi)... bu nedenle flowing red leri saklayın gerisini satın... flowing red den 75 lvl armor u düşebiliomuş duyumlarım böyle..
Golimer üzüldüm senin için... ama oyunda tek bişeye takıldığınızda oyundan birden soğuyosunuz.. mesela sadece craft a takılırsanız yada pet kasmakla uğraşırsanız... ben craft maduruyum bide toxic yanınca daha kötü olmuştu =)
Flowing blue de craftd da cıkıyor bana five dragon boot +3 düstü sd80 def.30 super bişi sureklı acıyorm artık :ama para kalmadı hehe
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme