Şimdi Ara

||CASH BANK|| PARA KATLAMA YÖNTEMLERİ (+18!) [ ANA KONU ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
61
Favori
22.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fakülte bitirdim.şimdi beni iyi dinle.

1-Altın kesinlikle çok para kazandıracak yatırım aracı degildir.Sadece enflasyondan korur.
    Kazandıgı kadar kaybettirir.getirisi yıllık yüzde 20 yı geçmez.Ortalama.

2-Dolar düştüğünde altında oldugu gibi alınıp satılabilir.Kesinlikle çok para kazanılmaz.

3-Forex piyasası kaldıraçlı piyasadır. işi bilmeyen kesin kaybeder.

4-Eğer 10 metre öteden boya değişeni olan bir aracı fark edemiyorsan kesinlikle zarar edersin.
    ki yılda en fazla 3 kere araç üzerine alabilirsin.yoksa vergi mükellefi olman lazım.

5-Emlak piyasasında aşırı balon var.5 yıl önce 20 bin liralık arasalar bugun 1 trilyon
    risk almaya değmez.

6-iddaa vs. söylememe gerek yok.
    kumarda her zaman masa kazanır.

7-İnşaat sektörü üzerine yukarıda söyledim.1+1 daireleri 800 bin liradan satıyorlar.
    Aşırı bir balon var.Balon elinde patlarsa büyük zarar edersin.

• Sağol hocam NBA başlasada senin konularada baksak dört gözle

PM LER ATILDI @Amedra @teyzen nevfik @Robert Rocky Balboa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cash Bank -- 10 Ağustos 2014; 23:27:33 >
  • 1milyarım var napıyım sizce altın mı alıyım ne iş yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

1milyarım var napıyım sizce altın mı alıyım ne iş yapabilirim

Anladığım kadarıyla 1.000 Tl niz var. Bence daha fazla birikim yapmalısınız.
  • Iddaa bence konudan cikarilmali. Neticede yatirim degil ve bu sekilde uun vadede para kazanan sayisi %5 bile degildir. Zevk icin oynanmasina lafim yok ancak kazanc kapisi olarak gorulmemeli.

Bu arada altin guvenli liman diyip 2011 yili baslarinda 105 TL seviyelerinden altina girip o limandan cikamayan bircok kisi var.

Hangi yatirim aracina gireceginize onun ne kadar kazandigina gore degil sizin ne kadar anladiginiza gore karar vermelisiniz. Yoksa sonuc net: Husran...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

yaşım 26
    fakülte bitirdim.şimdi beni iyi dinle.

1-Altın kesinlikle çok para kazandıracak yatırım aracı degildir.Sadece enflasyondan korur.
    Kazandıgı kadar kaybettirir.getirisi yıllık yüzde 20 yı geçmez.Ortalama.

2-Dolar düştüğünde altında oldugu gibi alınıp satılabilir.Kesinlikle çok para kazanılmaz.

3-Forex piyasası kaldıraçlı piyasadır. işi bilmeyen kesin kaybeder.

4-Eğer 10 metre öteden boya değişeni olan bir aracı fark edemiyorsan kesinlikle zarar edersin.
    ki yılda en fazla 3 kere araç üzerine alabilirsin.yoksa vergi mükellefi olman lazım.

5-Emlak piyasasında aşırı balon var.5 yıl önce 20 bin liralık arasalar bugun 1 trilyon
    risk almaya değmez.

6-iddaa vs. söylememe gerek yok.
    kumarda her zaman masa kazanır.

7-İnşaat sektörü üzerine yukarıda söyledim.1+1 daireleri 800 bin liradan satıyorlar.
    Aşırı bir balon var.Balon elinde patlarsa büyük zarar edersin.

Fakülte bitirmişsiniz eyvallah, ezbere yazmışsınız onada eyvallah ama bunları yapacak insanlar zaten 15-16 yaşındaki çocuklar değil. Kimse bilmediği bir şeyle uğraşmaz. Biz sadece bilgilendirelim beceren yapar. Örneğin Forex hesabınıza para yatırmadan önce Demo hesapla 1-2 ay kendinizi sınayabilirsiniz ben bu işten kâr edebilir miyim diye. Öte Yandan herşeyin bir inceliği var 2. Örnek: Altın düşünce direkt almıyoruz, naapıyoruz düşmesinin yavaşlamasını bekliyoruz o zaman alıyoruz gibi gibi. Ama uyarılarınız için teşekkürler eminim bir kaç kişi faydalanmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cash Bank

quote:

ne kadar mesala hiç bişi yapamazmıyız altın alırım çeyrek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Iddaa bence konudan cikarilmali. Neticede yatirim degil ve bu sekilde uun vadede para kazanan sayisi %5 bile degildir. Zevk icin oynanmasina lafim yok ancak kazanc kapisi olarak gorulmemeli.

Bu arada altin guvenli liman diyip 2011 yili baslarinda 105 TL seviyelerinden altina girip o limandan cikamayan bircok kisi var.

Hangi yatirim aracina gireceginize onun ne kadar kazandigina gore degil sizin ne kadar anladiginiza gore karar vermelisiniz. Yoksa sonuc net: Husran...

Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. İddaa tutkunu olduğum için bonusa yazmak istedim. Tedbirli ve aç gözlü olmadıktan sonra ve zevkine vardıktan sonra bir sakıncası yok bence

• quote:

quote:

quote:

ne kadar mesala hiç bişi yapamazmıyız altın alırım çeyrek :D

Hocam Borsa , Forex ve İddaa var yani eğer anlıyorsanız ama öyle yattığı yerden kazanmaz

• mesajım kalsınn
  • quote:

Ben vermedim, verenede rastlamadım, vermeyide uygun bulduğumu söyleyemem ki altarnatif seçenekler var. Gerisini pm attım.

@Sensation +

hocam pm atar mısınz?iddaa için
  • quote:

Orijinalden alıntı: miguel alvarez

quote:

Ben vermedim, verenede rastlamadım, vermeyide uygun bulduğumu söyleyemem ki altarnatif seçenekler var. Gerisini pm attım.

@Sensation +

hocam pm atar mısınz?iddaa için

Detaylı yolladım hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pardus Linux

quote:

quote:

Takip. Sahsen ben nakit buyuk para varsa gayrimenkul derim kafan rahat olur duzenli kirasi olur ileride satinca da kazandirir fazla ugrasmak istemeyen ama kazanmak isteyen adam icin en uygunu. Yavas yavas biriktirmek icinse (-ki benim planimda suan bu ileride gayrimenkul almak icin- ) altin en iyi secenek bence cunku uzun vadede asla kaybettirmez para biriktirmek ozellikle tl enflasyondan dolayi uzun vadede buyuk kayiplar yasatabilir ama altin 10 sene sonra bile en azindan enflasyon kaybindan korur ve siz gercekten birikim yapmis olursunuz. Bunun disinda krediyle ev de alinabilir ama faiz (benim icin, hem dinimize gore de haram oldugundan) hem de faiz olarak verdiginiz toplam parayida düşününce pek mantikli gelmiyor ama bununla birlikte kira geliride düşünülür ve taksitte dusuk tutulursa cazip duruma gelebiliyor. Birde sepet yatirim diye bir sey duymuştum bitiktireceginiz parayi esit miktarda pay edip hem altina hem dolara hem euroya gibi cesitli fonlara yatirdiginizda biri deger kaybetse bile digeri kazandiracagindan bu yontemde dusunulebilir.

Bu sepet yatırımı dediğiniz olay nasıl gerçekleşiyor ?

http://www.milliyet.com.tr/sepet-olustur-riskleri-dagit/ekonomi/detay/1742544/default.htm

Burada anlatilmis.

Hocam riskle beraber kazançta çok düşüyor. Risk lazım

Herkesin beklentileri farkli sonucta hocam risk almak cesaret ister ya batarsin ya ihya olursun zaten dünyanin en zeginleride bu sekilde zengin olmuyor mu? Ama benim gibi memur kafasında olanlarda vardir mutlaka, essegi sağlam kaziga baglayip az olsun oz olsun diyende. Saygi duyuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Takip. Sahsen ben nakit buyuk para varsa gayrimenkul derim kafan rahat olur duzenli kirasi olur ileride satinca da kazandirir fazla ugrasmak istemeyen ama kazanmak isteyen adam icin en uygunu. Yavas yavas biriktirmek icinse (-ki benim planimda suan bu ileride gayrimenkul almak icin- ) altin en iyi secenek bence cunku uzun vadede asla kaybettirmez para biriktirmek ozellikle tl enflasyondan dolayi uzun vadede buyuk kayiplar yasatabilir ama altin 10 sene sonra bile en azindan enflasyon kaybindan korur ve siz gercekten birikim yapmis olursunuz. Bunun disinda krediyle ev de alinabilir ama faiz (benim icin, hem dinimize gore de haram oldugundan) hem de faiz olarak verdiginiz toplam parayida düşününce pek mantikli gelmiyor ama bununla birlikte kira geliride düşünülür ve taksitte dusuk tutulursa cazip duruma gelebiliyor. Birde sepet yatirim diye bir sey duymuştum bitiktireceginiz parayi esit miktarda pay edip hem altina hem dolara hem euroya gibi cesitli fonlara yatirdiginizda biri deger kaybetse bile digeri kazandiracagindan bu yontemde dusunulebilir.

Bu sepet yatırımı dediğiniz olay nasıl gerçekleşiyor ?

http://www.milliyet.com.tr/sepet-olustur-riskleri-dagit/ekonomi/detay/1742544/default.htm

Burada anlatilmis.

Hocam riskle beraber kazançta çok düşüyor. Risk lazım

Herkesin beklentileri farkli sonucta hocam risk almak cesaret ister ya batarsin ya ihya olursun zaten dünyanin en zeginleride bu sekilde zengin olmuyor mu? Ama benim gibi memur kafasında olanlarda vardir mutlaka, essegi sağlam kaziga baglayip az olsun oz olsun diyende. Saygi duyuyorum.

Memur kafası iyiymiş hocam güldürdünüz valla

• babam araba alım satımı yapıyordu normal işine ek olarak aylık 1000 lira kazanç yaptırıyordu ama 2 araç sınırı getirince sıkıntı oldu bu iş patladı gitti

sonrasında arsa aldı arsalar inanılmaz değerli 20.000 liraya aldığı arsa şuanda 70.000 lira civarında 3-4 yılda kendini 3.5 a katladı inanılmaz bir getirisi var arsa ve evlerin

ha ayrıca forexten uzak durun bunu iü de iktisatta akademisyen biri olarak söylüyorum zaten bir demo hesabı açın zarar ettiğinizi göreceksiniz.Büyük paralarınız yoksa asla kazanamazsınız.Küçük parayı kaldıraç sistemiyle büyük gösterebilirsiniz 10 lirayı 10.000 lira

olarak göstere bilirsiniz ancak hisselerdeki 0.01 değerindeki yani 10.000 liranın 10 liraya karşılık gelen kısmında hisse düşerse sizde o parayı kaybedersiniz yani reel olarak 10.000-100.000 yatıracaksınız buyrun girin ama kaldıraç sistemiyle kazanılmaz.

İnşaat işine gelince uzun vadeli bir iş halam bizzat 55.000 lira dolandırıldı bu işten karşıdaki adamın çevredeki referanslarını çok iyi bir şekilde araştırmanız gerekmekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 11 Ağustos 2014; 0:20:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

babam araba alım satımı yapıyordu normal işine ek olarak aylık 1000 lira kazanç yaptırıyordu ama 2 araç sınırı getirince sıkıntı oldu bu iş patladı gitti

sonrasında arsa aldı arsalar inanılmaz değerli 20.000 liraya aldığı arsa şuanda 70.000 lira civarında 3-4 yılda kendini 3.5 a katladı inanılmaz bir getirisi var arsa ve evlerin

Kafayı kullanan kazanıyor tebrik ediyorum

• Cash Bank kullanıcısına yanıt
    mesajımı editledim forex piyasası balon para varsa arsada var aileniz genişse araba işindede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

mesajımı editledim forex piyasası balon para varsa arsada var aileniz genişse araba işindede var

İnşaat firmalarında dediğinize katılıyorum. İnsanların gözünü kâr'â büründürerek kandırmaya çalışanlar olabiliyor. Aman araştırmadan yönlenmeyin .
  • quote:

YENİİ :
    İNŞAAT FİRMASINDAN ALIM-SATIM

Evet arkadaşlar henüz inşaatta olan veya inşaata başlanmadan alacağınız konut inşaat bittikten sonra sattığınızda sizi çok kâr ettirecektir. Örneğin : İstanbul Kağıthane'de inşaattayken 100 Bin TL ye aldığınız daireyi rahatlıkla 130-140 Bin'e satabilirsiniz.

Not:
    Doğmamış bebeğe don biçilir mi dediğinizi duyar gibiyim. Haklısınız, nereden güveneceğim diyorsanız inşaat firmasının daha önce yaptığı işleri bakıp karar verebilirsiniz.

PM Atıldı. @KralCıplak @Sivarge

topraktan daire almanin gercekten iyi para getirisi oluyor. 135 bin tl ye topraktan daire satin alip 195 bin tl satani gormustum(merkezi hizli gelisen bir yer olmasinin buna etkisi çok) 1 yila yakin surmustu insaat. Burada dikkat edilmesi gereken guvenilir muteahhitlere para yatirmak mesela ben şaka bir yana bu yontem en kazanclisi diyebiliriz. Buyuk firmalarin insaatlarin farkli asamalardaki satis fiyatlarini google dan arastirirsaniz gorebilirsiniz. X projesinin 2012 de baslayan projesinin o yildaki daire fiyatlarini 2014 teki daire satis fiyatlarini karsilastirin anlarsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 11 Ağustos 2014; 0:26:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Hahha konuya bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.