Şimdi Ara

||CASH BANK|| PARA KATLAMA YÖNTEMLERİ (+18!) [ ANA KONU ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
61
Favori
22.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@Frankenbery @WaGNeRL0vE @Clibretto @trustem.111 @sayyadkn
  • alanyadan 1 trilyona arsa alıp yaptırıyoruz sonra her dairesini 60 bin eurodan satıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

alanyadan 1 trilyona arsa alıp yaptırıyoruz sonra her dairesini 60 bin eurodan satıyoruz

1 trilyonu olan biri o parayı nasıl kullanıcağını eminim bilir.
  • iddaa dan para kazanma iyidir aslinda ama taktik lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svenusta

iddaa dan para kazanma iyidir aslinda ama taktik lazim

Sadece iddaa'da değil her konuda kullandığım bir taktik var. Sabırlı ol yavas yavas kazan.
  • iddaa icin bunun disinda oneriniz varsa pm alayim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FOREX = donunuza kadar soyarım, hatta bana 3 don daha borçlanırsınız Azıcık aklı olan FOREX yazısını gördüğü yerde topuk yapar arkasına bile bakmaz.
  • Forexin yarısı şanstır yarısı mantık. Mantıkla şansı yürütmekte kolay bir iş olmasa gerek. @Gıda Ambarı

Pm Atıldı @svenusta
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_amy

Ekonomiden anlamayan forex'e bulaşmasın. Gerçek para yatırmadan eğitim ve eğitici kitap vermezler. Demo kullanarak kendinizi bir süre denersiniz ama gerçek para psikolojisi olmadığından pek faydası olmaz sadece piyasayı tanırsınız. Forex'te %97 kaybedilir. Eğitimli ve sabırlı olanların kazanma şansı artar.

boşuna Forex için 'Dünyanın en kolay para kaybetme sanatı' demiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://youtu.be/iszwuX1AK6A

şöyle bir film vardı borsa vb yatırım danışma hizmetlerini konu alan komik troll edepsiz =)))
  • ''Zira geçen sene hatirlayacaginiz gibi dolar 1,40 Türk Lirasi civariydi.''

bundan sonrasını okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

quote:

Orijinalden alıntı: slayer_amy

Ekonomiden anlamayan forex'e bulaşmasın. Gerçek para yatırmadan eğitim ve eğitici kitap vermezler. Demo kullanarak kendinizi bir süre denersiniz ama gerçek para psikolojisi olmadığından pek faydası olmaz sadece piyasayı tanırsınız. Forex'te %97 kaybedilir. Eğitimli ve sabırlı olanların kazanma şansı artar.

boşuna Forex için 'Dünyanın en kolay para kaybetme sanatı' demiyorlar.

Aynen öyle hocam

• bunlaryn hepsini bo?verin, yatyryn faize paranyz de?er kaybetmesin. borsaymys dolarmys gecin bu i?leri en garantisi faiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oooguz

http://youtu.be/iszwuX1AK6A

şöyle bir film vardı borsa vb yatırım danışma hizmetlerini konu alan komik troll edepsiz =)))

İzlediğim en iyi filmlerden
  • iddaa icin pm lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

bunlaryn hepsini bo?verin, yatyryn faize paranyz de?er kaybetmesin. borsaymys dolarmys gecin bu i?leri en garantisi faiz

60 bin TL yi bankaya atıp 10 sene bekletmek mi daha iyidir yoksa ufak bir arsa almak mı

Pm Atıldı @yufat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cash Bank -- 11 Ağustos 2014; 12:32:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cash Bank

quote:

bunlaryn hepsini bo?verin, yatyryn faize paranyz de?er kaybetmesin. borsaymys dolarmys gecin bu i?leri en garantisi faiz

60 bin TL yi bankaya atıp 10 sene bekletmek mi daha iyidir yoksa ufak bir arsa almak mı

niye 10 sene bekleteyim kardeşim? arsa bekler asıl 10 yıl. 60bini atarım 32 günlük bankaya, aylık 400-500'ümü alır yine yatırırım, yine 500 alırım. kullanırım sürekli parayı; arsada 5-10 yıl beklemek zorunda kalacağım. ha 60bini kullanmak istemiyorsam arsa almak mantıklı tabiki

• quote:

quote:

quote:

niye 10 sene bekleteyim kardeşim? arsa bekler asıl 10 yıl. 60bini atarım 32 günlük bankaya, aylık 400-500'ümü alır yine yatırırım, yine 500 alırım. kullanırım sürekli parayı; arsada 5-10 yıl beklemek zorunda kalacağım. ha 60bini kullanmak istemiyorsam arsa almak mantıklı tabiki

yüklü para çekerken bir ton sıkıntı çıkarıyor onlar. Arsayı dönüşüm kapsamındaki bir yerden aldığın zaman maksimum 10 sene sonra . Bak maksimum diyorum. 120 bin tl olmazsa ben buişten anlamıyorum bu kadar . Ha verdiğiniz örnek kötü demiyorum bilindik bir olay.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yüklü para çekerken bir ton sıkıntı çıkarıyor onlar. Arsayı dönüşüm kapsamındaki bir yerden aldığın zaman maksimum 10 sene sonra . Bak maksimum diyorum. 120 bin tl olmazsa ben buişten anlamıyorum bu kadar . Ha verdiğiniz örnek kötü demiyorum bilindik bir olay.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Cash Bank

quote:

Orijinalden alinti: Carvajal

quote:

quote:

60 bin TL yi bankaya atip 10 sene bekletmek mi daha iyidir yoksa ufak bir arsa almak mi

niye 10 sene bekleteyim kardesim? arsa bekler asil 10 yil. 60bini atarim 32 günlük bankaya, aylik 400-500'ümü alir yine yatiririm, yine 500 alirim. kullanirim sürekli parayi; arsada 5-10 yil beklemek zorunda kalacagim. ha 60bini kullanmak istemiyorsam arsa almak mantikli tabiki

yüklü para çekerken bir ton sikinti çikariyor onlar. Arsayi dönüsüm kapsamindaki bir yerden aldigin zaman maksimum 10 sene sonra . Bak maksimum diyorum. 120 bin tl olmazsa ben buisten anlamiyorum bu kadar . Ha verdiginiz örnek kötü demiyorum bilindik bir olay.

e 10 sene yatyrsan zaten 120bin olur ki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

60 bin TL yi bankaya atip 10 sene bekletmek mi daha iyidir yoksa ufak bir arsa almak mi

niye 10 sene bekleteyim kardesim? arsa bekler asil 10 yil. 60bini atarim 32 günlük bankaya, aylik 400-500'ümü alir yine yatiririm, yine 500 alirim. kullanirim sürekli parayi; arsada 5-10 yil beklemek zorunda kalacagim. ha 60bini kullanmak istemiyorsam arsa almak mantikli tabiki

yüklü para çekerken bir ton sikinti çikariyor onlar. Arsayi dönüsüm kapsamindaki bir yerden aldigin zaman maksimum 10 sene sonra . Bak maksimum diyorum. 120 bin tl olmazsa ben buisten anlamiyorum bu kadar . Ha verdiginiz örnek kötü demiyorum bilindik bir olay.

e 10 sene yatyrsan zaten 120bin olur ki?

Diyelim sıkıştın 120 bin tl yi direkt çekmen gerekiyor. Gerçekten tek seferde çekebileceğinizi düşünüyor musunuz ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.