Şimdi Ara

||CASH BANK|| PARA KATLAMA YÖNTEMLERİ (+18!) [ ANA KONU ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
61
Favori
22.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cash Bank

Ülkede ;

Açlık Sınırı = 1.177,31 TL

Yoksulluk Sınırı = 3,834,90 TL

Eminim ilerde çoluk çocuğa karıştığınızda google'a ''nasıl ek gelir kazanabilirim?'' diye araştırmalar yapacaksınız veya dostlara tanıdıklara soracaksınız.
    Burada herkes deneyimini bildiği bir şey yazsa herkes biliçlenir. İyi olduğu bir yönünü görür ve kazanır. 1 kişi bile kurtarsam ben kârdayım.

@Michael Wittmann

Kötü niyetli o kadar fazla insan var ki, onların varlığı sebebiyle; ben yıllarca uğraşıp bir para kazanma yöntemi bulmuşum, birden herkese dağıtacağım? Ülkesi, kendi için hiç birşey yapma gayretinde bulunmayan adam da gelip ona konacak? Yok öyle yağma!

• Forex sitesini PM'den atabilir misin hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cash Bank

Çok yakında bir sistem daha paylaşıcam. Şuanda kendim deniyorum pm isteyerek ne olduğunu yazabilirim. Kesin olmadığı için buraya yazmıyorum şu anda.

pm :)
  • forex için pm
  • iddia dışında bu forumdakilerin ilgisini ve parasını yatırabileceği birşey yok. bence boş konu. ama bi 10 kişi faydalanır belki koca forumda.
  • En önemlisini unutmuşsun

Tecrübe,

Araç alıp satarken mesela aracın hatasını göremezsen çöp olur aldığın araç, ha ben bunu çok iyi anlarım veya ustaya götürür baktırırım dersene uğraş ve masraf çıkar her baktığın araç için.
    Sonuçta çok az kişi aracını ederinin altına veriyor Galeri harici satışta.

Arsa alım satım, bu Türkiye'de asla kaybettirmez desek yeridir ama şunu hatırlatmakta fayda var.
    Bazı bölgeler proje ile bir anda değerlenir veya değerleneceği söylenir lakin aldığınız fiyatın altında fiyatlara Devlet'e satmak zorunda kalabilirsiniz.

Bkz: Arnavutköy 3.köprü projesinde m2 2000 tl fiyat bekleyen köylülere yer yer 22tl /m2 verilmesi.

Dolar altın borsa vs. tecrübe kazanarak yapılan işler.

Birde şu çok önemli para parayı çeker. En basiti sermayeniz var ise , işinize de sahip çıkıyorsanız pek çok işten para kazanılır.

Bu arada arsaların artık kafanıza göre parsellenip satılamayacağını (imar yok ise) hatırlatmakta fayda var.

Sözüm ona, ailenizden birisi şöyle max 100 bin minimum 10bin tl civarı ileriye dönük yatırım yapacaksa. Antalyasından, kırklarelisine kadar pek çok yerde güzel araziler mevcut.

Ve İstanbul'un hemen her ilçesinde son 10 yılda her yıl %100 ile dairelerin ve arsaların fiyatlarını arttığını düşünürsek,
    özellikle ileriye dönük bugün ölü gözüken 5 dönüm ve üzeri araziler sizin yaşlılığınıza zengin edebilir.

2008'de 3.5bine alınan arazi bu sene 15e satıldı,
    geçen sene 35'e alınan arazi bu sene 55bin teklifleri geldi.

Antalya'da yaşıtım bir genç köyün kırsal arazilerini dönümü 750 TL'den satmaya başlayıp, bugün aynı arazileri ondan al buna sat şuna sat vs. portföy oluşturup çok daha büyük işlere kalkıştığını gördüm.

Türkiye'de hala zengin olmak kolay ve anlaşılabilir lakin illegal ve boyunuzu aşan işlere bulaşmanın sonu belli.

Ha zaten konuya girenlerin ve ciddi okuyanların çoğu tutupta parasını sokağa /çöpe dökmek istemez de

Bu ülkede Jet Fadıl diye bir adam yıllardır 1 milyona yakın insanı tokatladı diğer benzer isimlerde aynı şekilde, söz meclisten içeri dışarı çıkadursun kendinizi her dalgaya kaptırmayın.

• Forex borsa vs baştan aşağı risktir.Denedim ve faydasını görmedim.Gördüm diyenide samimi bulmuyorum
  • Forex hakkinda pm alabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kağıt para katlama (fiziksel katlama) yöntemleri konusu diye geldim ne çıktı.
  • ziraat muhendisiyim hayvancilikta deli para var soyliyim.sahbndn kismida fena degil ancak arabadan iyi anlamaniz lazim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forex için pm lutfen
  • Forex icin pm alayim

• Nick mesaj uyumu deyim,takibe alıyorum konuyu
  • Hayvancilik ciddi derecede karli + risklidir

Risk şudur isi bilmiyorsan hastalikli hayvani alirsin telef olur yada nasil bakacagini bilmiyosundur hayvanlari telef edersin

Kâr ise bizim akrabaglar 3 buyukbas alirlar guvendigi isten anlayan kisiye teslim eder kurban bayraminda 2 sini satar kalan 1,taneye ortak bulur kendilerine keserlerdi ve ciddi derece kâr yapiyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

ileride 10 bin lira civarında bi parayla araba alıp satmaya başmayı düşünüyorum. yani borsa gibi tüm paranı yitirme riskinde yok , dolar - altın gibi çalındı ya da banka battı derdi de......

alırım arabayı çekerim garaja , takarım direksiyon kilidini , sökerim aküyü. internetten müşteri gelene kadar yatar garajda :)) 1 arabadan bin lira kazansak kafi. para katlamak için hiçbir acelemiz yok. eğer baktık araba gitmiyor hata yaptık , aldığımız fiyata pazara çekeriz her türlü satılır.

Bende onu dusunuyorumda öyle kolay olmuyor hocam senede 2 araba geçirme biliyorsunuz ustunuze

annem babam abim amcam bir yığın adam var 5 dk notere gelemeyecekler mi ? :)

• forex pm lütfen
  • Şu hayvancıılık işinde ileride düşüncelerim varda şimdi ne iş var ne sermaye. Ama ilerde büyükbaş işine girebilirim. Bakanı felan ayarlandı gibi zaten köyümüzde dolu :)
  • Hocam forex için 0dan başlayan biri için pm alabılırmıyım :)
  • gerçekten para kazanmak isteyen varsa bana pm atsın çok önemli bişi söyleyecem ben bu şekilde para kazanıyorum şu anda aylık 600 TL kazanabilme kapasitem var fakat ben uğraşmıyorum size anlatabilirim
  • Hayvancılıkla ilgili arkadaşlar mutlaka Kosgeble irtibat kursunlar, hem %50 oranında hibe destekleme hemde uzman denetimi imkanından yararlanabilirler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.