Şimdi Ara

||CASH BANK|| PARA KATLAMA YÖNTEMLERİ (+18!) [ ANA KONU ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
61
Favori
22.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cash Bank

Çok yakında bir sistem daha paylaşıcam. Şuanda kendim deniyorum pm isteyerek ne olduğunu yazabilirim. Kesin olmadığı için buraya yazmıyorum şu anda.

pm hocam
  • Altın para kazanmaktan ziyade paranın değerini koruması açısından mantıklı bir yatırım. Forex ergen kafasıyla girilecek yer değil zaten. Para katlamak için cebinizde hatırı sayılır bir para olmalı maalesef. 300-400 lira ile olmuyor. Gerçekçi olun derslerinize çalışın derim dostlarım. Bir işe girin, para kazanın gidin ev alın. Türkiye'de ev dediğimiz şey ciddi şekilde değer kazanan bir şey ve gerçekten trajikomik noktalarda oluyor bu değer kazancı.
  • Pm Atıldı @Interlagos
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

geçen sene dolar 1.40tan sonrasını okumadım

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

quote:

+1

Okumadıysanız okumadınız kardeşim bunu belirtmenin amacı ne ??? Burada yazdıklarımdan benim bir kârım olduğunu falan mı sanıyorsun ! Sırf senin gibiler yüzünden şu foruma adam akıllı birşeyler yazmaktan soğuyor insan. Anca hep dalga olacak, boşverilecek değil mi ? Burası öyle bir yer değil, yazmak için yazmayınız.
  • Cash Bank kullanıcısına yanıt
    Forex hakkında pm alabilir miyim hocam?

• YENİİ 2 :
    ANADOLU İNSANININ YAPACAĞI EN GÜZEL YATIRIM İŞİ

Öncelikle Anadolu dediğime bakmayın ülkenin her yerinde (İstanbul Dahil - Sarıyer Uskumruköy mesela )
    İşin Adı: Hayvancılık

Emekliyseniz, yatırım yaparken kazanmak istiyorsanız. Çalışmıyorsanız bu işi kesinlikle öneriyorum.
    Küçükbaşlardan koyun'u ele alalım. 1 Merinos koyun toptan fiyatında ortalama 500 TL'dir 1 tanesi. 100 Adet koyun (100x500=50.000 TL) 50 Bin TL gibi bir miktar ediyor. Koyunlar senede çift doğum yapabiliyor. Yani 1 senede koyunlarınız 2 katına çıkıyor. 100 Adet koyun oluyor 200. Her sene 100 Adet koyunu ortalama 550 TL ye sattığımızı farz edersek 55 Bin TL yıllık gelir. Bunların besini + çoban masrafı 15 bin civarında olduğunu düşünürsek net kâr yılda 40 Bin TL. Hal böyle oluyor ki işi büyüterek ve kontrolünüz dahililinde bir ek gelir sağlıyorsunuz.

Lakin unutmayın ki bu işten gerçekten anlayan ve mümkünse tecrübeli birinin yardımıyla yapmanızı tavsiye ederim.

İşi nerden bulduğuma gelirsek. Büyük amcam 30 yıldır bu işi kazanç kapısına döndürmüş durumda. (Ankara'da ve Karabük'te)

• quote:

quote:

quote:

+1

Okumadıysanız okumadınız kardeşim bunu belirtmenin amacı ne ??? Burada yazdıklarımdan benim bir kârım olduğunu falan mı sanıyorsun ! Sırf senin gibiler yüzünden şu foruma adam akıllı birşeyler yazmaktan soğuyor insan. Anca hep dalga olacak, boşverilecek değil mi ? Burası öyle bir yer değil, yazmak için yazmayınız.

dolar 1.4 seviyelerine son uğrayalı 5 sene oldu neredeyse. piyasalardan haberin yok ahkam kesiyorsun.

• türk milleti yatırım felan yapmasın kazanmasın 3-5 kuruş kazanır onuda devlet verdi zanneder sonra hüloğğ.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+1

dolar 1.4 seviyelerine son uğrayalı 5 sene oldu neredeyse. piyasalardan haberin yok ahkam kesiyorsun.

Düzeltmeler yapıldı yeni sistemler eklendi.

• hayvancılıkta iyi para var tek sorun şehrin göbeğinde olmamız köyde yaşasam varya kurban bayramında paranın anasını ağlatırım
  • Altın işi ile yakından ilgileniyorum zaten artık şu forex i merak etmeye başladım bende 1 PM alabilirim

• Hocam nerede oturuyorsunuz yakın bir yer bulalım size

@caneycaney

PM Atıldı

@edıfıce
  • Cash Bank kullanıcısına yanıt
    oturduğum yerde park bile yok istanbulun göbeği
  • quote:

YENİİ 2 :
    ANADOLU İNSANININ YAPACAĞI EN GÜZEL YATIRIM İŞİ

Öncelikle Anadolu dediğime bakmayın ülkenin her yerinde (İstanbul Dahil - Sarıyer Uskumruköy mesela )
    İşin Adı: Hayvancılık

Emekliyseniz, yatırım yaparken kazanmak istiyorsanız. Çalışmıyorsanız bu işi kesinlikle öneriyorum.
    Küçükbaşlardan koyun'u ele alalım. 1 Merinos koyun toptan fiyatında ortalama 500 TL'dir 1 tanesi. 100 Adet koyun (100x500=50.000 TL) 50 Bin TL gibi bir miktar ediyor. Koyunlar senede çift doğum yapabiliyor. Yani 1 senede koyunlarınız 2 katına çıkıyor. 100 Adet koyun oluyor 200. Her sene 100 Adet koyunu ortalama 550 TL ye sattığımızı farz edersek 55 Bin TL yıllık gelir. Bunların besini + çoban masrafı 15 bin civarında olduğunu düşünürsek net kâr yılda 40 Bin TL. Hal böyle oluyor ki işi büyüterek ve kontrolünüz dahililinde bir ek gelir sağlıyorsunuz.

Lakin unutmayın ki bu işten gerçekten anlayan ve mümkünse tecrübeli birinin yardımıyla yapmanızı tavsiye ederim.

İşi nerden bulduğuma gelirsek. Büyük amcam 30 yıldır bu işi kazanç kapısına döndürmüş durumda. (Ankara'da ve Karabük'te)

Bende fatihte oturuyorum hiç aklıma gelmemşti istanbulda bi yerde yapmak

• forex pm lütfen
  • Forex ve Altın için Pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

ileride 10 bin lira civarında bi parayla araba alıp satmaya başmayı düşünüyorum. yani borsa gibi tüm paranı yitirme riskinde yok , dolar - altın gibi çalındı ya da banka battı derdi de......

alırım arabayı çekerim garaja , takarım direksiyon kilidini , sökerim aküyü. internetten müşteri gelene kadar yatar garajda :)) 1 arabadan bin lira kazansak kafi. para katlamak için hiçbir acelemiz yok. eğer baktık araba gitmiyor hata yaptık , aldığımız fiyata pazara çekeriz her türlü satılır.

Bende onu dusunuyorumda öyle kolay olmuyor hocam senede 2 araba geçirme biliyorsunuz ustunuze

• forex hakkında pm lütfen
  • forex sitesini pm atabilirmisin

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.