Şimdi Ara

||CASH BANK|| PARA KATLAMA YÖNTEMLERİ (+18!) [ ANA KONU ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
61
Favori
22.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detaylı pm atıldı hocam @Peerless
  • Ben borsaya basladim 2 haftaya yakindir bu isteyim. Kuruslarla kar yapiyorum. Cok riskli ve zor bence.

Tabi kucuk yatirimciyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası Türkiye anca
     ||CASH BANK|| PARA KATLAMA YÖNTEMLERİ (+18!) [ ANA KONU ]
  • forex için pm atarmısın
  • Parayla neler yapabiliriz kısmına örnek oldu @Zehredar41

2 haftalık hamlık diyelim biz. İlerde çok daha iyisini yapabilirsiniz ufak ufak giderseniz. @Acildeyim

Pm Atıldı @turkprince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cash Bank -- 11 Ağustos 2014; 1:02:22 >
  • HORTT
  • Arnavutköy'üm gelişiyor arsa alın kazanan siz olacaksınız
  • FX İçin Pm Alabilirmiyiz
  • Geçen ben de 87'den 300 tllik altın aldıydım 15 tl kar etmişim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Babamın durumu gayet iyi,paraya ihtiyacı yok fakat araba alım satımıylada uğraşıyor.Geçen ay 23 e bir araba aldı,gelirken benzini 1300 lira falandı,700 e döşemeleri değiştirtti.25 e mal oldu.1 ay sonra 30 a gitti araba.Şimdi bir Vito almış,28 e.32 civarı teklif var.34 ü denicek bakalım.

Ha ihtiyacı yok,neden uğraşıyorsun dediğimde hobi diyor.

arabaları kimin üstüne alıyor sınırı yokmuydu

• iddia için pm alabilir miyim
  • ben dolar diyorum 1,2lerden 2 tlye çıktı 1 senede 3 olur bu gidişle

• Ekonomiden anlamayan forex'e bulaşmasın. Gerçek para yatırmadan eğitim ve eğitici kitap vermezler. Demo kullanarak kendinizi bir süre denersiniz ama gerçek para psikolojisi olmadığından pek faydası olmaz sadece piyasayı tanırsınız. Forex'te %97 kaybedilir. Eğitimli ve sabırlı olanların kazanma şansı artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bujilermemeyapmış

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Babamın durumu gayet iyi,paraya ihtiyacı yok fakat araba alım satımıylada uğraşıyor.Geçen ay 23 e bir araba aldı,gelirken benzini 1300 lira falandı,700 e döşemeleri değiştirtti.25 e mal oldu.1 ay sonra 30 a gitti araba.Şimdi bir Vito almış,28 e.32 civarı teklif var.34 ü denicek bakalım.

Ha ihtiyacı yok,neden uğraşıyorsun dediğimde hobi diyor.

arabaları kimin üstüne alıyor sınırı yokmuydu

Sirket-anne-sirket muduru-amcam falan o sorun degil

Zaten devam ederse,sirket acar kendisinde resmi olsun diye.

Edit:Babam eski borsacilardan,gecen yila kadarda devam ediyordu.Oyle 1-2 bin liralik is degil.Gerektigi zaman 50-100 basacaksin ki para kazanacaksin.Neyse simdi birakti.Benim ki her ise girdi heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_kaan -- 11 Ağustos 2014; 9:55:15 >

• Forex ve iddia için pm Lütfen merak ettim sistemleri
  • altın uzun vade de kazançlı olabilir. Dolar Euro kadar sabit değil inişli çıkışlı ufak miktarda iyi kazanç sağlayabilir.

FOREX ten uzak durun varınızı yoğunuzu kaybedersiniz adeta yasal kumar gibidir. çok dikkatli olmak gerekir.

yatırımlık işlerde uzun vade de ev almak güzel bir tercihtir. Aldğınız ev kentsel dönüşüm içerisinde yenilenirse değeri artar.
    bu da çok güzel kazanç olmuş olur. en risksiz ve güvenilir olarak bunu tavsiye ederim.

Araba alım satımı teferruatlıdır. uğraştırır bazen aldığın arabayı 1 yılda satamazsın bazen 1 haftada satılır. baş ağrıtabilir risklidir emin ol uğraşmaya değmez.
  • Buradan altın'ın anlık olarak gram değerini takip edebilirsiniz.

http://www.investing.com/currencies/gau-try
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cash Bank

Çok yakında bir sistem daha paylaşıcam. Şuanda kendim deniyorum pm isteyerek ne olduğunu yazabilirim. Kesin olmadığı için buraya yazmıyorum şu anda.

pm alabilirim
  • Şu forexe hep merak saldım ama şöyle basitinden anlatım yapan, terimleri öğreten kaynak bulamadım. Programları felan çok karışık. Pm atıyorum dediğin siteye bakayım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.