Bildirim
casio dig.fot.mak.kullanan varmı?yorumlarınızı bekliyorum.
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
42 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
başka bir topiğe de yazmıştım, z40 güzel makine ama manuel ayar aramıyorsan. özelliği çok. küçük ince hafif. pili uzun gidiyor. -
bende var z40 ama yerinde olsam z55 alırdım , fiyatı baya düştü 620 ytl civarı ama sen bilirsin tabi, z40 21 farklı çekim modu var manuel ayar da yapabiliyosun ama profesyonel bi makine gibi diil tabiki neticede boyutlarıda zaten profsyonle bi alet olmadığnı ispatlıyo pili inanılmaz uzn gidiyo ki z55 de bu dahada uzunmuş, 2' lcd de baya güzel , taşınabilirlik açısındanda mükemmel bi makine, bu arada z55 içinwww.webdenal.com a bakabilirsin , -
Bende Z-40 kullanıyorum pekte öyle manuel ayarı kısıtlaması yok focus manuel ve yeni yeni öğrendiğim şeylerde var onlarda manuel tabi yeni aldık yeni yeni öğreniyoruz çok süper bir alet. -
Diğer modelleri bilmiyorum ama casionun gece çekimleri gayet süper. Bu kadar güzel çekeceğini ummuyordum! -
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. sony dsc f-88 hiç fenaya benzemiyor. birde hepsiburada'da fiyatı bayayı ucuzlamış gibi geldi. carl zeiss çekiyor arkadaşlar. :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- koltuk yıkama makinesi tavsiye
- profilo beyaz eşya yorumları
- philips robot süpürge yorumları kadınlar kulübü
- ferroli kombi yorumları
- elektrikli şofben kapalıyken ışığı yanıyor
- en iyi saç kurutma makinesi markaları
- en iyi blender seti
- en çok tavsiye edilen elektrik süpürgesi
- en iyi baskül
- en iyi ekmek yapma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X