Şimdi Ara

casio exilim s500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yurtdisindan gelme 570 ytl ye casio exilim s500 buldum...sizce almali miyim? yoksa onun yerine weblebiden casio exilim z110 mu alayim...
    ayrica isteyen varsa 1 tane daha var s500 den...almak isteyen var mi? bi de bana da akil verin..tesekkurler..

• arkadaslar, yok mu bana yardiim edecek, 1 aydir hangi makineyi alacagima krr veremiyorum...yardiiiiiiimmmmmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaas -- 4 Mart 2006; 15:02:06 >
  • s500 çok güzel bir makine oldukça ince ve hafif...eğer hafiflik incelik istiyorsan bekleme hemen al...casio nun başkaları saat markası deselerde bence güzel özellikleri var..ama eğer fotograf hobim kendimi gelişteriyem diyorsan fuul manuel olan bi model düşünebilirsin.o parayla ben olsam canon a610 alırdım.
  • cok saol cevabin icin..ben de casio nun servis destegi kafami karistiriyo..sanki nikon her zaman dha iidir gibi geliyoı..
  • bence alakası yok bunlar büyük firmalar isim yapmışlar takma kafanı bence hiçbir sorun yaşamazsın servis konusunda.bu elektronik eşya biraz şans işi genellikle ürünler sorun çıkarmaz ve öylece yıllar geçer tabiki kullanıcıya bağlı..
  • eyvallah saolasin yardimlarin icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CASIO PX-S6000 Dijital Piyano
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.