Ben 350 ytl civarı maksimum verebilirim görüntü kalitsi mükemmel olan bir makine arıyorum ne önerirsiniz? Noise miydi neydi hani fotoğrafta kumlanma olayı varya onun olmayacağı çok net bi makine varmı bu civarlarda
z120'nin görüntü kalitesi iyidir @guitarist... ayreten image stabilizor'u de var.. yani titreşim engelleme... bu çok güzel bir özellik...
Ama li-on pilli değil @nadir_en
hayatta her isetediğine birden sahip olamazsın... hayatın gerçekleri bunlar
Arkadaşlar bu makinede panaromik çekim modu var mıdır acaba? Teşekkürler.
awrupda fiat nedır hocam bunun alman veye italyan int siteerınde bilgisi olan?
valla 110 u bilmem ama 120 nin fiyatı 200 EU civarında.
Ya arkadaşlar bu z120 yi kullanan yada bilen varmı. Almayı düşünüyorum. Bu ep center da 370 milyon . 7.2 mp ccd sensör,3x optik, antishake özellikleri falan var. Z110 heralde 6.0 mp. Bu Z120 sadece mp olarak mı z110 la farkı. Almamı önerirmisiniz. Yoksa bu fiyata daha iyi bi makine varmıdır?
İki makine arasında pek bir fark yok hatta z110 biraz daha ii diyebiliriz-züğürt tesellisi değil valla bakın: z110 un makrosu 6 cm z120 nin 10 cm maksimum çekim hızı z120 de 1/1600 iken z110 da 1/2000sn video çekimi 640*480de z110nun 30fps iken z120nin 28 z120nin tek artısı 7.2mp olması
Bu arada z110da panoramik çekim modu var diye biliyorum-kitapçığını okumak bi nasip olmadı:)
quote:
Orjinalden alıntı: PatrickOnline
İki makine arasında pek bir fark yok hatta z110 biraz daha ii diyebiliriz-züğürt tesellisi değil valla bakın: z110 un makrosu 6 cm z120 nin 10 cm maksimum çekim hızı z120 de 1/1600 iken z110 da 1/2000sn video çekimi 640*480de z110nun 30fps iken z120nin 28 z120nin tek artısı 7.2mp olması
Bu arada z110da panoramik çekim modu var diye biliyorum-kitapçığını okumak bi nasip olmadı:)
valla kardeş geçen cuma aldım z120 yi daha doğru dürüst kullanamadım. yanlız sana bişey sorayım kullanım kitabı çok yüzeysel çıktı (türkçesi yani) sadece işaretler falan tanıtmış. genel bilgiler vermiş. yanlız cd nin içindeki ingilizce versiyon 200 sayfa falan çok ayrıntılı gördüğüm kadarıyla. yani özelliklerini nasıl nerde kullanılıcağını falan söylüyor. senin z110un da aynı mı yani türkçesi
evet kitapçığı gerçekten yüzeysel olmuş...ingilizce açıklaması(cddeki) çok daha ayrıntılı gibi geldi bana
ben bu fotoğraf makinesini 18 mart 2006'da aldım.şu ana kadar özelliklerinden çok memnunum.aynı kategoride bulunan canon a-520 ile kıyaslayınca (çünkü z-110'u almadan canon a-520 almayı düşünüyordum) casio'nun biraz daha öne çıktığını söyleyebilirim.Amatör olarak fotoğraf çekecek arkadaşlar için çok ideal bir makine.Z-120 ile arasında pek bir fark yok.(7.2 megapiksel dışında o da çok önemli değil).2 gb lık pretec sd kart gördüm geçenlerde 75 ytl civarında yanılmıyorsam.bu kartla çok iyi düzeyde olmasada 1 saate yakın veya daha fazla video çekimi yapabilirsiniz.foto çekimleri çok iyi.LCD ekranı gerçekten çok iyi.Best shot modu ile değişik ortamlara ön ayarlı foto çekmeniz mümkün.Ayar yapmanıza gerek yok.Pil olarak iki adet şarj edilebilir pil alırsanız (4 adet alırsanız daha da iyi 2 si yedek kalır) sorununuz olmaz.Pilleride 2 tanesini 7 YTL'ye bulabilirsiniz.Kesinlikle fotoğraf makinesi alacak arkadaşlar bu makineden memnun kalırlar
evet katılıyorum sana:)
arkadaşlar ben de aranıza katıldım hortlasın dedim topic
bugun 395 tl ye genpatech ten satın aldım... o kadar sahibi olan var adam akıllı kullanmıyoruz forumu resimler ekleyelim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme