Şimdi Ara

Casio g-shock saat tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar g shock almak istiyorum ama bütçem düşük max 450 TL verebilirim ama mesela dayım internetten indirim yakalayıp 200 TL'ye almış mall of İstanbul daki g shock şubesine götürdük adam 600lira dedi öyleyse alınabilir bi saat tavsiye bekliyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni soruyu ben de soruyorum, butcem max 200₺ olabilir ve eBay gibi yurtdisi siteleri de tercih edebilirim. Analog ve dijital model bir arada ve 20atm basinc dayanikliligi olsun istiyorum, bilgili arkadaslarimizdan model önerisi beklerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nahege270 kullanıcısına yanıt
    ben 300tlye casio edifice serisi bir saat aldım da merakım neden 20atm? 200metrelik basınçta vücudun dayanmaz saat dayansa ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzFK

ben 300tlye casio edifice serisi bir saat aldım da merakım neden 20atm? 200metrelik basınçta vücudun dayanmaz saat dayansa ne olur?

O bahsettigimiz 20ATM, 20 atmosfer basincini ifade ediyor. Su altinda 200metre ile ilgisi yok aslinda ki o derinliklere dalmak mümkün mü bilmiyorum. Tam metrajini bilemiyorum ama dalgic saatleri 10-20 atm'den basliyor, bu da elbette 200 metre olmasa bile minimum 25-30 metredir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nahege270 kullanıcısına yanıt
    http://www.bakimliyiz.com/soru-cevap/97443-1-bar-kac-metre-yukseklikteki-suyun-basincidir.html

20*10=200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzFK -- 1 Nisan 2015; 22:53:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.