Şimdi Ara

Casio’nun yeni saati tasarımıyla göz kamaştırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Casio’nun yeni saati tasarımıyla göz kamaştırıyor

Casio, MT-G serisine yeni bir model ekleyerek MTG-B2000YST1'i ABD'de piyasaya sürdü. Bu dayanıklı ve şık G-Shock saat, fırtına atmosferinden esinlenen özel bir tasarım sunuyor. Saatin gökkuşağı iyon kaplamalı çerçevesi, fırtınalı bir havayı andıran renk geçişleriyle dikkat çekiyor. Çerçeve, mavi ve gümüş kaplamaların birleşimiyle oluşturulmuş ve karbon ile cam fiber katmanlarından meydana geliyor. Ayrıca, yıldırım desenini andıran bir dokusu bulunuyor. Karanlıkta parlayan fosforlu bir katman da yıldırım çakmalarını simgeliyor. Reçine kayışı ise karanlık tonların karışımını yansıtarak süper hücre bulutlarını ve çalkantılı hava koşullarını çağrıştırıyor.

Ayrıca Bkz.Casio'nun ikonik tasarımı yeni bir altın rengi modelle daha karşımızda

Bu model, çok katmanlı karbon gövdesi ve çizilmeye dayanıklı yansıma önleyici kaplamalı safir kristal camıyla sağlam bir yapıya sahip. 200 metreye kadar su geçirmezlik sunan MTG-B2000YST1, birçok aktivite için uygun. Dayanıklı yapısına rağmen yalnızca 104 gram ağırlığında olması da kullanım konforunu artırıyor.

Saat, düzenli pil değişimine gerek bırakmayan bir güneş enerjisi sistemiyle çalışıyor. Ayrıca, Bluetooth bağlantısı sayesinde CASIO WATCHES uygulamasıyla senkronize olarak otomatik saat ayarı ve dünya saati özellikleri sunuyor. Diğer işlevler arasında geri sayım sayacı, 24 saatlik kronometre ve pil seviyesini gösteren bir göstergesi bulunuyor.

ABD’de 1.450$ fiyatla satışa sunulan bu model, serinin diğer isimlerinden biraz daha pahalı bir etikete sahip. Öte yandan, Casio’nun, Japonya’da eylül ayında tanıtılan ve büyük ilgi gören Shiba Inu temalı G-Shock saat koleksiyonunu kasım ayında ABD’de de satışa sunacağı açıklandı. Bu koleksiyon, sadakati ve kendine has görünümüyle tanınan Shiba Inu köpek cinsine bir övgü niteliği taşıyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/11/27/casio-storm-chaser-g-shock-launched-in-us/

• Mükemmel görünüyor şu sekizgen tasarıma hayranım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mavi tonlarını vurgulama stiliyle, bir mavi renk tutkunu olarak saat beni cezbetti. Ama 1450 dolar vergiyle birlikte 70.000 TL olur herhalde....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 27 Kasım 2024; 13:31:15 >
  • Saat takmıyorum takmam da zararları saymakla bitmez sadece saat de değil kolye yüzük v.b şeyler asla ve katâ kullanmam sağlığını düşünen takmaz da zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Root-Adam -- 28 Kasım 2024; 23:16:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Root-Adam kullanıcısına yanıt

ne anlatıyon dayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam nasıl zararları saymakla bitmez? Bir kaç tanesi açıklanmalı. İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi. Akıllı saat, akıllı yüzük anlarım da mekanik olanla ne sorunumuz olacak? Kan dolaşımı ile mi alakalı?

ne alaka? tabi taktığın yerede bağlı. kola takınca saat zarar vermez:) bilion demi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam root abi.

Ormanda her sabah meditasyon yaparak güne başlayanlardan.

• CASIO son saatleri ile tam bir fiyasko. Hiç memnun değilim bir tane H1000 almıştım.

Hocam değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Google'da arama yaptım tam anlamıyla bulamadım. Bizi aydınlatır mısınız? En azından bir ipucu gösterin Hocam ne olur sizden rica ediyorum.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Buyrun bir çok haber yapıldı bu konu hakkında hatta apple'nin akıllı saatine bile yasak gelmişti bir ara ama yinede hatırlatmak gerekir ki bu zararlar şimdi çıkmaz 20 - 30 yıl sonra çıkar o yüzden de herkez zararsız sanar.

- buna rağmen en az radyasyonu akıllı saatler yayar
    yani etrafında çok daha ciddi radyosyon yayan cihazlarda var akıllı saatler bunların yanında en masumu
    www.sozcu.com.tr
    Uzmanlar uyardı: Akıllı saatlerdeki gizli tehlikeye dikkat!
    https://www.sozcu.com.tr/uzmanlar-uyardi-akilli-saatlerdeki-gizli-tehlikeye-dikkat-wp5446370

gaziantep son dakika haberleri - gaziantep doğuş gazetesi - gaziantep yerel gazete - gaziantep haber - antep haberleri
    Akıllı saat kullananlar dikkat! Ölümcül etkileri var
    https://www.gaziantepdogus.com/akilli-saat-kullananlar-dikkat-olumcul-etkileri-var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Root-Adam -- 1 Aralık 2024; 2:14:39 >

Yüzüklü insanlarla tokalaşamayacam senin yüzünden hocam.

Herkez radyosyonu bilmez hocam tabi. Peki hocam akıllı olmayanlarda nasıl telhikeler var? Mekanik bir kol saati meselam?

Sadece akıllı saatler için kaynak paylaşmışsınız. Zararlı diye bahsettiğiniz mekanik saat, kolye, yüzük ve benzeri hakkında - mümkünse akademik olan veya akademik bir kaynağa atıfta bulunan - kaynağınız nedir peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.