Şimdi Ara

Casio, yüzük şeklinde bir minyatür saat koleksiyonu çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Casio, yüzük şeklinde bir minyatür saat koleksiyonu çıkardı
    Casio, kendisi gibi Japonya merkezli oyuncak üreticisi Stasto Stand Stones ile ilginç bir iş birliğine imza attı. İki şirket Casio Watch Ring Collection isimli bir minyatür saat koleksiyonu çıkardı. Koleksiyonda beş farklı popüler model mevcut.

Ayrıca Bkz.Huawei CEO'su: Şirket akıllı telefon pazarına geri döndü

Minyatür Casio saatler bileğe değil, yüzük yerine parmağa takılıyor. Çalışır durumda olduklarını belirtelim. Yani zamanı gösteriyorlar. Hatta DBC-611-1 modelini hesap makinesi olarak kullanmak da mümkün. Elbette ki zahmetli ancak önemli olan bu işlevi sunması.

5 popüler Casio modeli

Başta da belirttiğimiz gibi koleksiyonda, gerçek Casio saatleri taklit eden toplam 5 model yer alıyor. Bunları AQ-230GA-9, F-91W-1, DBC-611-1, MQ-24-7B2 ve AE-1200WH-1A olarak sıralayabiliriz. Her biri dijital veya analog ekrana, kadrana ve üç katmanlı cam yapıya sahip.

Casio bu saat yüzüklerin pil değiştirmeye gerek duymadan 20 yıl dayanabileceğini iddia ediyor. Tek renkli dijital ekrana sahip oldukları düşünüldüğünde bu mümkün. Ne yazık ki bu  minyatür saatler sadece Japonya'daki mağazalardan ve otomatlardan satın alınabiliyor.

Kaynak:https://www.designboom.com/design/miniature-casio-watch-rings-toy-japan-stasto-stand-stones-08-04-2023/

• Seveni mutlaka olacaktır, ama benim için berbat bir tasarım.

• Zikirmatiğe benziyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hesap makinesi olan fena değil gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir tek benim mi hoşuma gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç bir yaklaşım

• Japonyadan bana alabilecek bir forumdaş arıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siyah Kalem diye bir üye vardı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşin içinde casio olunca bi hoşuna gidiyor insanınCasio, yüzük şeklinde bir minyatür saat koleksiyonu çıkardı 

• Kusmuk emojisi yüklersem ağır gelir sanırım , neyse ne demek istediğimi anlattım bye bye.

• başlıktan ümitliydim .. :///

• Koleksiyonun hepsini almak isterim

• Bir Casio seveni olarak benim hoşuma gitti valla. Elbette bu saatler eski zamanların saatleri. Bir zamanların efsaneleri. Şuan seveni çok, sevmeyeni de çok. Bu saatleri almışlar mini versiyonlarını yapmışlar. Bence büyüklerine göre daha tatlı olmuşlar. Nostalji yaşamak isteyenlere güzel bir alternatif ama maalesef alamayacağız. Burada satılsa f91w'nin minisini alırdım.

• Sebep?

• anlamsız geldı bana

• Kolay alıcısı olmaz bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5ini birden alıp muşta niyetine kullanacan :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isıtıp ısıtıp tekrar piyasaya sunuyor. Bu alanda Casio müthiş başarılı :D

• Örnek fotoda niye orta parmağa takmış? Biri sorduğu zaman onla mı saat gösterecez??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmayan yüzük kopya haberin orijinalinde dalga geçmek için pili 20 yıl gidiyor demiş bizimkiler gerçek anlamış.

tanesi 3 dolara satılıyor. 20 yıl çalışan yüzük saatler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir facia

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.