Şimdi Ara

CASPER 2.5' 500GB HARİCİ DİSK + e-Sata 156,14 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
30.996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bekleyenleri görüp fiyat düşürmek bence daha akıllıca.ben bekliyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

166 olmus galiba. Sanirim burayi kontrol edip talep var diye fiyatini arttiriyorlar :)

(158 havale indirimli fiyatiymis)

• Arkadaşlar 6 ay önce almış olduğum Casper Hariçi hardiskimde şöyle bir arızayla karşılaştım. Bilgisayardan kopyalama normal yani hardiske sorunsuz atabiliyorum. Ama hardiskten bilgisayara hiçbirşey kopyalayamıyorum. Nedeni ne olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim...
  • arkadaslar bende yenı aldım e-sata kablosu arızalı sanırım laptopa takınca hıc bırsey olmuyor sadece usb calısıyor ne yapmam lazım yada bu cıhazla kullandıgınız yenı e-sata kablosu hangı marka ıyı kolay gelsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrans

arkadaslar bende yenı aldım e-sata kablosu arızalı sanırım laptopa takınca hıc bırsey olmuyor sadece usb calısıyor ne yapmam lazım yada bu cıhazla kullandıgınız yenı e-sata kablosu hangı marka ıyı kolay gelsın

Olmaz tabi.e-sata ile çalıştırabilmen için güç kablosunu usbye bağlayacan.Güç kablosu vardır bi tarafı usb li.
    Ha bir de e-satalı diskler için bazen pc görmez aygıt yöneticisinden yeni donanım arattıracan disklerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aries_ -- 5 Eylül 2010; 15:00:42 >
  •  CASPER 2.5' 500GB HARİCİ DİSK + e-Sata 156,14 TL

Şuan teknolojixte kargo bedava, taksitli 110 Tl sizce cazipmi fiyat.

* Usb 2.0 göre 2-3 katı performans sağlayan e-SATA bağlantısıyla hızlı veri alışverişi
    * Tek tuşla dosya yedekleme kolaylığı
    * 500GB Kapasite
    * Güçlü soğutma sistemi sayesinde yüksek performans
    * PC, Notebook ve Macintosh'lere kolay bağlantı
    * Windows XP, Vista, 7, MAC ve Linux ile uyumlu

link

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

CASPER 2.5' 500GB HARİCİ DİSK + e-Sata 156,14 TL

Şuan teknolojixte kargo bedava, taksitli 110 Tl sizce cazipmi fiyat.

* Usb 2.0 göre 2-3 katı performans sağlayan e-SATA bağlantısıyla hızlı veri alışverişi
    * Tek tuşla dosya yedekleme kolaylığı
    * 500GB Kapasite
    * Güçlü soğutma sistemi sayesinde yüksek performans
    * PC, Notebook ve Macintosh'lere kolay bağlantı
    * Windows XP, Vista, 7, MAC ve Linux ile uyumlu

link

Zamanında 160 Tl vermiştim.1 sene olacak neredeyse.Memnunum açıkçası.E-sata opsiyonu arıyorsanız (bildiğim kadarıyla üstünde e-sata çıkışı olan başka cihazda yok açıkçası piyasada)düşünebilirsiniz.
    Birde şu var.Usb 3.0 özellikli harici disklerde piyasaya girdi.Onların fiyatları biraz daha yüksek tabiiki
    Sisteminiz Usb 3.0 barındırıyorsa bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohirim -- 13 Ocak 2011; 13:19:46 >

• satmak isteyen varsa alabilirim. Bulamıyorum hiç bir yerde.
  • Bendeki üst resimdeki harici disc var 320 gb. e-sata girişiyle notebooka bağlıyorum ama tık yok, şu ana kadar hep usb den hallettim. Ancak hd film işine girince epey zaman alıyor aktarım işi. E-sata yı kullanmada nerede hata yapıyor olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Bendeki üst resimdeki harici disc var 320 gb. e-sata girişiyle notebooka bağlıyorum ama tık yok, şu ana kadar hep usb den hallettim. Ancak hd film işine girince epey zaman alıyor aktarım işi. E-sata yı kullanmada nerede hata yapıyor olabilirim.

ilave enerji vermenizde de gerekli. usb den farklı olarak.
  • quote:

Bendeki üst resimdeki harici disc var 320 gb. e-sata girişiyle notebooka bağlıyorum ama tık yok, şu ana kadar hep usb den hallettim. Ancak hd film işine girince epey zaman alıyor aktarım işi. E-sata yı kullanmada nerede hata yapıyor olabilirim.

hem usb ye hem e-sataya bağlıcaksınız enerjiyi usbden alıcak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfanturkguler

quote:

hem usb ye hem e-sataya bağlıcaksınız enerjiyi usbden alıcak..

Cevaplar için teşekkürler. USB den de ikisini bağlamayı denedim. Sonuçta sadece USB den bağlayınca yazan: USB to serial-ATA bridge aygıtı. Hem sata hem de usb den bağlayınca ise: toshiba mk32... aygıtı olarak görüyor. 6,35 gb lık bilgisayardaki dosyayı usb den kopyalarsam ikibuçuk dakika, sata bağlantısıyla birlikte yapıp kopyalarsam yine ikibuçuk dakika tutuyor yani bir fark yok.

• usb bağlantıyı nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama nasıl olması gerektiğini anlatayım
    kutu içinden çıkıyormu hatırlamıyorum ama bir ucu usb bir ucu güç girişi şeklinde olan kablo ile yada 5v adaptor ile hdd kutuya enerji vereceksiniz,
    sonrada esata bağlantıdan bilgisayara bağlayacaksınız. bu şekilde hdd yi esata dan bağlamış olacaksınız ve daha hızlı kullanabilceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.