Şimdi Ara

CASPER 2.5' 500GB HARİCİ DİSK + e-Sata 156,14 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
30.996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu usbye e sata olarak aparat bi işe yaramıor bilesiniz
  • Merhabalar,
    Sizin için tekrar bu ürünümüzde bir kampanya yaptık. Şuandaki nakit fiyat 156.14 TL'dir. Axess 12 taksitli avantajımız da mevcuttur. Axess'e 12 taksit 160,72 TL'dir.

Kampanya 01.12.09 tarihinde bitecektir.

CASPER 2.5' 500GB HARİCİ DİSK + e-Sata 156,14 TL
  • Bu ürünü sadece internet sitenizden mi sipariş edebiliyoruz, aynı koşullar ile Casper bayisinden almak mümkün mü?
  • ahah bu kampanya garantiye gecerli olcaktıki....hdd cok iyi almayan warsa tavsiye derim...
  • bende aldım bugün bi tane bekliyorum kargoya verilmesini
  • Slm. Arkadaşlar sanki bedavaymış gibi yazıyorsunuz ! 5400 rpm bu disk eski bir teknoloji kullanılmış. burada bu fiyatlara daha iyileri varken neden bu kadar abartılıyor anlamadım ! sırf görünüş içinmi ?

http://www.hepsiburada.com/seagate-500gb-16mb-7200rpm-3.5-freeagent-desk-usb2.0-tasinabilir-disk-st305004fdd2e1-rk/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd95100&SKU=BD95100-500GB

• quote:

Orijinalden alıntı: mylove

Slm. Arkadaşlar sanki bedavaymış gibi yazıyorsunuz ! 5400 rpm bu disk eski bir teknoloji kullanılmış. burada bu fiyatlara daha iyileri varken neden bu kadar abartılıyor anlamadım ! sırf görünüş içinmi ?

http://www.hepsiburada.com/seagate-500gb-16mb-7200rpm-3.5-freeagent-desk-usb2.0-tasinabilir-disk-st305004fdd2e1-rk/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd95100&SKU=BD95100-500GB

...iyide ikiside aynımı sizin verdiğiniz örnekteki 3.5 luk haricidisk yani büyük ayrıca enerji ihtiyacını sağlamak için adaptörünüde taşımak gerekiyor bu disk ise 2.5 luk küçük disklerden

• Evet haklısınız. ancak sabit kullanırım diyenler için ideal bir ürün...

Bu casper alsam masaüstü pc de günde 12 saat takılı dursa sorun olurmu ?
  • quote:

Slm. Arkadaşlar sanki bedavaymış gibi yazıyorsunuz ! 5400 rpm bu disk eski bir teknoloji kullanılmış. burada bu fiyatlara daha iyileri varken neden bu kadar abartılıyor anlamadım ! sırf görünüş içinmi ?

O dediğini yanında taşımak için kamyon tutman lazım. Casperi ise cebinde taşıyabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkan82 -- 7 Kasım 2009; 15:37:42 >

• @mylove : Biz şirketimizde sabah 09:30 akşam 18:30'a kadar aralıksız kullanıyoruz. Yaklaşık 3 ay oldu ve bir sorun yaşamadık. Sizin de yaşayacağınızı sanmıyoruz.

@valhalax : Aynı koşullarla diğer Casper bayilerinden alabilir misiniz bilmiyorum. Sonuçta fiyat politikası her bayinin kendisine aittir. Ancak bizim mağazamızdan aynı koşullarla alabilirsiniz. Adresimiz linkte mevcuttur. Casper Bahçeşehir/Başakşehir Store - Adres

Bugün verilen siparişler pazartesi ya da salı günü kargoya verilecektir. Kampanyadan dolayı bir yoğunluk söz konusu. İlginize teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casperium.com

Bugün verilen siparişler pazartesi ya da salı günü kargoya verilecektir. Kampanyadan dolayı bir yoğunluk söz konusu. İlginize teşekkür ederiz.

bu bana yapılır mı yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 7 Kasım 2009; 16:35:31 >
  • quote:

sanırım harici hdd'ler hakkında hiçbirşey bilmiyorsun...
    2.5 ile 3.5'u aynı görme huyu kötü bir huydur...

• katılıyorum kardeşim sana.artı olarak usb girişli bir harici diskte 7200 rpm i ne yapacak onuda merak ediyorum sanki hız farkı varda usb den bağlayınca.hiç disk almışmı acaba eline merak ediyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

• Bende bu cihazı uzun zamandır kullanıyorum tavsiye ederim alacak arkadaşlara.
  • Yazma hızı nedir ?

Ortalama ve max kaç mb/s hızı var acaba bilen var mı ? (e-sata ile ve usb ile)
  • böyle kampanyaları neden diğer kartlar için de yapmıyorsunuz? Elimde sadece bonus var ve sırf bu nedenden ürünü alamıyorum. Tercihim HB'dan IOmega olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafein34

katılıyorum kardeşim sana.artı olarak usb girişli bir harici diskte 7200 rpm i ne yapacak onuda merak ediyorum sanki hız farkı varda usb den bağlayınca.hiç disk almışmı acaba eline merak ediyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Sadece bunlar değil 2.5 usb den gelen enerji ile beslenir ve pratiktir.
    3.5 ise kendi iriliği ve ağırlığı yetmezmiş gibi yanında eşşek yüküyle taşınan adaptör ister.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Searcher

böyle kampanyaları neden diğer kartlar için de yapmıyorsunuz? Elimde sadece bonus var ve sırf bu nedenden ürünü alamıyorum. Tercihim HB'dan IOmega olacak.

Benim tercihim de IOMEGA'dan yana olacak gibi. Yoksa 20TL daha fazla ödiyeceğim, (Worldcard), ve dahası, esata'yı kullanmak isteyipte 40-50 lira da onun esata adaptörüne vereceğim kesin. 60-70 TL fark verilir mi e sata için?
    En iyisi 142 TL (6 taksit)e IOMEGA almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abi -- 8 Kasım 2009; 23:04:35 >
  • stokta ürün var mı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.