Şimdi Ara

CASPER 2.5' 500GB HARİCİ DİSK + e-Sata 156,14 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
30.996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elninom1

PCMCIA - 15.24$ (Notebook)
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28887
     CASPER 2.5' 500GB HARİCİ DİSK + e-Sata 156,14 TL

ExpressCard - 12.59$ (Notebook)
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28899

Sata Adaptor 4.30$ (PC)
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9281

e-sata portu olmayanlar bunları kullanabilirler.

quote:

Orijinalden alıntı: barış

notebook için eğer gerekli olan yuvayı desteklerse bunu almanız daha mantıklı direk e-sata hızında bağlantı için.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16163

kasa toshiba a200(sanırım express yuvası var).. bunlardan hangisini tavsiye edersiniz??

• pcmcia olan sana lasım..
  • Merhabalar,

Yoğunluktan dolayı forumla ilgilenemedim. Ürün stoklarımızda vardır ve sipariş geçebilirsiniz. Şuanki fiyatı 149TL'dir.
  • izmirde bu ürünü elden alabileceğimiz bir mağaza yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

izmirde bu ürünü elden alabileceğimiz bir mağaza yokmu?

İzmir Çankaya'da eski itfaiye binasının ara sokağında heves bilgisayar var.Orada bulabilirsiniz.
  • Sayın Casperium.com yetkilisi,

Bu üründen almayı çok istiyorum ancak taksitlendirmede uygulanan vade farkı uygulaması ve kargolama bedeli beni gerçektende birkaç aydır beni ürüne karşı soğutuyor doğrusu...Tamda almak istediğim tarzda bir ürün ancak bu yaşadığım sıkıntıya karşı acaba nasıl bir çözüm bulabiliriz..?
    Mesela güzel bir kampanya yapılabilinir mi acaba OTV indiriminin son günü olarak..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Sayın Casperium.com yetkilisi,

Bu üründen almayı çok istiyorum ancak taksitlendirmede uygulanan vade farkı uygulaması ve kargolama bedeli beni gerçektende birkaç aydır beni ürüne karşı soğutuyor doğrusu...Tamda almak istediğim tarzda bir ürün ancak bu yaşadığım sıkıntıya karşı acaba nasıl bir çözüm bulabiliriz..?
    Mesela güzel bir kampanya yapılabilinir mi acaba OTV indiriminin son günü olarak..?

Açıkçası vade farkı uygulaması sizin lehinişze bir durum. Bankanın aldığı komisyonlar ne kadarsa biz de o oranda size yansıtıyoruz. Ve oranlar çok cazip elbette. Ordaki peşin fiyat üzerinden vade farksız işlem yapmam söz konusu olamam. Komisyon kadar kâr etmiyorum çünkü
    Kargo açıklamasına gelirsek, bu ürünün karlılığı kargo maliyetini bile karşılamamaktadır. Bu nedenle kargo maliyetini de size yansıtmak zorundayız. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Casperium.com

• Ürünü casperstore.net adresinden satın aldım, adamlar 1 haftadır hala kargoya hazırlıyorlar, bence bu siteyi tercih etmeyin, yazılanlara göre diğer site daha hızlı gibi. Anladığım kadarıyla ürün hızlı ama, casperstore.net yavaş. Pişman oldum walla bu adamlardan aldığıma........
  • bilmem casperiumdan aldım ara bayramda girdi ama kargo konusunda cok hızlı dawrandılar...
  • CASPER 2.5" 500GB HARİCİ DİSK ürününde hala %10 KDV indirimi devam etmektedir. Şuanda sitemizde ürün KDV'si %8 gözükmektedir. Elimizde stok olduğundan dolayı %10'luk indirime stok bitene kadar devam edeceğiz.
    Bilgilerinize sunarız.

Ürünün şuandaki nakit/havale fiyatı: 148TL'dir.

Casperium.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casperium.com

CASPER 2.5" 500GB HARİCİ DİSK ürününde hala %10 KDV indirimi devam etmektedir. Şuanda sitemizde ürün KDV'si %8 gözükmektedir. Elimizde stok olduğundan dolayı %10'luk indirime stok bitene kadar devam edeceğiz.
    Bilgilerinize sunarız.

Casperium.com

Havale ile 161,21 TL gözüküyor. 148 'e nasıl alacağız bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: balkan82

quote:

CASPER 2.5" 500GB HARİCİ DİSK ürününde hala %10 KDV indirimi devam etmektedir. Şuanda sitemizde ürün KDV'si %8 gözükmektedir. Elimizde stok olduğundan dolayı %10'luk indirime stok bitene kadar devam edeceğiz.
    Bilgilerinize sunarız.

Casperium.com

Şuanda fiyatı 148 TL'dir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: balkan82

quote:

Bilgilerinize sunarız.

Casperium.com

Şuanda fiyatı 148 TL'dir.

Ok teşekkürler. Ben hala caspertore'da kalmışım. Neyse verdik bakalım siparişi Casperium'dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkan82 -- 1 Ekim 2009; 12:41:57 >

• bende dün gece 5den sonra %18 diye siparis vermemistim bugun 151.12tlye aldım havale ile bekliyorum gelmesini
  • Ürün stoğumuzda bitmiştir ilginize çok teşekkür ederiz. Bundan sonra verilecek siparişler %18 KDV li olarak siparişe işlenecektir.
    Hepinize çok teşekkür ederim. Bugün ve dün akşam verilen siparişler şuanda hazırlanmaktadır. Akşam 17:30 - 18:00 arası kargoya teslim edilecek ve kargo takip numaraları sitemize işlenecektir. Sipariş durumunuzu kontrol ederek numaralara ulaşabilirsiniz.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
  • En sonuncuyu ben aldım sanırım
  • arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    ürünü bugün teslim aldım. ama şifreleme sistemi nasıl oluyor.
    mesela harici diske attığımız klasörlere şifre koyabiliyormuyuz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkarasa

arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    ürünü bugün teslim aldım. ama şifreleme sistemi nasıl oluyor.
    mesela harici diske attığımız klasörlere şifre koyabiliyormuyuz??

HDD'nin kendisinde gelen bir şifreleme sistemi mevcut değil. Aşağıdaki linkten araştırabilirsin :)

http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=klas%C3%B6r+%C5%9Fifreleme&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=0&oq=klas%C3%B6r+%C5%9Fifre&fp=7c14fbe0220c0fa2

• Ben 2.5 '' toshiba hdd 'den zamanında çok çekmiş birisi olarak bu modeli almayı düşünüyorum ,

http://www.hepsiburada.com/iomega-prestige-500gb-5400rpm-2.5-tasinabilir-disk/productDetails.aspx?CategoryId=100225&productId=bd84403
    fiyatı casper ile aynı. E-sata yok.
    zaten notebook da kullanılacak o yuzden bana e-sata gerekmiyor.

kasası aluminyummuş ve ısınma problemi de yokmuş yorumlara göre.
    HDD seagate miş , seagate konusunda bilgim yok bir zamanlar bu isin kralıydılar hala oyleler mi acaba?
    Tavsiye edermisiniz?

• ben cmtsi aldım ama dosya atınca bazen bozuk oluyor hddyi test edecegim bir program varmı hd tune dl etsem olurmu?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.