Şimdi Ara

CASPER 2.5' 500GB HARİCİ DİSK + e-Sata 156,14 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
30.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bide
    Anadolu yakasında casper mağazası var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirate19

Kampanya devam ediyor mu hala
    bide
    Anadolu yakasında casper mağazası var mı ?

Casper'in bayileri elbet var. Aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.
    http://www.casper.com.tr/tr/ct-aspx/SatisNoktalari.aspx?intPageNo=113&strHitCountParam=2|24|0|298|559

Firmamıza ait kampanya ise şuanda bitmiştir. İlerleyen günlerde tekrar indirimli satışlarımız başlayacaktır. Ben bu başlık altından tekrar duyuru yapacağım efendim.

• Diski kutusundan çıkarıp Dell Xps 1210 notebook'uma taktım ama diski 80 gb olarak gördü.Eski diskim zaten 80 gb idi.Bu hangi sebepden kaynaklanır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth

Diski kutusundan çıkarıp Dell Xps 1210 notebook'uma taktım ama diski 80 gb olarak gördü.Eski diskim zaten 80 gb idi.Bu hangi sebepden kaynaklanır acaba?

diski bir programla birebir kopyaladıysan öyle görmüştür. windows disk yöneticisine girip yeni bölüm oluşturman lazım.
  • denemediğim disk programı kalmadı.80 gb görüyor hepsi!!! ne yapmalıyım?
  • Arkadaşlar ben bu diski almayı düşünüyorum yalnız aklımı kurcalayan bir nokta var. Bir yerde kutu içeriğinde güç ihtiyacı için kullanılan Y tipi USB kablo çıktığını da gördüm. Bu disk sadce data kablosu takılarak çalışmıyo mu?... Yani ben direk veri akışını sağlayan kabloyu USB porta taksam yeterli olmicak mı?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tikak

Arkadaşlar ben bu diski almayı düşünüyorum yalnız aklımı kurcalayan bir nokta var. Bir yerde kutu içeriğinde güç ihtiyacı için kullanılan Y tipi USB kablo çıktığını da gördüm. Bu disk sadce data kablosu takılarak çalışmıyo mu?... Yani ben direk veri akışını sağlayan kabloyu USB porta taksam yeterli olmicak mı?...

Hayır çalışmaz ama bilgisayarda 2 adet boş usb bulmak zor olmasa gerek
  • Cevap için tesekkürler. Fakat iki USB güç için, bir tane veri aktarımı için, etti 3 tane USB portu. Valla bulmak biraz zor olcak gibi duruyo. eSATA beni cezbetmişti ama bu kötü oldu. IOMEGA ya yönelcez yine bu durumda.

quote:

Orijinalden alıntı: qwerty_1

quote:

Arkadaşlar ben bu diski almayı düşünüyorum yalnız aklımı kurcalayan bir nokta var. Bir yerde kutu içeriğinde güç ihtiyacı için kullanılan Y tipi USB kablo çıktığını da gördüm. Bu disk sadce data kablosu takılarak çalışmıyo mu?... Yani ben direk veri akışını sağlayan kabloyu USB porta taksam yeterli olmicak mı?...

• Eğer bilgisayarınız çok eski değilse, yani USB2 ise, çalışır. Y kablo ile eski USB1 çıkışlı bilgisayarlarda ikinci giriş besleme için gerekiyor. Siz soruyu CASPER'a sorun en iyisi.

quote:

Cevap için tesekkürler. Fakat iki USB güç için, bir tane veri aktarımı için, etti 3 tane USB portu. Valla bulmak biraz zor olcak gibi duruyo. eSATA beni cezbetmişti ama bu kötü oldu. IOMEGA ya yönelcez yine bu durumda.

quote:

Orijinalden alıntı: qwerty_1

quote:

• @Abi

Cevap için çok tesekkürler ustam...
  • Evdeki 2 laptop'da tek usb yeterli oluyor.
  • arkadaşlar toshiba serisinden aldım ara sıra kafa atma sesine benzer ses veriyor ve dosyalarda bozuk oluyor hdd tunel demosuyla denedim sorun yok dedi.

başka deniyebileceğim program var mı?
  • casperium da bonus veya hsbc karta seçenek olmadığı için alamıyorum.
    başka nereden bu fiyatlarda aynı özellikte alabilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXaLs

casperium da bonus veya hsbc karta seçenek olmadığı için alamıyorum.

www.casperstore.net

ama orada da yok sanırsam HSBC kart seçeneği...
  • Merak edenler için Yazıyorum.. 4% farklı bilgisayarda USB girişi ile denedim. Tek USB girişi yeterli oluyor. E-Sata için 1 Esata 2USB gerekiyor. Bazı Dizüstü bilgisayarların USB deb beslemesi zayıf geliyor ve E-SATA açmıyor. Harici Slim DVD-RW nin 5volt adaptörü ile Beslemeyi verince E-SATA görüyor. Ama bu durum bazı laptoplar için geçerli oluyor.
    USB de sorun yok tek usb de taksanız sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

arkadaşlar toshiba serisinden aldım ara sıra kafa atma sesine benzer ses veriyor ve dosyalarda bozuk oluyor hdd tunel demosuyla denedim sorun yok dedi.

başka deniyebileceğim program var mı?

tık tık gibi bir sesse voltajı tam alamadığından yapar
  • quote:

casperium da bonus veya hsbc karta seçenek olmadığı için alamıyorum.

Bonus kartın varsawww.casperstore.net sitesinden peşin fiyatına 10 taksit alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chic -- 20 Ekim 2009; 19:47:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmetin

Merak edenler için Yazıyorum.. 4% farklı bilgisayarda USB girişi ile denedim. Tek USB girişi yeterli oluyor. E-Sata için 1 Esata 2USB gerekiyor. Bazı Dizüstü bilgisayarların USB deb beslemesi zayıf geliyor ve E-SATA açmıyor. Harici Slim DVD-RW nin 5volt adaptörü ile Beslemeyi verince E-SATA görüyor. Ama bu durum bazı laptoplar için geçerli oluyor.

ben sırf e sata için alıyorum :S

"Harici Slim DVD-RW nin 5volt adaptörü ile Beslemeyi verince E-SATA görüyor. " burda ne demek istedin anlamadım?

veya ben pc özelliklerini yazsam buraya anlarmısın çalıştırıp çalıştıramayacığını? Hangi özellikleri yeterli olmalı?
    teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webmetin

Merak edenler için Yazıyorum.. 4% farklı bilgisayarda USB girişi ile denedim. Tek USB girişi yeterli oluyor. E-Sata için 1 Esata 2USB gerekiyor. Bazı Dizüstü bilgisayarların USB deb beslemesi zayıf geliyor ve E-SATA açmıyor. Harici Slim DVD-RW nin 5volt adaptörü ile Beslemeyi verince E-SATA görüyor. Ama bu durum bazı laptoplar için geçerli oluyor.

ben sırf e sata için alıyorum :S

"Harici Slim DVD-RW nin 5volt adaptörü ile Beslemeyi verince E-SATA görüyor. " burda ne demek istedin anlamadım?

veya ben pc özelliklerini yazsam buraya anlarmısın çalıştırıp çalıştıramayacığını? Hangi özellikleri yeterli olmalı?
    teşekkürler

NORMAL Masaüstü Pclerde sorunsuz Esata çalışıyor. Dizüstü bilgisayarların bazılarında USB voltajı zayıf gelebiliyor. Bu durumda Küçük harici bi %volt adaptör kullanman gerekebilir. Mesela Asus laptoplarda USB voltajı yeterli geliyor. Samsung Da USB voltajı yeterli gelmiyor Açmıyor Esata da.

• bende Hp dv7 1080 var yurtdışından aldım.
    özellikleri kısaca 2.53ghz centrino2, 500gb, 4gb ram, vista home vs.
    kaldırır mı sizce
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.