Şimdi Ara

CASPER 2.5' 500GB HARİCİ DİSK + e-Sata 156,14 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
30.996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2,5" de 7200 varmı? 3,5" luklar 7200 rpm benım bıldıgım. benim wd dende tek kablo cıktı .ama elimde cift baslı kablo vardı aksam denıyım bır bakalım oluyormu hız acısından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: netkit

2,5" de 7200 varmı? 3,5" luklar 7200 rpm benım bıldıgım. benim wd dende tek kablo cıktı .ama elimde cift baslı kablo vardı aksam denıyım bır bakalım oluyormu hız acısından...

Casper'da 7200 RPMli 2.5" Harici HDD yok. Ancak içerisine 7200 RPM lik 2.5" lik bir HDD takabilirseniz olur elbet. Ama aktarım hızı değişmeyecektir. Yukarıda bir arkadaşımız açıklamasını yapmı. USB ve E-Satanın aktarım hızı bellidir. Onların üstüne çıkamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casperium.com

quote:

Orijinalden alıntı: netkit

2,5" de 7200 varmı? 3,5" luklar 7200 rpm benım bıldıgım. benim wd dende tek kablo cıktı .ama elimde cift baslı kablo vardı aksam denıyım bır bakalım oluyormu hız acısından...

Casper'da 7200 RPMli 2.5" Harici HDD yok. Ancak içerisine 7200 RPM lik 2.5" lik bir HDD takabilirseniz olur elbet. Ama aktarım hızı değişmeyecektir. Yukarıda bir arkadaşımız açıklamasını yapmı. USB ve E-Satanın aktarım hızı bellidir. Onların üstüne çıkamazsınız.

selamlar e-sata dan bağlayınca gücü nasıl hallediyor hakkında bilgi verirsen sevinirim
  • İnanın E-Satadan deneme şansım hiç olmadı. Ancak zannediyorum ki USB Güç kablosunu da takmanız gerekecek. Yanlış bilgilendirmek istemem elbette.
  • şuan fiyat 147ye düşmüş durumda casperiumda bende taksitle bi tane sipariş verdim hadi bakalım izmirdeki casperde kalmamıstı bekleyemeyecegim için böle yaptık casperiumdan alanların eline genelde kac gunde ulastı acaba gerci araya sanırım bayramda giricek ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

şuan fiyat 147ye düşmüş durumda casperiumda bende taksitle bi tane sipariş verdim hadi bakalım izmirdeki casperde kalmamıstı bekleyemeyecegim için böle yaptık casperiumdan alanların eline genelde kac gunde ulastı acaba gerci araya sanırım bayramda giricek ama?

Ben 160 gb olanını aldım. Pazar gecesi siparişi vermiştim. Kargoya çarşamba günü verildi. Kocaeli Gebze'de oturuyorum. UPS kargo sağolsun yanlış şubeye göndermiş kargoyu. 2 günde zor geçti elime ürün. Peşine düşmesem 1 haftada ancak gelirdi heralde:) Muhtemelen bayramdan sonra gelir senin kargo.
    Bu arada ürünü kullanan arkadaşlara bi sorum var. Ben Usb 2.0 Data Kablosunu kullanarak bağlantı yaptım. Bu USB Y type güç kablosu ne işe yarar?
  • Arkadaşlar ürünü satın aldım ve elime geçti. Kutu içerisinden adam akıllı bir kullanma klavuzu çıkmadı.

Ürün şık bir şeye benziyor. ama ben bu işlerin yabancısıyım kullanan arkadaşlar kutu içinden çıkan kabloların tam olarak özelliklerini bahsedebilir mi?

CASPER 2.5' 500GB HARİCİ DİSK + e-Sata 156,14 TL

Resimde 1 ve 2 ile işaretlediklerimde çift usb ile pc ye bağlantı kablosu var. 3 ile işaretlediğimde ince usb gibi birşey ama bu benim pc de girişi yok.

en hızlı en pratik nasıl veri aktarılır ? cihaz ile ilgili başka biinmesi gereken püf nokta var mı?

YARDIMINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR.

• Bu Y kablosunun açıklamasını ben aylar önce okumuş ve ben de aynı yönde kanaata sahibolmuştum, paylaşayım.

Eski tip USB 1.1 bağlantılardan (yeterli?) güç alamıyorsunuz. Bunun için ek gibi olan uç güç almak için kullanılıyor.
    Ben eski masaüstü bilgisayarımda (USB 1.1) her iki çıkışı kullanmak zorunda kalırken, laptopumda tek uç yetiyordu.
    Daha sonra masaüstü bilgisayarımın anakartını değiştirerek onu da USB 2.0 yaptım ve artık harici hard disklerimi
    tek usb 2.0 ye bağlayarak kullanıyorum.

Elbette USB 1.1 ve USB 2.0 arasında hız farkı vardır, ama USB 2.0 de tek veya çift çıkışı kullanmak hız farkı yaratamaz.
    Benim diskler de eskidi zaten. (80 ve 120 GB). Bu Casper'ı almak istiyorum ama, sata çıkışım yok,
    onun avantajından yararlanamıyacağım için kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansnet

Arkadaşlar ürünü satın aldım ve elime geçti. Kutu içerisinden adam akıllı bir kullanma klavuzu çıkmadı.

Resimde 1 ve 2 ile işaretlediklerimde çift usb ile pc ye bağlantı kablosu var. 3 ile işaretlediğimde ince usb gibi birşey ama bu benim pc de girişi yok.

en hızlı en pratik nasıl veri aktarılır ? cihaz ile ilgili başka biinmesi gereken püf nokta var mı?

YARDIMINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR.

3. fotoğraftaki kablo e sata kablosu. en hızlı veri aktarımı onunla oluyor. fakat senin dizüstü bilgisayarında e sata girişi yok sanırım. benim masaüstü bilgisayarda da yok. fakat e sata dönüştürücüler satılıyormuş sanırım. araştırmak lazım. 2. fotoğraftaki kabloyu kullanarak bağlantı yapabilirsin. 1. fotoğraftaki y kablo. açıklamasını yapmış arkadaş. demekki eski pclerde işe yarıyor.
    bu arada on off tuşu bi işe yaramıyo mu yav? basıyorum göstergeler hâlâ açık?

• http://www.pckoloji.com/haberler/640-usbden-esata-cikisi-almak-artik-cok-daha-kolay.html

burda da tanıtıldığı gibi usb den e sataya dönüştürme adaptörü var. bunu kullanabiliriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taflan61

bu arada on off tuşu bi işe yaramıyo mu yav? basıyorum göstergeler hâlâ açık?

aynı durum bende de var
  • bu çift ucun faydaları asıl laptoplarda düşük şarj yiyerek çalısması olduguna dairde rivayetler var tabikide en hızlı sata ile atar ama her pcde girişi yok ewt 3 nolu giriş sanırım eski model toshibalardan war sizde cıkısı warmı sata için bilmiyorum modelini bilmedigim için ama hala yeni modellerin bir cogundada olmadıgı düşünülürse...
  • http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=76214&ad=S-LiNK-SL-ES26-USB-TO-ESATA-ADAPTOR-Aparatlar-Kartlar

türkiyede net üzerinden e sata dönüştürücü bunu buldum mesela
  • biçimlendirme yaparken dikkat etmemiz gereken bir şey varmı ?
  • Bu diski İzmir'de 150 / 6 taksitle (bonus) satan bir yer var mı?
    Alsancak veya Çankaya civarı olursa süper olur.
  • bayramdan sonra giderrsen cankayada caasperde war yannız 160a 10 taksit
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

şuan fiyat 147ye düşmüş durumda casperiumda bende taksitle bi tane sipariş verdim hadi bakalım izmirdeki casperde kalmamıstı bekleyemeyecegim için böle yaptık casperiumdan alanların eline genelde kac gunde ulastı acaba gerci araya sanırım bayramda giricek ama?

Ürününüzü bugün kargoya çıkartıyoruz. Muhtemelen bayramdan sonraki ilk iş günü elinize ulaşacaktır. Kargo numarasınıda buradan PM ile size bildiririm (aynı zamanda mail adresinize de bilgilendirme maili gelecektir.)

İyi günler dileriz
  • casperium güvenilir deilmi arkadaşlar alıcam bir tane. birde kaç günde elime ulaşır şimdi alırsam. kendi dükkanın da alma fırsatımız yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caferkaya

casperium güvenilir deilmi arkadaşlar alıcam bir tane. birde kaç günde elime ulaşır şimdi alırsam. kendi dükkanın da alma fırsatımız yok mu?

Merhabalar,
    Akşam 17:30'a kadar ki siparişinizi aynı gün kargoya teslim ediyoruz. İsterseniz gelip mağazamızdan da alabilirsiniz elbette.
  • arkadaşlar ben 24,09,2009(perşembe) günü akşam sipariş verdim. 25.09.2009 tarihinde de kargoladılar. 28,09,2009 da teslim alacağım. canlı birebir inceledim diğerlerine göre biraz uzun bunun nedenide üstündeki ek çıkıntı tutma yeri. ama incelik olarak diğer bazılarına görede ince. yani kısaca şık,güzel,görüntüsü ağır bir ürün. kdv indiriminde son gün 30.09.2009 almak isteyen acele etsin.

http://www.casperium.com/asp/show_stock.asp?product=CASPER%20HDE.CS2.5-500
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.