Şimdi Ara

CASPER 2.5' 500GB HARİCİ DİSK + e-Sata 156,14 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
30.980
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: I-qut

hdd kutusunun metal olması gerekmiyor muydu??

bu arada ürünü casperium.com'dan aldım bugün geldi herhangi bir sorun yaşamadım teşekkür ederim.

Teşekkür ederiz bizi tercih ettiğiniz için.
  • quote:

plastik mi?

Harici diskler (2.5") alüminyum alaşımlı bir kaplamaya sahiptir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casperium.com

quote:

Orijinalden alıntı: jyhun

quote:

Orijinalden alıntı: Terrior

@jyhun: Elbette yapılabilir, ancak tamamen garanti harici kalacaktır ürün.

onu hususu biliyorum
    benim asıl merak ettiğim kasanın açılıp kapanmaya musade edip etmediği idi.

Bugün sizin için kontrol edeceğim. 16:00-17:00 arası size bilgi verebilirim. Elimde şuanda yok, bugün gelecek olan ürünlerimiz var çünkü.

dostum bakabildin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casperium.com

quote:

Orijinalden alıntı: oktay555

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jyhun

quote:

@jyhun: Elbette yapılabilir, ancak tamamen garanti harici kalacaktır ürün.

onu hususu biliyorum
    benim asıl merak ettiğim kasanın açılıp kapanmaya musade edip etmediği idi.

Bugün sizin için kontrol edeceğim. 16:00-17:00 arası size bilgi verebilirim. Elimde şuanda yok, bugün gelecek olan ürünlerimiz var çünkü.

İyi günler, kolay gelsin.
    Benim sormak istediğimde şu;
    Bu hdd Acer 5102 modeline uyarmı acaba?
    Ürünü bir arkadaşım almak istiyor, bildiğim kadarıyla laptopunda sata değil ide hdd var.
    Ancak notebooklarda hdd bağlantı durumları nasıl tam olarak bilemiyorum, siz yada bilgi sahibi diğer arkadaşlardan cevap gelirse memnun olurum...

Merhabalar,

Bu ürün Harici HDD olduğu için USB ya da E-Sata çıkışı olması yeterli. Sanıyorum siz dahili bir disk almak istiyorsunuz. O zaman bu ürün sizin için uygun değildir.
    İyi günler

Kusura bakmayın ben eksiz anlatım yapmışım.
    hdd yi dahili olrak kullanmak istiyoruz, hddyi kutusundan çıkracaz garantisinin yanması önemli değil.
    Uyarmı derken bunu demek istemiştim...

• quote:

bu arada ürünü casperium.com'dan aldım bugün geldi herhangi bir sorun yaşamadım teşekkür ederim.

hdd kutusunun siyah kısmı metal, beyaz şerit kısmı plastik.
  • şuan casperiumda stoklarda varmı acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrypticNS

quote:

valla ben satılan bi yerden gidip kontrol edeyim o zaman.. bu nasıl metal yaa?? bildiğin plastik.. ya da ben anlayamadım.. :S bu cihaz nerde satılıyor mağaza olarak??
  • casperiumdan alış veriş yapan varmııı sorun cıkıyomuu?
  • quote:

quote:

quote:

valla ben satılan bi yerden gidip kontrol edeyim o zaman.. bu nasıl metal yaa?? bildiğin plastik.. ya da ben anlayamadım.. :S bu cihaz nerde satılıyor mağaza olarak??

plastik gibi görünüyor ama büküldüğü zaman çok iyi anlıyorsun metal olduğunu, aluminyum + carbon karışımlı bi alaşım olabilir.

not: niye büküldü derseniz , ben bi kaç kez düşürdüm de ama sorun (bad sector vs.) yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrypticNS -- 4 Eylül 2009; 14:52:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

plastik gibi görünüyor ama büküldüğü zaman çok iyi anlıyorsun metal olduğunu, aluminyum + carbon karışımlı bi alaşım olabilir.

not: niye büküldü derseniz , ben bi kaç kez düşürdüm de ama sorun (bad sector vs.) yok

bad sector olup olmadığı nasıl test ediliyor?? başka nelere dikkat etmem gerekiyor?? teşekkür ederim..

• ürünü izmir çankayadaki caperdende aynı fiyata almakk mumkun...
  • çanakkale casper'de de aynı fiyat..dün sordum da;)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bad sector olup olmadığı nasıl test ediliyor?? başka nelere dikkat etmem gerekiyor?? teşekkür ederim..

hd tune ile taratmıştım yakın zamanda, haricilerde s.m.a.r.t. olmadığı için doğal olarak taratmak gerekiyor bad sector için.

sanırım satın almak için yeterince bilgi var, tavsiye ettiğim bir üründür...

• Arkadaşlar bi tane de ben aldım.
    HD Tune ile disk sağlık bilgisi ( Health Status ) sekmesinde hiçbir bilgi yok.
    Benim diskle alakalı bir problem mi acaba?
    Elinde olan arkadaşlar varsa bakıp cevap yazabilirler mi acaba ?
    Teşekkürler.
  • arkadaşlar, benim laptop acer 2420 modeli.... baktığım kadarıyla e-sata girişi yok..şimdi ben bu casper ürününü alırsam e-sata özelliğinden faydalanamayacak mıyım? lütfen yardım..
  • Sırf bu yüzden laptopu değiştirmeyi düşünüyorum. laptopta e-sata yok diye e-satasız almam şahsen.İlerleyen zamanda laptopu satıp daha iyi bir cihaz alırsam onda kullanırım diye düşünüyorum.
  • bu arad biraz yavaş e satasız usb nasılsa hız etkilemez dedik ama tek baş takınca yawaş kalıyor bayagı çift başda laptoplarda anakarta zarar..napacaz bilemiyorum
  • ürünü az önce aldım arkadaşlar
  • Kaliteli bir ürün bu fiyata çok uygun gerçektende birde test sonuçlarını görebilseydik iyi olurdu aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

ürünü az önce aldım arkadaşlar

Hayırlı olsun üstadım...İncelemeni ve fiyat/performans yorumlarını bekliyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.