Şimdi Ara

casper 4 portlu adsl modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bendede bu modemden var 2 yıldır kullanıyorum ama şimdi kablosuz modem aldım onu kurmak istiyorum fakat bazı ayarlar gerekiyormuş. modemi kurmadan önce bilgisayardan kablosuz modem ayarlarını yapmak fln gerekiyormuş vs.. casper müşteri hizmetlerini arayıp soramıyorum çünkü onların mesai saatlerinde ben çalışıyor oluyorum. bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

• Modemin ıp numarasını bulman lazım. Daha sonra o ıp yi internet tarayıcısının adres çubuğuna yazıcaksın.Senden kullanıcı adı ve şifresi isticcek.Bunuda internetten bulman lazım daha sonra o kullanıcı adı ve şifresini girdikten sonra bir sayfa açılacak ordan ayarlarını yapabilirsin.
  • modemin ip nosunu biliyorum şifreyi flnda biliyorum ama ingilizce olduğu için bişey yapamıyorum.
  • wireless bölümü olucak oraya geliceksin.Orda wireless security diye birşey olması lazım oraya geliceksin.Ordan şifre ayarlaması lazım.Mümkünse oranın ss(ekran görüntüsünü) koyarsan daha iyi yardımcı olaiblirim.
  • valla wireless bölümü göremedim ben

casper 4 portlu adsl modem
  • wan bölümü olabilir.Oraya gir oranında bir ss sini koyarsan yardımcı olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.