Şimdi Ara

Casper 500gb 2.5' ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harici harddisk almaya karar verdim ama ne alacağıma bir türlü karar veremedim. bizamandır hepsiburadayı takip ediyodum MIKROBOX 500GB 8MB CACHE 2.5" almayı düşünüyodum ki casper girdi sstoklara fiyatı iyi tasarımı iyi eSata var kafamı çok karıştırdı. forumda okudum elemanın biri spariş vermiş ama aldıktan sonra yorum yapmamış ürün hakkında. Siz ne dersiniz? CASPER alınır mı???
    Kafamdaki 2. soru ise 320 mi 500 mü??? 80 liraya değer mi????

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?CategoryId=100225&productId=bd84907&SKU=BD84907-500

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?CategoryId=100225&productId=bd97241&SKU=BD97241-500GB-S#tablnk

Casper 2.5" eSATA&USB 2.0 Taşınabilir Disk, alüminyum alaşımlı şık dizaynı ve taşıma kılıfı ile benzerlerinden ilk görüşte kolayca ayrılıyor.
    Farklı kullanım veteknik özellikleri de taşınabilir disk kullanıcılarına yeni çözümler sunuyor.
    Artık teknolojiden beklentileri yüksek olan müşterilerinize, istediklerinin daha iyisini verin.
    USB 2.0 göre 2-3 katı performans sağlayan
    e-SATA bağlantısıyla hızlı veri alışverişi
    Tek tuşla ile dosya yedekleme kolaylığı
    ihtiyacınıza göre farklı kapasite seçenekleri
    Güçlü soğutma sistemi sayesinde yüksek performans
    PC, notebook ve Macintosh PC''''''''''''''''lere kolay bağlantı
    Windows XP,Vista, MAC ve Linux işletim sistemleri ile uyumlu

Paket içeriği

e-SATA External Data Kablosu
    USB 2.0 Data Kablosu
    USB Y type güç kablosu
    Back Up Yazılım CD''''''''''''''''si
    Hediye taşıma kılıfı

• Aynı soruyu bende soruyorum kendime kaç gündür.Eğer cevaplanırsa iyi olcak bu konu...Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...Casper nasıl iyimidir.Şu an esatayı kullanmayacağım. Usb ile 500 gb kullanmak işkence olur mu?
  • sipariş verdim casper ın sitesine cuma öğlenleyin ama hala sipariş hazırlanıyor diyor biraz yavaşlar sanırım bu konuda

alınca yorumlarımı yazacağım tahminim segate disk var ve esata lı ince güzel ben beğendim bakalım bi gelse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.