Harici harddisk almaya karar verdim ama ne alacağıma bir türlü karar veremedim. bizamandır hepsiburadayı takip ediyodum MIKROBOX 500GB 8MB CACHE 2.5" almayı düşünüyodum ki casper girdi sstoklara fiyatı iyi tasarımı iyi eSata var kafamı çok karıştırdı. forumda okudum elemanın biri spariş vermiş ama aldıktan sonra yorum yapmamış ürün hakkında. Siz ne dersiniz? CASPER alınır mı??? Kafamdaki 2. soru ise 320 mi 500 mü??? 80 liraya değer mi????
Casper 2.5" eSATA&USB 2.0 Taşınabilir Disk, alüminyum alaşımlı şık dizaynı ve taşıma kılıfı ile benzerlerinden ilk görüşte kolayca ayrılıyor. Farklı kullanım veteknik özellikleri de taşınabilir disk kullanıcılarına yeni çözümler sunuyor. Artık teknolojiden beklentileri yüksek olan müşterilerinize, istediklerinin daha iyisini verin. USB 2.0 göre 2-3 katı performans sağlayan e-SATA bağlantısıyla hızlı veri alışverişi Tek tuşla ile dosya yedekleme kolaylığı ihtiyacınıza göre farklı kapasite seçenekleri Güçlü soğutma sistemi sayesinde yüksek performans PC, notebook ve Macintosh PC''''''''''''''''lere kolay bağlantı Windows XP,Vista, MAC ve Linux işletim sistemleri ile uyumlu
Paket içeriği
e-SATA External Data Kablosu USB 2.0 Data Kablosu USB Y type güç kablosu Back Up Yazılım CD''''''''''''''''si Hediye taşıma kılıfı
Aynı soruyu bende soruyorum kendime kaç gündür.Eğer cevaplanırsa iyi olcak bu konu...Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...Casper nasıl iyimidir.Şu an esatayı kullanmayacağım. Usb ile 500 gb kullanmak işkence olur mu?