Şimdi Ara

CASPER ALMAK PİŞMANLIK'TIR. !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sevgili dostlar (: 2000liraya gidipte casper kasa alan bir arkadaşımın bana getirdiği ve windows7 kesinlikle kuramadığımız ANAKARTının bios update'ini bulabilmek için çince ve bilimum yerel dilleri öğrenmek zorunda olduğumuz bir anakartı en kalitesiz üzerinde belleklerin ne oldugu belli, olmayan bir rame Ne adı nede sanı duyulmamış Bir markada sadece etiket için koyulmuş bir ekran kartı Ve tabiki SİZLERE İNANILMAZ BİR DENEYİM SUNAN CASPER KALİTESİ (:

EVET SEVGİLİ DOSTLAR CASPER ALMAK İÇİN SEBEPLER ;
    1-Türkiye'nin heryerinde Servis imkanı
    2-Dış kasanın malzeme kalitesi
    3-Heryerde gördüğünüz o mükembel Casper Reklamları ile Paranızı çöpe attığınızı anlamayacaksınız bile (:

4-Bozuldugunda inanılmaz Servis deneyimleri için kesinlikle Casper alın 1saatte teolefona cevap veren Müşteri hizmetleri
    5-İçerisinde kullanılan anakartın 100liradan fazla olamayacagı bir anakart için sıvı teması denilerek 500TL talep eden bir Teknik servis
    6-Kasanın içinde kullanılan o dandik malzemelerin görüntüsü
    KÖTÜ BİR CİHAZ İSTİYOR VE ÇÖPE ATACAK PARANIZ BOŞA GEÇİRECEK ZAMANINIZ VARSA KESİNLİKLE CASPER ALIN.Senin hayatın Senin TEKNOLOJİN.

Buyrun buda 2000Liralık süper sistemin resimleri (:

NOT SİSTEM BANA AİT DEĞİLDİR.Sistemi bir arkadaşın yoğun ısrarları ile satmıştım alma alma dediğim halde aldı ve şuanda benim başıma ekşidiği için bu konuyu açma gereği duyulmuştur.
    BURADAN Bana Yardımcı olmayan ve yardımcı olmaya çalışmayan kendi bayisinden bile Ücret karşılığı İŞ YAPAN CASPER a saygı ve selamlarımı en içten bir şekilde gönderiyorum TEŞEKKURLER CASPER !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet.cskn -- 27 Ağustos 2014; 12:16:58 >

• 2 binlira para veriyorsun wd blue takiyorlar (insan bi wd black takar) yazik power desen kac yaziyor bilmiyorum ama yazdigi kadar vermez dvd okuyucu en ucuzundandir standart hale geldi saten bu anakart ecs kullanir veya pegatron takardi eskiden sana eksiyen kasadan denk gelmedigi icin bilmiyorum anakarti ne kullandilar ama sen bulmusun galiba banada soylersen sevinirim geriye ne kaldi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhammet.cskn kullanıcısına yanıt
    Casper almadim ama almayi dusunuyodum tesekkurler

• Anakart PEGATRON (: Lanet olası birşey sadece UEFI bios var ve boot options seçeneği bulunmuyor !
    Disk Blue serisi, dvd okuyucu hitachi marka ekran kartı 8570yazıyor ama markası belli değil direkt ati den alıyorlar sanırım (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet.cskn -- 29 Ağustos 2014; 8:54:07 >
  • casper çöp gerçekten o kasa kalitesi olsun kullandığı anakart olaun paranıza yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammet.cskn

Evet sevgili dostlar (: 2000liraya gidipte casper kasa alan bir arkadaşımın bana getirdiği ve windows7 kesinlikle kuramadığımız ANAKARTının bios update'ini bulabilmek için çince ve bilimum yerel dilleri öğrenmek zorunda olduğumuz bir anakartı en kalitesiz üzerinde belleklerin ne oldugu belli, olmayan bir rame Ne adı nede sanı duyulmamış Bir markada sadece etiket için koyulmuş bir ekran kartı Ve tabiki SİZLERE İNANILMAZ BİR DENEYİM SUNAN CASPER KALİTESİ (:

EVET SEVGİLİ DOSTLAR CASPER ALMAK İÇİN SEBEPLER ;
    1-Türkiye'nin heryerinde Servis imkanı
    2-Dış kasanın malzeme kalitesi
    3-Heryerde gördüğünüz o mükembel Casper Reklamları ile Paranızı çöpe attığınızı anlamayacaksınız bile (:

4-Bozuldugunda inanılmaz Servis deneyimleri için kesinlikle Casper alın 1saatte teolefona cevap veren Müşteri hizmetleri
    5-İçerisinde kullanılan anakartın 100liradan fazla olamayacagı bir anakart için sıvı teması denilerek 500TL talep eden bir Teknik servis
    6-Kasanın içinde kullanılan o dandik malzemelerin görüntüsü
    KÖTÜ BİR CİHAZ İSTİYOR VE ÇÖPE ATACAK PARANIZ BOŞA GEÇİRECEK ZAMANINIZ VARSA KESİNLİKLE CASPER ALIN.Senin hayatın Senin TEKNOLOJİN.

Buyrun buda 2000Liralık süper sistemin resimleri (:

NOT SİSTEM BANA AİT DEĞİLDİR.Sistemi bir arkadaşın yoğun ısrarları ile satmıştım alma alma dediğim halde aldı ve şuanda benim başıma ekşidiği için bu konuyu açma gereği duyulmuştur.
    BURADAN Bana Yardımcı olmayan ve yardımcı olmaya çalışmayan kendi bayisinden bile Ücret karşılığı İŞ YAPAN CASPER a saygı ve selamlarımı en içten bir şekilde gönderiyorum TEŞEKKURLER CASPER !

i7 4770 ile 630 koyup tüm oyunları oynayabileceksiniz diyen firmadır casper.
    Anakart belkide 50-60 tl.
    Ramlar zaten genellikle 800 veya 1333 mhz oluyor.
    Kasayı açarsan garanti iptal olur dediği için çoğu kişi içini sorgulayamıyor bile.

• Zamanında aldığım bir casper bilgisayarı toplarken bile değişmeyen tek parça işlemci.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O güç kaynaklarını gördükçe.. buda merdiven altı.. ama bunu gerçekten merdiven altında üretenler bu kadar kazanamıyor, en iyisi casper a çalışalım.

Bir casper bilgisayarım vardı hd4450 allah başa vermesin .s ondan sonra milyarlarca masrafa girdim custom topladım.. kafam milyarları devirene kadar rahattı.. 206 parası gitti sisteme en az.. buda güzel bi araba alıp modifiye etme parasına eş değer.. siz siz olun , ne bir masa üstü Markalı pc toplayıcısına para yedirin.. nede aşırıya kaçın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 5 Eylül 2014; 2:15:49 >

• Kardeşim Herkez Casperi Bilmediği İçin Kötülüyor Hiçte bile çok iyi bir bilgisayar ben aldım tavsiye ederim.
    CASPER NİRVANA CHY 8T45A-N
    ÖZELLİKLER:

İşlemci : Intel Core i7-4702MQ İşlemci, İşlemci Hızı 2.20 GHz, Intel Turbo Boost Teknolojisi İle Maksimum 3.20 GHz,. 6MB Intel Akıllı Bellek
    İşletim Sistemi : Windows 8.1
    Ram : 8 GB DDR3
    Harddisk : 1000 GB Sata
    Ekran Kartı : 3 GB DDR3 Nvidia GT740M Optimus Ekran Kartı- 2 GB Ayrılmış Bellek
    Ekran : 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran
    Ana Kart : Intel HM86 Chipset
    DVD Sürücü : DVD±RW DUAL
    Kablosuz Ağ : Intel Wireless Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g/n
    Kart Okuyucu : Multi Card Reader
    Ethernet Port : Var
    Bluetooth : Var
    Ses : Dahili Hoparlör ve Mikrofon
    USB Port : 2 X Usb 2.0 Port, 2 X Usb 3.0 Port
    HDMI & VGA Port : 1X HDMI, 1X VGA
    Klavye : Sayısal tuş takımlı, Türkçe Q
    Kamera : 1.3 MP HD Web Kamera
    Batarya : Li-ION smart battery 6 Hücreli, 4400 mAh 47Wh
    Ağırlık : 2,6 kg
    Boyutlar : 380x258x28mm
    Ekstra : G-Sensör Şokları İle Titreşim ve Sarsıntlıara Karşı HDD Koruma
    Hediyeler : Notebook Taşıma Çantası, 16 GB Flash Disk Ve Casper Usb Mouse
    Renk : Siyah
    TAVSİYE EDERİM İNSANLAR ÇOK YALAN YANLIŞ KONUŞMAYA BAŞLADI

• Alivedead01 A kullanıcısına yanıt
    Yalan mı konuşacağız dostum sana sen aldın diye herkezde senin gibi K... olacak diye birşey yok (:
    Ayrıca Özellikle bana bu gibi ithamlarda bulunma çünkü CASPER 'I Emin ol senden daha iyi tanıyorum
  • muhammet.cskn kullanıcısına yanıt
    Kardeşim adamlar Yazmış Şunu koyduk bunu yaptık diye siz ne biliosunuz ? he ve şu var Casper Türkiyenin Markası Utanmıyonuz Kötülemeye
  • Alivedead01 A kullanıcısına yanıt
    ben casper servisinde çalışıyorum senin kadar savunmuyorum (: sen bilgisayardan anlasaydın eğer casperi neden kötülediğimide anlardın neyse cahille münakaşaya girmicem sonuçta hep haklıdırlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alivedead01

Kardeşim Herkez Casperi Bilmediği İçin Kötülüyor Hiçte bile çok iyi bir bilgisayar ben aldım tavsiye ederim.
    ÖZELLİKLER:

İşlemci : Intel Core i7-4702MQ İşlemci, İşlemci Hızı 2.20 GHz, Intel Turbo Boost Teknolojisi İle Maksimum 3.20 GHz,. 6MB Intel Akıllı Bellek

Pcden anlamadıgın o kadar belli ki...

• 7 yıldır casper masaüstü kullanıyorum laptopta iyi değil bunu biliyorum fakat bütçesine göre masaüstü pcm çok çok üstün. Elektronik işi birazda şans işidir babam hep böyle der geçmiş olsun. Ben şanslıymışım sağlam kasa denk geldi sanırım.

• Bu ulkede %kac cahil kesim varsa okadar kisinin alma ihtimali var bu pc den ne yazikki

• Ne alakası var sağlam kasa denk gelmesi.ile kullanılan malzeme kaliteli degil ki bizahmet sattıkları üründe calisi versin ay ani (:

• quote:

Kardeşim Herkez Casperi Bilmediği İçin Kötülüyor Hiçte bile çok iyi bir bilgisayar ben aldım tavsiye ederim.
    ÖZELLİKLER:

Bende buna benzer ozellikte leptop aldim ve varya kasa kalitesi berbat , onitorun arkadasi birbirinden ayriliyo kapatip acarken sag tarafi acilmaya basladi sonra sol tarafi acilmaya basladi bu kdr dandik bir leptop olabilirmi ya diger 5 yillik leptopbum hp 90 derecelerde calisiyo 3 4 saat hic tik yok casper i aciyorum zorlatmiyorum sadece internette geziyorum 2 2.5 saat internette gezince tik kapaniyo nasil bir dandikliktir bu ya nefret ediyorum CASPERDAN

ARKADASLAR AKLINIZDA BULUNSUN SAKIN AMA SAKIN CASPER ALMAYIN

• hocam bunlar anlmaz ben casper bayide çalısıyorum genelde baska markalar oneriyorum (:
    kasa isteyene topluyorum laptop isteyene DELL ve lenovo veriyorum (:
  • quote:

Kardeşim adamlar Yazmış Şunu koyduk bunu yaptık diye siz ne biliosunuz ? he ve şu var Casper Türkiyenin Markası Utanmıyonuz Kötülemeye

Buradaki temek fikir kötülemek değil, firmanın hatalarını görmesi ve gidermesini amaçlamaktır.
  • yav biraz saçma gelicek ama ne kadar gelir hipernet limitsiz ağustos dönemi için https://store.donanimhaber.com/9f/d2/fc/9fd2fcc2e08fed6a998567ef81f53fe0.png

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.