Şimdi Ara

CASPER bilgisayar ALMAYIN..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 ay önce CASPER cky model 3230d beyaz kasa laptop aldım.Laptop windows 7 ve windows 8 de sorunsuz bir şekilde çalışıyor.Windows 8.1 güncellemesi geldi onu yaptım.Ama keşke yapmaz olaydım.Casperın sitesinde windows 8.1 için güncel ekran kartı driverı yok.Windows 8 için olan drıverı koymuş en son adamlar.Geforce sitesinden indireyim dedim oradaki drıverları casper marka laptoplar çalıştırmıyormuş yani illa casperın sitesindeki drıverı kullanmamız gerek.

Ekran kartı drıver yüklü gibi gözüküyor sıkıntı yok gibi gözüküyor ama yüksek grafik işlemciyle çalıştır dediğim halde entegre ekran kartıyla çalıştırıyor oyunları.nvidia ayarlarından 3d kısmından oyunları yüksek grafik işlemciyle çalıştır dedim gene olmadı.OLMUYOR...

Dediğim gibi windows 7 ve 8 de sıkıntı yok ama windows 8.1 de böyle bir sıkıntı var bunuda indirdiğim ROMA TOTAL WAR 2 oyununda fark ettim.Ayarlar kısmına girince kullanılan ekran kartı olarak intel gösteriyor.Sonra GPU-Z diye bir program gösterdim oradaki değerlerede baktım oyuna girdiğim zaman entegre ekran kartı yüklenmeye ve ısınmaya başlıyor.KISACASI windows 8.1 kullanamıyorum...

Ben hata yaptım CASPER aldım siz hata yapmayın benim gibi cimrilik etmeyin 100-200 tl fazla koyun adam gibi bilkgisayar alın.CASPER PİŞMANLIKTIR!!!

• Windows 8.1 driverları kendi yüklüyor zaten
    Bende Casper kullanıyorum kaç senedir hiç bir sıkıntı görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontahmet

Windows 8.1 driverları kendi yüklüyor zaten
    Bende Casper kullanıyorum kaç senedir hiç bir sıkıntı görmedim
    yuklemiyor işte.Casper marka bilgisayarlarda casperın sitesinden indirelen driverı kurman gerek.Driverı silip otomatik bul diyorum bulamıyor.geforce sitesinden ekran kartının son versiyonunu 332.24 indiriyorum kurmuyor.Casperın sitesindeki eski windows 8 için olan drıverı sadece kuruluyor o da sıkıntılı işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum sana arkadaşım.Casperı az internetten araştr hakkındaki yorumları oku :) ben hata ettim okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanboracks

yuklemiyor işte.Casper marka bilgisayarlarda casperın sitesinden indirelen driverı kurman gerek.Driverı silip otomatik bul diyorum bulamıyor.geforce sitesinden ekran kartının son versiyonunu 332.24 indiriyorum kurmuyor.Casperın sitesindeki eski windows 8 için olan drıverı sadece kuruluyor o da sıkıntılı işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum sana arkadaşım.Casperı az internetten araştr hakkındaki yorumları oku :) ben hata ettim okumadım

Alıntıları Göster
    Eğlenceli bir konu olmuş. Anladığım kadarıyla Casper alırken büyük bir tedirginlik yaşamışsınız. Karşınıza çıkan ilk sorunda da tedirginliğinizi buraya yansıtmışsınız. Asus, Sony veya Macbook falan alıp aynı sorunu yaşasaydınız eminim buraya yazmazdınız:)

Casper sıkıntılı cihazlar üreten bir firmadır fakat karşınıza çıkan hata donanımsal olmadığı sürece bu kadar üzülmenize gerek yok. Eminim birkaç gün içinde halledeceksiniz bu sorunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirius144p

Eğlenceli bir konu olmuş. Anladığım kadarıyla Casper alırken büyük bir tedirginlik yaşamışsınız. Karşınıza çıkan ilk sorunda da tedirginliğinizi buraya yansıtmışsınız. Asus, Sony veya Macbook falan alıp aynı sorunu yaşasaydınız eminim buraya yazmazdınız:)

Casper sıkıntılı cihazlar üreten bir firmadır fakat karşınıza çıkan hata donanımsal olmadığı sürece bu kadar üzülmenize gerek yok. Eminim birkaç gün içinde halledeceksiniz bu sorunu.

Alıntıları Göster
    Casper bilgisayarları kendi üretmiyor. Clevo, ECS gibi firmalardan barebone deniyor, hazır kasayı alıp üzerinde sabit disk, işlemci, RAM vs. değişiklikleri yapıp satıyor. Cihazınızın altında siyah bir etikette bir model numarası yazıyorsa bunu Google'da aratırsanız cihazın esas üretici ve özellik bilgilerine ulaşırsınız. Bu model no ile arama yaparsanız yabancı sitelerde vs. çözüm bulma ihtimaliniz daha yüksek.

• Vurun Casperaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Vurun Casperaaa
    yuh yani. ancak bu kadar olur. kardeşim ben şu anda asus g750 kullanıorum. 8.1 güncellemesinden sonra benim cihazın ses kartı cortladı. zaten 8.1 aman aman bir şeyler sunmuyor. win8 le devam et benim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donttreadonme

yuh yani. ancak bu kadar olur. kardeşim ben şu anda asus g750 kullanıorum. 8.1 güncellemesinden sonra benim cihazın ses kartı cortladı. zaten 8.1 aman aman bir şeyler sunmuyor. win8 le devam et benim gibi.

Alıntıları Göster
    bu yorumları görünce 8.1 den korktum açıkçası toshıba kullanıyorum bende l855
  • bu genel bir sorun 8.1 driverlari casperda yok arastirsaydin 8.1 yuklemezdin ha gerci basta biraz arastirsaydin casper almazdin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

bu genel bir sorun 8.1 driverlari casperda yok arastirsaydin 8.1 yuklemezdin ha gerci basta biraz arastirsaydin casper almazdin :)

Casper hakkındaki kötü yorumları biliyordum normalde ben almayacaktım peder alacaktı.O da gidip ucuzunu almış işte tüm olay bu.

Casperda windows 8.1 drıverı yoksa SATMAYACAK O MAKİNAYI BANA.yada windows 7 yükleyip satacak.Alırken freedos almadık bilgisayarı yanında windows 8 parasıda verdik demi ?? Neden 8.1 kullanmim yani

Caspera lanet olsun.3 ayda beni 30 yıl yaşlandırdılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanboracks -- 16 Şubat 2014; 15:23:36 >
  • bende orj w8 li laptop aldim ama 8.1i hala yuklemedim cogu sorun cozulmesine karsin bekliyorum suan sistemden gayet memnunum neden riske gireyim 8.1in elle tutulur artisi yok ama elbet haklisin casper o konuda geriden geliyor sistem geri yukleme yaparak eskiye dondurmeyi dene derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

bende orj w8 li laptop aldim ama 8.1i hala yuklemedim cogu sorun cozulmesine karsin bekliyorum suan sistemden gayet memnunum neden riske gireyim 8.1in elle tutulur artisi yok ama elbet haklisin casper o konuda geriden geliyor sistem geri yukleme yaparak eskiye dondurmeyi dene derim
    kardeşim ara adamları anlat derdini bir cözüm bulamazlarsa sorun vardır. Direk böyle kötülemeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan1992

kardeşim ara adamları anlat derdini bir cözüm bulamazlarsa sorun vardır. Direk böyle kötülemeye gerek yok

Alıntıları Göster
    casper cky.3632-bt45v-f kullanıyorum 8.1 ile hiçbir sorun yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hegate

casper cky.3632-bt45v-f kullanıyorum 8.1 ile hiçbir sorun yok ...

Alıntıları Göster
    ekran kartı modeliniz nedir gpu-z'den bakabilir misiniz?

arkadaş haklı olabilir hemen üstüne gelmeyin. casper'ın bi modeli amd'nin sitesinde yer almayan 6610m diye uydurma bi kart kullanıyordu amd'nin sitesinden indirilen driver işe yaramıyordu

belki nvidia tarafından da öyle bir kart kullanmış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01ED072AE -- 6 Mart 2014; 3:52:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-01ED072AE

ekran kartı modeliniz nedir gpu-z'den bakabilir misiniz?

arkadaş haklı olabilir hemen üstüne gelmeyin. casper'ın bi modeli amd'nin sitesinde yer almayan 6610m diye uydurma bi kart kullanıyordu amd'nin sitesinden indirilen driver işe yaramıyordu

belki nvidia tarafından da öyle bir kart kullanmış olabilir

Alıntıları Göster
    ya gençler bir yardımcı olun bana,bende casper lap top var ,ilk açmak için bastığınız küçük bir düğme varya o içine göçtü açamıyorum aleti nen yapacam ben.? Tek eğlence kaynağım o nasıl yaptırabilirim yada ne yapabilirim,nasıl açarım bunu ben.?

• quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

ya gençler bir yardımcı olun bana,bende casper lap top var ,ilk açmak için bastığınız küçük bir düğme varya o içine göçtü açamıyorum aleti nen yapacam ben.? Tek eğlence kaynağım o nasıl yaptırabilirim yada ne yapabilirim,nasıl açarım bunu ben.?

Boşuna demiyoruz casper almayın diye casperr işte bu tuş içeri göçer kalitesiz üretirlerse. Teknik servisde fazla ilgilenmez at çöpe
  • Arkadaşım daha yeni aldı. 15 dakka açık kalınca klavye kısmı yemek pişirilcek kıvama geliyor. Performans olarak kağıt ustunde yarı özelliklere sahip asustan yavaş...kötü namı boşuna degil casperdan uzak durun.
  • Söylüyoruz da insanlara dinletemiyoruz işte. Belgeleri ve kaynakları ile gösteriyoruz adamlara casper türk malı değil, özelliklerine aldanmayın, kronik sorunları bunlar diye ama işte ya bir casper satıcısı aklını çeliyor bu kardeşlerimizin ya da casper maduru veya bilgisayardan hiç anlamayan adamların tavsiyelerine kanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Söylüyoruz da insanlara dinletemiyoruz işte. Belgeleri ve kaynakları ile gösteriyoruz adamlara casper türk malı değil, özelliklerine aldanmayın, kronik sorunları bunlar diye ama işte ya bir casper satıcısı aklını çeliyor bu kardeşlerimizin ya da casper maduru veya bilgisayardan hiç anlamayan adamların tavsiyelerine kanıyorlar.
    Casper'ın güncellemeleri cok kotudur. Ekran kartını vs üretici firma web sitesinden güncellemeniz gerekir yoksa 2 yıl geride kalırsınız.
    Bunun dışında, ürünün kendisi cok kotu degil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

Casper'ın güncellemeleri cok kotudur. Ekran kartını vs üretici firma web sitesinden güncellemeniz gerekir yoksa 2 yıl geride kalırsınız.
    Bunun dışında, ürünün kendisi cok kotu degil bence.

Alıntıları Göster
    Casper her konuda kötü , Neden başka markalar var iken casperdan alınıyor anlamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.