Şimdi Ara

casper bilgisayarımda ses sorunu var. format attım. biri bana yardımcı olacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım, laptop format attım yanlış atmış ta olabilirim. cd leri yok hiç bişey yok. bilgisayarımdan şimdi ses gelmiyor. ben napıcam. lütfen yardımcı olun bana
    teşekkürler...

• anladım şimdi driverleri n eksik buyuk ihtimal recovery cd si olusturmadın herhalde
    laptopun tam modelini yazarsan driverleri bulabiliriz belki
  • ben modelini bilmiyorum ama casper eaa-89 model numarasıymış.....

ben formatı zaten yanlış atmış olabilirim. cd yi taktım sürekli devam et tuşuna bastım. zaten herşey silindi hiç bişey kalmadı. cdler kayıf..
  • buldum galiba
    inşallah uyar bunu kurmayı dene
    http://rapid-share.com/files/118293821/casperses_zell.rar.html
    aradki çizgiyi kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcuk Igci -- 28 Mayıs 2008; 16:35:18 >
  • bilgisayara bişey olmaz dimi. bu uyar mı?
  • yanlış olsa da bilgisayara bi zarar vermez
    kaldırıp baska bi driver denersiniz
  • linki yanlış vermişsin arkadaşım sen formatta hata yapmamışsın hocam tüm hdd yi biçimlendirmişsin yanlış foratla alakası yok driver dan da bişey olmaz pc ye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha önce sesle alakalı bişeyler indirdim. şimdi bunu indiriyorum kurmadan önce eski indirdiklerimi kaldırmalı mıyım???
  • ewet denetim masası program ekle kaldırda
    o indirdiğindriverleri gorebiliyyorsan kaldır gorunmuyorsa sorun yok
    direk kur bunu
  • arkadaşlar; ben verdiğiniz linki indirdim. ve çalıştırmak için tıkladım bişeyler tarıyır hala ama bilgisayarım sağ alt köşesinde ikonların bulunduğu yerde donanaım bulundu. ama bi taraftandan da chaud.sys dosyası gerekli. kopyalanacak yeri seçin tamam mı tıklatın diyor kaldı öyle
  • rardan cıkardığın klasor içinde war o dosya
    onu gösterip dewam dediğinde hata mı veriyor yoksa yine aynı yere i geliyor??

edit : bu arada senin sadece ses dirverin mi yok
    diğer driverler kurulu mu
    bilgisayarım sağ click > yönet > aygıt yoneticisi kısımından scrrenshot yollayabilir misin???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcuk Igci -- 28 Mayıs 2008; 17:03:10 >
  • evet gördüm şimdi ne yapıcam chad. tıklayınca karışık bişeyler çıkıyor. nasıl yapıcam ben şimdi?
  • driveri yuklerken nasıl bi hata verdiğini anlayamadım kendi bilgisayarıma kuramadığım için göremiyorum da hatayı printscreen alır mısın??
  • arkadaşlar ses çıkıyor artık. denedim yaptık hallettik hep beraber. allah razı olsun sizden. çok naziksiniz:)) şimdi şu sorunum var msn de görüntülü arama yapmaya çalışıyorum ses seçilmemiş ya da ses kartı yok diyor ne yapmam lazım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.