Şimdi Ara

CASPER Birdaha almam yakınlarıma aldırmam! sizlerede bilgi vereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuldan dolayı CASPER tablet alma gafletinde bulunduk. 1500 TL ye Okulun aldığı pay vardır (tablette logosu var vs.)

1. yıl tamamlanmadan düşme sonucu dokunmatiği kırıldı (kapalı olduğu halde) Servise gönderdik,

LCD si sağlam ön camı kırık olarak düşünün Servis 760 TL istediler indirim istedim 560 TL yaptılar.

çocuk okulda kullanıyor diye yaptıracağımı söyledim. buraya kadar her şey normal EFt yaptık.

3-4 gün sonra tablet bitti Genel merkeze bir arkadaş bıraktı geri arkadaşım aldı.

Tablet akşam aldım bir baktım kaleminin ipini kesmişler ip olmadan kalem yuvasından çıkmıyor çivi vb. malzeme ile çıkartabiliyorsunuz. ve kalemin kaybolmasını engelliyor.

2. sorun ekranı değişirken tüm bilgileri sıfırlamışlar ofis vb. programlar artık ücret istiyor . ve müthiş sorunlar var ne olduğunu anlamadım ama yavaşlamış ve açılıp kapanırken hatalar verip takılıyor.

Müşteri Hizmetlerini aradım

Sorunlardan bahsettim ve ipli kalem istedim ve neden sistemi sildiklerini ofis vb. programların teklifin bittiği için para istediğinden bahsettim.

Akşam verilen cevap

Sistemin yedeklenmesi sorumluluğunun bende olduğunu söylediler (neden ekran değişiminde bilgi ve programların silinmesini anlamadım)

Neyse dedim kalemi ne yaptınız dediğimde Üçreti karşılığında verebileceklerini söylediler

Burda iplerin koptuğu yer. (Bayana küfür etmedim )

Servisin kopardığı kalemin ücretini ben niye ödüyorum dediğimde, bu şekilde bilgi verildi dedi.

Yetkili biriyle görüşmek istediğimi söyledim, hanımefendi tüm yetkilere sahip olduğun söyledi gülmeye başladım. dedim yarın genel merkeze gelip yetkili birini bulurum dedim

Hayatta almayacağım (ilki tefal) 2. marka oldunuz dedim, teşekkür etti. iyi akşamlar deyip kapattık.

Tavır ise siz ne yaparsanız yapın biz böyle yaptık yapacağınız birşey yok tavrı

Sonuç olarak; max . 750 hadi 1000 TL olan cihaza 1500 TL verdik. LCD sağlam olan ön cam için 760 TL istendi 560 TL verdik (Ekran tamamı değişmiş)

Tablet berbat durumda her an gidebilir bekliyoruz ve serviste kesilen kalemin parsı karşılığı verilecekmiş.

Şimdi İlk işim bu işin peşini bırakmamak mümkünse tableti G.merkezin önünde kırmak

Sonra ki aşamada bir daha Casper almamak. okulla iletişime geçip CASPER ile anlaşmalarını sorgulamak. Başka marka ve/veya 2. marka ile anlaşmalarını istemek

En kötü CASPER almayacağımı gerekir ise CASPER almamak için okul bile değişebileceğimi okula ileteceğim.

Bu nedir bu nasıl aymazlık nasıl anlayıştır. nasıl memnuniyetidir.

CASPER

Edit: 14.04.2016 Tarihinde arkdaşım servisten kalemi aldı sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 15 Nisan 2016; 9:23:45 >

• 1 - Bilgilerinizin yedeklenme konusu evet sizin sorumluluğunuzda servis bu konuda birşey yapamaz ne yazık ki

2 - Bu tarz parça eksiltme olayları casper servislerinin klasik sorunu. 6 vidalı gönderdiğiniz şey 4 vidalı ve uhu ile yapışmış olarak gelebilir Adamlar vidayı gevşeterek açacakları yerde cihazı tornavida ile kanırtarak açıyor. Sonrada uhu ile yapıştırıp yolluyor!

3 - Zaten onlarında istediği öyle birşey yani gidip tableti, telefonu veya pc yi kırmanız. Neden kırasınız. Her ne kadar olumsuzluklarla dolu bir ülkede yaşıyor olsak da hakkımızı koruyan yasalarımız var. Mevcut belge, delil ve kanıtlar ile tüketici hakem heyetlerine başvurabilir ve çok rahat sonuç alabilirsiniz!

4 - Bu sahtekarlara paranızı bırakmayın ve evet lütfen casper almayın aldırmayın. Bu adamlar özellikle çoluk çocuğu olan anne - babaların cebinde ki 3 kuruşa göz diken ve karşılığında verilen paranın hakkını vermeyen 5.sınıf işçilik ile üretilmiş mal satıyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: turn table

1 - Bilgilerinizin yedeklenme konusu evet sizin sorumluluğunuzda servis bu konuda birşey yapamaz ne yazık ki

2 - Bu tarz parça eksiltme olayları casper servislerinin klasik sorunu. 6 vidalı gönderdiğiniz şey 4 vidalı ve uhu ile yapışmış olarak gelebilir Adamlar vidayı gevşeterek açacakları yerde cihazı tornavida ile kanırtarak açıyor. Sonrada uhu ile yapıştırıp yolluyor!

3 - Zaten onlarında istediği öyle birşey yani gidip tableti, telefonu veya pc yi kırmanız. Neden kırasınız. Her ne kadar olumsuzluklarla dolu bir ülkede yaşıyor olsak da hakkımızı koruyan yasalarımız var. Mevcut belge, delil ve kanıtlar ile tüketici hakem heyetlerine başvurabilir ve çok rahat sonuç alabilirsiniz!

4 - Bu sahtekarlara paranızı bırakmayın ve evet lütfen casper almayın aldırmayın. Bu adamlar özellikle çoluk çocuğu olan anne - babaların cebinde ki 3 kuruşa göz diken ve karşılığında verilen paranın hakkını vermeyen 5.sınıf işçilik ile üretilmiş mal satıyor!

Süreç devam ediyor kalite birimine ulaşmaya çalışıyorum, bakalım nereye kadar gidecek.

Yedekleme yapmamın nedeni ise, Ekran harici bir sorun yok neden sistemi sıfırladılar anlamadım.

Tablet parasına ekran değiştirip kalemi koparıp kalem için para istemeleri sorun

• Bugün tekrar görüştüm, uzun süre görüşmenin sonucunda. Başta ürünü kontrol etmeden almamakla suçun bizde olduğu yönünde ısrarla bilgi verildi.

Sonra dedim tamam bedelini söyleyin bedeli için bilgi verileceği söylendi. Bu aşamadan sonra kalem benim için önemli değil sorun bu duruma düşmek dedim.

(Kalemin bedelini benim adıma bir hayır kurumuna bağışlayın belgeyi bana yollasanız yeter dedim )

Akşam arandım, Cihazı ve kalemi getirirseniz müşteri memnuniyeti kapsamında bişeyler yapacaklarmış. Cihazı getirmem dedim tamam kalemi getirin dediler.

Bir yamukluk seziyorum ama gidince göreceğiz (gidince dövecekler galiba) neden kargo ile gönderilmiyor kargo bedelini ben öderim.

Sonucu yazacağım

• Evet haklı oldukları bir diğer konuda ürünü kontrol etmeden teslim almanız . Ama öylede alsanız casper bu illa ki bir yerden patlak verir. Bilmiyorum bu bölümü incelediniz mi ama ne sorun yaşayan insanlar var. Diğer markalarda öyle sorunlar olsa adamlar fabrikayı kapatıp giderler o derece!
  • Araştırmadan incelemeden hiç bir ürünü almam fakat, okulda kullanılan tablet ve okul logosuda var başka seçenekte yok du aldık
  • Sinir küpü oldum, Şimdi de şarj takılan soketin içindeki teli yamuk takmışlar (Niye bakmadınız diyecekler)

kullanıcı hatası diyemezler kasa yerleştirirken tel altaki kasanın içine takılı kapatmışlar. ama niye bakmadınız demelerini bizim servis cihaza zarar vermex demelerini beklyiorum

Servisden gelen cihazını alırken tüm donanım, Bluetooth wireless USB girişleri kart okuyucu vs vs kontrol etmek lazımmış CASPER de sonuç bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dün Arkadaşım giderek aldı Sonunda.

Ama hala casper almama fikrim değişmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.