Şimdi Ara

Casper CGA Notebook %100 Aluminyum Kasa 699TL - Teknosa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
11.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sandy Bridge işlemcisi var ve çok iyi çalışıyor kısmını anlamadım. Diğer işlemciler bazen çalışmıyor mu yani? Yoksa Windows 8'i zorlanmadan kaldırabildiğini belirtmek için mi yazdınız?
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum.Oyun oynamayacaksanız ,grafik tasarım gibi işleriniz yoksa,

günlük internet kullanımı ,banka işlemleri,ofis programları gibi standart kullanıcılar için çok güzel incecik bir alet.. bu fiyata çok bi performans beklemeyin. ama günlük kullanımda çoğu laptop a 10 basar .. sevgiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

700 tl en para ile 600 hmm,

şimdi pek çok arkadaş bu ürünü beğenmez neden performans ister casper olmasın ister vs.

peki casper 10 yıl önceye göre niye bu kadar büyüdü aştı kendini,

çünkü tek ihtiyaci iyi görünümlü bu pc gibi, işini gören, fazlada pahalı olmayan pc almak isteyen hiç yoksa 500.000 tane üniversite öğrencisi var zaten bu memlekette diğer sektör ve müstakbel müşterileride hiç saymıyorum,

işin diğer yanı 8 ay önce gmd (kim ne derse desin 2013'ün efsane üründür f/p ile) komple ''çöp'' uzak durun denilirdi her gün forumda sıcak fırsatlarda 10 başlık altında tartışılıyor ediliyor ve alınıyor,

iyi makina günlük kullanım için ihtiyacım olsa kaçırmazdım,

Not: exper iyidir diye kampanya / reklam vs vardı. Exper iyiyse Casper on kat iyidir der giderim.

Casper 10 yıl önceye göre büyümedi dostum :) insanlar artık 10 yıl önceki gibi değil,

10 yıl önce kaç kişide MSI, Alienwaire, HP v.s v.s cihazlar görüyordun ki ? Casper batmadan önce son çırpınışlarını yapan bir firma bence.

önemli olan 3. Nesil işlemci değil 3. Nesil işlemcinin yanına ne koyduğunuzdur, 3. Nesi işlemci olupta 7200 Rpm 2009 HDD'lerini koyarsan ne performans beklersin? Benchmark sonuçlarına göre sonlarda yer alan Sırf 640-750-500 Gb diye koydukları 50-60 dolarlık HDD'lerle birlikte 3. Nesil işlemci olsa nolcak olmasa ne olucak :)

Casper son çareyi bence Apple örnek almakla olmuş yakından gördüm cihazı inceledim dün 1-1 aynı macbook utanmasa ethernet v.s gibi portlarıda koymucak ekstra satıcak o derece kopya olmuş cihaz.

Bunu genel olarakta yazdığımı düşünün arkadaşlar önemli olan marka model işlemci değil, birbirine uyumlu parçalardır malesef casper yıllardır kalitesizliğini burdan belli ediyor bu yüzden asla bir HP olmucak adamların mantığı sadece ucuz bilgisayar üretip satmak kısa günün karı yani ilerisi yok olamazda

• Hocam şu yazdıklarınızı iyi kötü biliyorum merak etmeyin ve yazımı okumadan mı cevap verdiniz?

casper alan ve alacak olan kitleye,

şunun ekran kartı kötüymüş bak işlemci sıralamada tırtmış vs. adamın bunlar umurunda mı sizce?

sadece görünüş, 2-3 yıllık kullanım için alıyorlar casperi,

ha buraya casper'ın 1000 TL+ hangi ürününü koyarsanız koyun çöp der geçerim ama şu ürün netbook ihtiyacı olanlar için ki çoğu netbookta tasarım dışında pek önemli bir özellik yok bu fiyatlarda güzel ürün alınabilir.

VE casper'in batacağını veya son çırpınışlara oynadığınıda düşünmüyorum aksine kat be kat büyüyecektir,

Kendime herhalde şu ürün dışında casperdan hiç bir üründe almam buda ayrı konu ama bu ürün 600 TL ' ye alınabilir gayet hoş sıfır ürün.

Bu Cihazı alıcaklar 3 ay son şu şikayetleri yazıcak iyi oku bak hocam muhakkak hak vericeksin :)

1. Wireless az çekiyor dicekler
    2. Çok fazla ısınma sorunu oluyor dicekler ( aliminyum kasa olmasına rağmen ki normalde çok zordur)
    3. 1.1 Ghz işlemci hızı yarın öbür gün hd film seyrederken bu işlemcinin dönüş hızına bağlı olarak çıkarabileceği ısıyı ve sesi tahmin bile edemiyorum buna uygun şikayetler gelicek
    4. aman sakın webcam'i kullanayım demeyin 1 mp diyor :)
    5. 6800 Mah batarya düşününki ben günde 9000 mahlık bataryayı bitiyorum ( cep telefonunda )

v.s v.s daha uzun liste çıkartırım .

İlla 0 Laptop istiyorum diyen olursa alsın ama çok uzun dönem performans beklemesin, bunun yerine temiz 2. el 600 tl daha iyi cihazlar alabilirsiniz bunuda eklemek isterim.
    Bunuda uzun yıllar sistem destek-laptop arıza servis gibi işler yaptığım için alıcak arkadaşlara tecrübeme göre öneriyorum. Tabiki alan zaten almış yada alacaktır.

• Hocam aynı fikirdeyiz zatende ele alış şeklimiz farklı konuyu,

bu ürünü alan zaten alacaktır nadirende bu şekilde forumlara yazılacaktır,
    örneğin üniversiteye yeni başlamış bir kuzene, kardeşe, yeğene vs. hediye edilecek güzel bir ürün fazlasıylada işini görecektir

dediğim gibi casper' i komple marka olarak önermem ama şu ürün alınabilir sırf tasarımından ötürü başkada bir numarası yok gibi zaten ama bu fiyatlarda iyi markaların çok çirkin netbookları var özellikle bayan kullanıcılara hitap eden pembiş pembiş böyle vurup kırasın gelen makinalara nazaran bu gayet iyi

not: Bu arada exper' e dem vurmuştum bir önceki mesajda,

Türkiye'de ilk defa bir kurum/ kuruluş beleş dağıttığı exper ultrabookları yaklaşık 1 yıl sonra ''genel olarak berbat bu ürün vermeseydiniz daha iyiydi diye geri dönüş olduğu için komple toplattı(mizacen böyle yazıyorum) '' ve yerine yine aynı kişilere samsung ultrabook dağıttı, (işin komiği gördüğüm en ilginç uygulamadır Türkiye'de ve en az 500+ pc söz konusu)

yani exper ve casper'in ne olduğu pek açık hocam aynı fikirdeyiz.

Haklısın hocam ülkemiz işte :) 2.-3. kalite ne kadar ürün varsa bizde son teknoloji diye satmaya çalışırlar.

Yinede alınabilirliği var cihazın nede olsa 600 tl bulabilicek nadir cihazlardan biridir çok umutlarla alınmaması tavsiye olunur sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Haklısın hocam ülkemiz işte :) 2.-3. kalite ne kadar ürün varsa bizde son teknoloji diye satmaya çalışırlar.

Yinede alınabilirliği var cihazın nede olsa 600 tl bulabilicek nadir cihazlardan biridir çok umutlarla alınmaması tavsiye olunur sadece

Yazdıklarınızı hayretle okuyoum gerçekten. ben bu ürünü aldım bugün 3.günü ne WI-FI sinde ne sorun var ne takılma nede kamerasında sorun var. Şunu deseniz haklısınız teknolojik aletler ŞANS işidir deseniz tamam ama yerden yere vurmak olmuyor sonuçta çizim yapmicam oyun oynamicam . basit banka işlemleri ,internet,ofis gibi programlar için oldukça ideal geldi bana . ve sorun yok. ŞARJI 3 SAATEN FAZLA gidiyor. ALLAH aşkına 699 tl lik bir cihazdan ne beklnetileriniz var ...incecik ve tasarımıda harika ayrıca....

• Casper logosunun üstüne başka bir sticker yapıştırdıktan sonra alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximusix

2 yıldır casper laptop kullanıyorum herhangi bir arıza yaşamadım fakat firma desteği zayıf hiç bios update olmuyor makine. internet sitelerine koydukları driverler 2 yıl önce cd içinde verdikleri driverlerdar eski. ekrankartı driverim falan eski atinin sitesinden dahi update olmuyor. Driver desteği ne verdilerse o güncelleme yok acer laptopun 5 6 yıllıktı kaçkere driver güncelledim

kardeş hp bilgisayarıma da hiç driver update'i gelmedi win 8 için bile büyük firma diyorlar hp için ama aynı durumdaki yerli firma yerden yere vuruluyor anlamak güç

bu arada 700 tl fiyat çok iyiymiş enpara ile beraber alınırdı ama şimdi 850 düşündürücü

• quote:

quote:

şimdi pek çok arkadaş bu ürünü beğenmez neden performans ister casper olmasın ister vs.

çünkü tek ihtiyaci iyi görünümlü bu pc gibi, işini gören, fazlada pahalı olmayan pc almak isteyen hiç yoksa 500.000 tane üniversite öğrencisi var zaten bu memlekette diğer sektör ve müstakbel müşterileride hiç saymıyorum,

işin diğer yanı 8 ay önce gmd (kim ne derse desin 2013'ün efsane üründür f/p ile) komple ''çöp'' uzak durun denilirdi her gün forumda sıcak fırsatlarda 10 başlık altında tartışılıyor ediliyor ve alınıyor,

Not: exper iyidir diye kampanya / reklam vs vardı. Exper iyiyse Casper on kat iyidir der giderim.

Casper 10 yıl önceye göre büyümedi dostum :) insanlar artık 10 yıl önceki gibi değil,

10 yıl önce kaç kişide MSI, Alienwaire, HP v.s v.s cihazlar görüyordun ki ? Casper batmadan önce son çırpınışlarını yapan bir firma bence.

önemli olan 3. Nesil işlemci değil 3. Nesil işlemcinin yanına ne koyduğunuzdur, 3. Nesi işlemci olupta 7200 Rpm 2009 HDD'lerini koyarsan ne performans beklersin? Benchmark sonuçlarına göre sonlarda yer alan Sırf 640-750-500 Gb diye koydukları 50-60 dolarlık HDD'lerle birlikte 3. Nesil işlemci olsa nolcak olmasa ne olucak :)

Casper son çareyi bence Apple örnek almakla olmuş yakından gördüm cihazı inceledim dün 1-1 aynı macbook utanmasa ethernet v.s gibi portlarıda koymucak ekstra satıcak o derece kopya olmuş cihaz.

Bunu genel olarakta yazdığımı düşünün arkadaşlar önemli olan marka model işlemci değil, birbirine uyumlu parçalardır malesef casper yıllardır kalitesizliğini burdan belli ediyor bu yüzden asla bir HP olmucak adamların mantığı sadece ucuz bilgisayar üretip satmak kısa günün karı yani ilerisi yok olamazda

hp alanların çoğu 3-4 sene sonra ya başka markaya yöneliyor ya da çöpe atıyor. eskiden toshiba var dı kaliteli o da bozdu şimdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kliksada hala 699 TL , 50 tl de worldpuan veriyor.

Ama casper in sitesinde ürün 4 gb ddr3 görünür iken kliksada 2 gb, hangisi doğru??
  • Casper yaramaz beyler boşa çabalamayın destek 0 ısınma sorunu var birçok makinada ayrıca topladığı parçalar hep sorunlu markalar artık vatandaş bana göre sadece ucuz olsun istemiyor.Birçoğumuz f/p yi arıyoruz f/p henüz casperin semtinden geçmedi.Firma sadece para kazanma peşimde yüzde 1 de kaliteyi düşünmeli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

quote:

hp alanların çoğu 3-4 sene sonra ya başka markaya yöneliyor ya da çöpe atıyor. eskiden toshiba var dı kaliteli o da bozdu şimdi.

Sen öyle zannediyon. 3 senedir HP DM1 imden çok memnunum. Kasası soyulmaya başladı artık o kadar yoğun kullanıyorum ama maşallah tık demedi. Batarya bile hala 4 saat gidiyor.. Geçen sene 4 gb ram 120gb ssd takviyesi yaptım uçmaya devam.. Ben sıkıldım gözüm eskidi değiştireyim artık diyorum en ucuz alternatifleri 2000 den aşağı değil. Şöyle 1500 altına 3gli, işlemcisi bundan aşağı olmayacak ssdli 11,6" uygun bir ultrabook bulursanız haber verin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu notebook u ofise almışlar benden habersiz, herkes süper derken ben görür görmez yaramaz dedim inanmadılar,
    1 ay sonra başka notebook alıp bunu patron yeğenine vermiş :)
    Klavyesi dandik, çok yavaş bir bilgisayar, ayrıca notebook a recovery yapamadık bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferther

Kliksada hala 699 TL , 50 tl de worldpuan veriyor.

Ama casper in sitesinde ürün 4 gb ddr3 görünür iken kliksada 2 gb, hangisi doğru??

kliksada 799 tl

http://www.kliksa.com/urun/acer-e1-531-b9604g50mnks-notebook/901758415

ben farklı bir ürüne mi bakıyorum?
  • Bu kadar şık bir tasarım yapıp bu kadar dandik donanım koymaya ne gerek vardı anlayamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızılbıyık -- 4 Kasım 2013; 11:58:10 >
  • İşlemci hiç koymasalardı bari :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rfve kullanıcısına yanıt
    http://www.kliksa.com/urun/casper-cn-tkp-847c-notebook/901897204

teknosa linkindeki CASPER CN.TKP-847C NOTEBOOK

4gb ramlı olano 790 TL imiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

quote:

Sen öyle zannediyon. 3 senedir HP DM1 imden çok memnunum. Kasası soyulmaya başladı artık o kadar yoğun kullanıyorum ama maşallah tık demedi. Batarya bile hala 4 saat gidiyor.. Geçen sene 4 gb ram 120gb ssd takviyesi yaptım uçmaya devam.. Ben sıkıldım gözüm eskidi değiştireyim artık diyorum en ucuz alternatifleri 2000 den aşağı değil. Şöyle 1500 altına 3gli, işlemcisi bundan aşağı olmayacak ssdli 11,6" uygun bir ultrabook bulursanız haber verin.

Kullanım da önemli. ama dediğim gibi hp kasaları sıkıntı bence. ısı olsun kalite olsun. hor kullanana msi, lenovo da dayanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.